Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Για το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ "1821"



Έκανα το λάθος εχτές και παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ "1821" και πραγματικά μου ήρθε να σπάσω την τηλεόραση με αυτά που άκουγα. Δεν το έκανα γιατί έχω καλή τηλεόραση και την λυπήθηκα. Αυτοί στο ΣΚΑΙ βάλθηκαν να μας αλλάξουν την Ιστορία. Με λίγα λόγια πάνε να μας πούνε ότι οι Έλληνες στα 400 χρόνια σκλαβιάς περνούσαν μέλι &  γάλα. Δεν υπήρχαν κρυφά σχολεία, παιδομαζώματα, εξισλαμισμός, στην Σμύρνη τελικός δεν έγινε απολύτως τίποτα, τζάμπα έχουμε την εθνική μας εορτή. Όλα ωραία.




Είστε μακάκες και πουλημένοι εκεί στον ΣΚΑΙ. Εφαρμόζετε την διμερής συμφωνία που είχε υπογραφή με την Τουρκία πριν μερικά χρόνια και την οποία συνεχίζει η απαράδεκτη Διαμαντοπούλου να εφαρμόζει στην Παιδεία, εννοούμε για την αλλοίωση της Ελληνικής Ιστορίας. Και όλα αυτά με την βοήθεια του Αρχιτέκτονα του εκτρώματος, του καθηγητή Βερέμη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, στην οποία λέσχη ανήκουν και πολλοί πολιτικοί τις Ελληνικής βουλής.


Εύχομαι να υπάρξει αντίδραση κατά πρώτων από τον κόσμο, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Εκκλησία, (καλά, από τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους δεν περιμένω απολύτως τίποτα, αυτοί αν δεν υπάρχει χρήμα στην μέση δεν κάνουν τον κόπο να ασχοληθούν καν) κατά τον ΣΚΑΙ και αυτού του απαράδεκτου ντοκιμαντέρ.


Από έναν πραγματικό Έλληνα που αγαπάει και σέβεται την σημαία της πατρίδας του
τρομακτικο