Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Μπράβο Γιώργο! Την επόμενη συνέντευξη να την δώσεις στην “Σκοπιά”…


… Γιατί το “Ξύπνα” σαν τίτλος μπορεί να θεωρηθεί προβοκατόρικος και να σου δημιουργήσει ψυχολογικά!
Νομίζαμε ότι το πιο τραγικό συμβάν της πράσινης στρατευμένης επικοινωνίας θα ήταν το αφιέρωμα του παγκοσμίου φήμης περιοδικού “Μαριάν” (κάτι σαν την Σούπερ Κατερίνα στην παρακμή της), που ανακάλυπτε όπως...

Δεν υπάρχουν πλέον «αριστεροί» και «δεξιοί». Αντισταθείτε...


Πως περιγράφεται η κατάσταση σήμερα στην χώρα μας;
Βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως το κρέας, τα φρούτα, τα λαχανικά έχουν μετατραπεί σε … χρηματιστηριακά … είδη.
Ασκούν οικονομική τρομοκρατία σε βάρος του μέσου πολίτη , με την ...

Ο Αλβανικός εθνικισμός καλά κρατεί: Δολοφονία Έλληνα ομογενή στη Χειμάρρα



Η δολοφονία ενός Έλληνα ομογενή στη Χειμάρρα που οφείλεται σε εθνοτικά αίτια καταδεικνυεί με τον πιο πειστικό τρόπο ότι ο αλβανικός εθνικισμός καλά κρατεί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, χθες, το πρωί τρεις Αλβανοί από την Αυλώνα ζήτησαν από τον 35χρονο να μη μιλάει ελληνικά στο μαγαζί του, που βρίσκεται στη Χειμάρρα. Μετά τη λογομαχία ακολούθησε ξυλοδαρμός και ο ομογενής αναγκάστηκε να κρυφτεί. 
 
Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι τρεις....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ- ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ 14/8/1996




Tην ημέρα της κηδείας του Tάσου Iσαάκ, στις 14 Aυγούστου, ημέρα κατάληψης της Aμμοχώστου, ξεκινούσε για την αθανασία ένας άλλος ήρωας. Eίχε ορκιστεί για εκδίκηση και τίποτε δεν τον σταματούσε. Όταν τελείωσε η κηδεία, ομάδα από διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς το οδόφραγμα της Δερύνειας για να εναποθέσουν στεφάνια και λουλούδια στο χώρο της θυσίας του Tάσου Iσαάκ. Η σκηνή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, όταν εμφανίστηκαν και πάλι οι «Γκρίζοι Λύκοι» και άρχισαν τον πετροπόλεμο. Ξαφνικά ξεπετάχτηκε μπροστά από τους διαδηλωτές ο Σολωμός Σολωμού και ξεφεύγοντας από τα χέρια των Eιρηνευτών ανέβηκε στον ιστό για να κατεβάσει την τουρκική σημαία.

Μόλις τον είδαν οι άλλοι διαδηλωτές ακούστηκε μια φωνή "Ρε μην πηγαίνεις κοντά. Έλα έξω ρε μαλάκα. Θα σου ρίξουνε". Ο Σολωμός όμως ήταν αποφασισμένος. Τώρα ή ποτέ και άρχισε να σκαρφαλώνει στον ιστό με το τσιγάρο στα χείλη. Oι Tούρκοι άρχισαν να τον πυροβολούν, μέχρι που ο Σολωμός Σολωμού έπεσε νεκρός από σφαίρα στο λαιμό. Στη συνέχεια άρχισαν να ρίχνουν προς τους διαδηλωτές. Oι εθνοφρουροί πήραν θέση μάχης.

H σορός του Σολωμού απομακρύνθηκε από την περιοχή. Aρκετά άτομα τραυματίστηκαν από τις σφαίρες των Tούρκων. Ένας από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού, ήταν και ο Kενάν Aκίν, έποικος, πρώην αξιωματικός του τουρκικού στρατού και πράκτορας των Tουρκικών Mυστικών Δυνάμεων.

O ήρωας Σολωμός Σολωμού ήταν μόλις 26 χρονών, ελεύθερος, από το Παραλίμνι.

Το μεγαλύτερο ελληνικό αρχαίο πλοίο


Μια τεράστια επιχείρηση που οργανώθηκε φέτος το καλοκαίρι στη θάλασσα της Σικελίας, λίγο έξω από τη θέση που στην αρχαιότητα είχε λάμψει η αρχαία ελληνική αποικία της Γέλας, έφερε στο φως του ήλιου το μεγαλύτερο αρχαίο ελληνικό πλοίο που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής στους βυθούς της Μεσογείου.

Ενα πλοίο, του οποίου το ξύλινο σκαρί σώζεται σε ...

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ ΤΣΑΚΑΛΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ!


Πατήστε το παρακάτω λινκ και διαπιστώστε μόνοι σας σε τι σήψη έχει ...

ΟΙ “FINANCIAL TIMES” ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ : "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"!


«Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΔΙΟ ΔΟΚΙΜΗΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ»
 Αποκάλυψη τώρα! Η Γερμανική έκδοση των “Financial Times” , το κατ’ εξοχήν όργανο του αμερικανό-ευρωπαϊκού χρηματιστικού κεφαλαίου, σε άρθρο της στις 12/8 εκπέμπει αποκαλυπτικούς και πρωτοφανείς διθυράμβους για τον κ. Γ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του .
 Οι Financial Times” ομολογούν και χαρακτηρίζουν τον....

Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω!!


Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

"Θα φύγουμε από τη κυβέρνηση Γκρουέφκσι αν δεν βρεθεί λύση για το όνομα" λένε οι Αλβανοί των Σκοπίων


ImageΝα αποχωρήσει από την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι, εάν μέχρι τον Νοέμβριο που θα διεξαχθεί η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισσαβώνα δεν βρεθεί λύση για την ονομασία της ΠΓΔΜ άφησε ανοιχτό ο εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ και γενικός γραμματέας του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος, DUI, Αμπντουλακίμ Αντέμι.
"Είναι σαφές σε όλους ότι στην παρούσα....

Σιγά σιγά έρχεται το τέλος...


   Τα σχέδια των ''μεγάλων'' μπαίνουν σε τελίκη εφαρμογή αυτόν τον αιώνα..Και άλλωστε πότε θα ήταν καταλληλότερο να ολοκληρωθεί το σχέδιό τους απ' ότι σήμερα; Σήμερα που οι ασθένειες μας θερίζουν στην κυριολεξία,σήμερα που η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο απώγειό της, σήμερα που ένας ολόκληρος κόσμος περνάει τη μισή μέρα του μπροστά σε ένα κονσερβοκούτι (τηλεόραση)...Δεν είναι...

ο Jeffrey δεν πιστεύει σε εθνικό κράτος...


Πολλά "ενδιαφέροντα" είπε ο Γ.Α.Παπανδρέου, στο «Christian Science Monitor» και στον δημοσιογράφο Michael Skafidas (11 Αυγούστου 2010). Κατά την άποψη μου, πρόκειται για έναν ύμνο στην Παγκοσμιοποίηση.


Θα πρέπει λέει να...

"Το ένα μετά το άλλο". Ύποπτη ή ατυχής ανάρτηση του ΓΕΝ;



Διαβάστε με προσοχή την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΓΕΝ.
Τι αντιλαμβάνεσθε; Μήπως ο Παύλος Μελάς και όλοι οι Μακεδονομάχοι ήταν "κατακτητές"...;

Κύριε Α/ΓΕΝ σε περίπτωση μη διόρθωσης του....

Μουσικό διάλειμα...


ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ


ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ...

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ!


Αnti-ntp: Να τα που βγαίνουν σιγά σιγά... όσα λέγαμε πέρυσι και πρόπερσυ....Α ρε νέα τάξη..... 

Ενα βακτήριο που είναι ανθεκτικό σχεδόν σε όλα τα αντιβιοτικά εντοπίστηκε σε βρετανικά νοσοκομεία, αφού μεταφέρθηκε από τη νότια Ασία από ανθρώπους που είχαν ταξιδέψει εκεί για ιατρικό τουρισμό, αναφέρει μία ιατρική μελέτη στην οποία εκφράζονται φόβοι για....

ΠΟΙΟ AIDS??? ...ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ "ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ"?? ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ?


Είμαι η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου, πρώην ασθενής του AIDS, μια από τους πολλούς πλέον που έψαξαν, διάβασαν, αποχαιρέτησαν το σύνδρομο και τη θεωρία του και έγιναν ξανά ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι. Ο ιός HIV, που υποτίθεται ότι προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά.
Το στοίχημα για μας πλέον είναι να διορθώσουμε τις βλάβες που....

AB Βασιλόπουλος: Αγοράστηκε απο Βέλγους


Anti-ntp:Δεν θα μείνει τίποτα ελληνικό στο τέλος.. Από την μια είναι καλό για τον ανταγωνισμό αλλα και τις τιμές και από την άλλη είναι κακό γιατί εξαφανίζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις που στηρίζουν τους Έλληνες και την ελληνική οικονομία....




Σε απόκτηση 1.155.360 μετοχών της ....

Jeffrey, σου είπαν τι σε περιμένει από Σεπτέμβρη;


  • Όταν ο λαός εγείρεται, τότε κάποιοι αρχίζουν να τρέχουν
Aς πασχίζει η Τρόικα να φτιάξει “φιλικό προφίλ”. Παρά την άοκνη προπαγάνδα των μέσων παραπλάνησης, παρά τις εργολαβικές προσπάθειες αποδαιμονοποίησης του ΔΝΤ με ακριβοπληρωμένα PR που προσέλαβε ητρόικα για να της φτιάξουν το προφίλ και παρά τα εκατοντάδες άρθρα πληρωμένων κονδυλοφόρων που έχουν διασπαρεί στρατηγικά σε εφημερίδες, κανάλια αλλά και ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ [ιστολόγια]απειλώντας, παραπλανώντας, λοιδωρώντας, διαστρεβλώνοντας, παραπληροφορώντας, η Ελληνική κοινωνία συνέρχεται αργά από το ....

Βοσκόπουλος-Προπαγάνδα υπέρ Σκοπίων στο Mega


Λαμόγιο....

Ανέκδοτο


ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; 




Γ. Παπανδρέου: Παγκόσμια Διακυβέρνηση πάνω από την Εθνική…..



Σε συνέντευξή του στην αμερικανική ηλεκτρονική εφημερίδα «Christian Science Monitor», ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Παπανδρέου είπε πράγματα τα οποία ξεκαθαρίζουν πλέον τις σκέψεις του και την ιδεολογία του σημερινού ΠΑΣΟΚ και δεν αφήνουν πλέον καμία αμφιβολία για οποιαδήποτε παρερμηνεία.
Μετά τη συνέντευξη αυτή δεν συγχωρείται πλέον κανείς, φιλελεύθερος, σοσιαλιστής ή κομμουνιστής να δηλώνει άγνοια για το που πάμε.
Εμείς λέμε, ευτυχώς που ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε επίσημα την...

Επικίνδυνος ιός σαρώνει τη χώρα


  • Ο επικίνδυνος ιός «Πράσινος Μύλος» πλήττει τον ελληνικό λαό, αλέθοντας κάθε ελπίδα του για το αύριο...
Επικίνδυνος ιός με την ονομασία «Πράσινος Μύλος» προκαλεί επιδημία στον ελληνικό λαό. Εκκολάφθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2009 στα εργαστήρια της παγκόσμιας τάξης και των ΗΠΑ, αφέθηκε ελεύθερος και κυκλοφορεί τους τελευταίους 10 μήνες. Στην αρχή μεταφερόταν με κουνούπι που απλά τσιμπάει και μολύνει αλλά στη συνέχεια μεταλλάχθηκε σε νυχτερίδα που ρουφάει αίμα και ζει μόνο μ’ αυτό. Η νυχτερίδα – βαμπίρ έχει πράσινο χρώμα και της αρέσει να πηγαίνει διακοπές στα ελληνικά νησιά.
Τα συμπτώματα που προκαλεί είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι ότι εκατομμύρια Ελληνες έχουν πάθει… εγκεφαλίτιδα, έχουν χάσει τον εγκέφαλό τους δηλαδή και δεν ξέρουν τι να σκεφτούν πλέον.
Βασικό σύμπτωμα είναι επίσης οι άδειες τσέπες. Οποιος δαγκώθηκε από .....

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Πως 50 άνθρωποι πέταξαν έξω απ’την χώρα μια διεφθαρμένη κυβέρνηση και άλλαξαν τη Ζωή τους!...




Από την Λειψία του ’89 στην Ελλάδα του ’10.
Τους τελευταίους δραματικούς μήνες έχω διαβάσει έναν μεγάλο αριθμό άρθρων για την διαφθορά του μεταπολιτευτικού συστήματος της Ελλάδας και την απίστευτη ευκολία με την οποία το πολιτικό αυτό σύστημα κατεδάφισε και ξεπούλησε την χώρα μέσα σε λίγους μήνες. Έχω την αίσθηση ότι όλοι γνωρίζουμε τα ίδια πράγματα και είμαστε κοινωνοί των ίδιων γεγονότων και της ίδιας πραγματικότητας. Έχω την.....

Tάσος Ισαάκ : 11-8-1996 η δολοφονία του από τους Τούρκους


Ο Τάσος Ισσάκ ήταν Κύπριος που δολοφονήθηκε σε διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης, στη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου.

Το 1996 η Kυπριακή Oμοσπονδία Mοτοσικλετιστών οργάνωσε αντικατοχική πορεία με αφετηρία το Βερολίνο και τερματισμό την...

Σε υψηλή ετοιμότητα ο στρατός στην Ελλάδα


  • Σε ετοιμότητα οι ελληνικές δυνάμεις για τον φόβο προβοκάτσιας εν όψει δημοψηφίσματος στην Τουρκία

Βόρεια πορεία προς τον κόλπο της Σμύρνης έχει πάρει το τουρκικό ερευνητικό σκάφος "Πίρι Ρέις" και αυτή την στιγμή πλέει παράλληλα με τις τουρκικές ακτές, εντός των τουρκικών....

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Αυτό είναι ένα ντοκιμαντέρ που υποστηρίζει ότι η Al-Queda δεν υπάρχει.....


Δείτε τα βίντεο!


Αυτό είναι ένα ντοκιμαντέρ που υποστηρίζει ότι η Al-Queda δεν υπάρχει ,επίσης εξετάζει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν , τους δεσμούς του με τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες, τους διπλούς πράκτορες και φανταστικούς χαρακτήρες , και τα δόλια μέσα που ο μύθος της Αλ Κάιντα αναπαράγεται απο τα ελεγχόμενη εμπορικά ΜΜΕ.
Το ντοκιμαντέρ προσφέρει επίσης τρόπους με τους οποίους οι πολίτες μπορούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια εξάπλωσης της αλήθειας σχετικά με το ότι η κυβέρνηση δημιουργεί την τρομοκρατία.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το....

O καρκίνος είναι φτιαχτός


Anti-ntp:έχουμε πει σε παλαιότερα post ότι ο καρκίνος και το AIDS είναι φτιαχτές αρρώστιες για να γίνεται έλεγχος πληθυσμού από την νέα τάξη


Να μας διαφωτίσει λίγο.Το Θέμα μπορεί να είναι πολύ πιο σοβαρό απο ότι φαίνεται.Κυρίως να δούνε τα βίντεο επιστήμονες που μπορεί να τα καταλάβουνε καλύτερα .
Αυτά είναι σπάνια βίντεο απο μια διάλεξη το 1996 στο κολέγιο της Ventura (College), του Δρ Robert (Bob) Beck .Μια ιδιοφυΐα στον τομέα του μαγνητισμού και .

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ Ο ΕΡΟΓΛΟΥ


Ανυποχώρητος αναφορικά με τις θέσεις των Τουρκοκυπρίων, παρουσιάστηκε ο Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος δήλωσε πως "εάν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε ο καθένας θα πάρει το δρόμο του".

Ο κ. Έρογλου τόνισε ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν ....

Θράκη: Ακόμη ένα δημοτικό σχολείο κλείνει για λόγους… οικονομίας!!!


  • Η κυβέρνηση Παπανδρέου συνεχίζει και στην Παιδεία το έργο της κυβέρνησης Καραμανλή
  • Μεθοδικά «κλείνουν» την Θράκη οι υπουργοί του Γιώργου Παπανδρέου

Η Παιδεία στην χώρα μας είναι γνωστό πως βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για την κατάντια της Παιδείας, του μέγιστου αγαθού που μπορεί να δοθεί στους νεότερους προκειμένου να τους εφοδιάσει επαρκώς για να γίνουν καλύτεροι από τους πατεράδες....

Τα οργιαστικά πάρτυ της βλαχομπαρόκ δήθεν ελίτ





Anti-ntp:Θα μπορούσαμε προσωπικά να υποκλιθούμε γονατιστοί σε έναν τέτοιο άνθρωπο βγάζοντας του το καπέλο






Είμαι εν ενεργεία Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Σας γράφω για να σας ενημερώσω για ένα περιστατικό, που εμένα και τους συναδέλφους μου, μας συγκλόνησε. Ένα περιστατικό που κάποιοι το είδαν από πολιτική σκοπιά, αλλά κάποιοι άλλοι, μεταξύ των οποίων και εγώ, το αντιληφθήκαμε ως πράξη αντίστασης, την οποία έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχουμε κάνει, αλλά και ως μία πράξη που δείχνει ότι η μεγάλη μάζα των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού δεν σχετίζεται με την εκάστοτε δοτή κομματική ηγεσία, που παραχωρεί τα ιερά και τα όσια για τα οργιαστικά πάρτυ της βλαχομπαρόκ δήθεν ελίτ.

Πριν μερικές εβδομάδες, εκκλήθημεν όσοι υπηρετούμε στην περιοχή του Πειραιά να συγκεντρωθούμε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, για να παραστούμε σε επίσκεψη ενημέρωσης του Αρχηγείου, στο οποίο προΐστατο ο υπαρχηγός του Ναυτικού, κ.Κρυονερίτης.
Ως εδώ όλα καλά. Ο υπαρχηγός απευθυνόμενος σε ένα ακροατήριο 300 περίπου στρατιωτικών και πολιτικού προσωπικού, ενημέρωσε ότι είναι έτοιμος να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις, αλλά και σε....

Μπουκάρανε σε γιάφκα και...βρήκαν βουλευτές!!!!!


Μπουκάρανε σε γιάφκα και...βρήκαν βουλευτές!!!!!
Και μετά ψάχνετε την ΣΕΧΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ένσταση κατά εγγραφής αλλοδαπού στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των Δημοτικών Εκλογών


Anti-ntp:Γιάννη είμαστε μαζί σου... ελπίζουμε και σύντομα σαν φυσικά πρόσωπα


Μια άλλη διαδικασία, που λαμβάνει χώρα σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις & σε όλα τα επίπεδα είναι η διαδικασία των ενστάσεων, όπου κάθε εκλογέας & καθόσον αφορά τις δημοτικές εκλογές στα πλαίσια του Δήμου του δικαιούται να προσβάλλει την καταχώρηση στους εκλογικούς καταλόγους άλλων εκλογέων μεταξύ αυτών & αλλοδαπών. Για 1 δεκαήμερο τον....

Έγκληση - Μήνυση - Πολιτική Αγωγή κατά Βουλευτών & Ανώτερων Υπαλλήλων για μαζική απόδοση ιθαγένειας και ψήφο αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές


Anti-ntp:Γιάννη είμαστε μαζί σου...


Είχε ήδη επισημανθεί στην Αίτηση Ακυρώσεως, η παραβίαση της ποινικής νομοθεσίας μεταξύ άλλων από την εφαρμογή του Νόμου για τη μαζική ιθαγενοποίηση αλλοδαπών & ψήφο αυτών στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010. Όταν αυτή η παραβίαση δε γίνεται απλώς από ...

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ


Ο δήμαρχος Θήβας (Νίκος Σβίγγος) είπε ότι υπάρχουν 20.000-30.000 αλλοδαποί και οι ΕΛΛΗΝΕΣ 25.000!!!!Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωσηδεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους!!!!
ΕΚKΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ  ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ !!!

Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/#ixzz0wA9ro9IA

Νέο-Αμερικανισμός και κατάκτηση μέσω θρησκείας & πολιτισμού


  • Του Αϊκούτ Καδήρ
Ο Γκιουλέν προπαγανδίζει ένα είδος “εκπαιδευτικού ισλαμισμού” ως εναλλακτική λύση στο “πολιτικό Ισλάμ”», δηλώνει στο περιοδικό «Τime» ο Μπιλ Παρκ λέκτορας στο Κing΄s College του Λονδίνου. «Οραματίζεται την “ισλαμοποίηση” του σύγχρονου τρόπου ζωής».
Σε ένα παλιό μου άρθρο είχα γράψει πως ο νέο-οθωμανισμός σήμερα ταυτίζεται με τον Νέο-Αμερικανισμό και είναι μια προσπάθεια για έλεγχο και επιρροή αρκετών ...

Μάλλον τελείωσε το θέμα ή......


  • Γράφει ο Αγωνιστής

Ρε παιδιά τι να πω... μάλλον ήρθε το τέλος της Ελλάδας...... ετοιμαστείτε να μάθουν τα παιδιά σας τούρκικα...

Ετοιμαστείτε αγοράστε χαλάκια άντρες(ώστε να μην ....

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΞεσκεΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ 2




Μέρος 1ο.
ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ 1/6

Με Πϊρι Ρέις ανταπέδωσε ο Νταβούτογλου την Ελληνική φιλοξενία στη Ρόδο


Μετά το φαγοπότι μας κέρασε Πϊρι Ρέις!

Στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα επέστρεψε για πετρελαϊκές έρευνες το Τουρκικό ερευνητικό "Πϊρι Ρέις", αμέσως μετά την αποχώρηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου απο το φαγοπότι της Ρόδου σε πρόσκληση του ΑΝΥΠΕΞ Δ.Δρούτσα.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δεν παρέλειψε να δηλώσει για μια ακόμη φορά ενώπιον Έλληνα ΑΝΥΠΕΞ Δ.Δρούτσα, ότι...

Ο Μάκης ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.


Βόμβα καλοκαιρινή εξαπέλυσε ο Μάκης γεγονός που μόνο δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει:
  • Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο οπότε δεν έχει τίποτα να χάσει
  • ή κάτι άλλαξε στους συσχετισμούς και ο Μάκης ανοίγει πόλεμο.
Διαβάστε το άρθρο της Ζούγκλας, όσο και αν τον έχουμε εγκαλέσει στο παρελθόν, δε μπορούμε παρά να μείνουμε “άφωνοι” μπροστά σε αυτά που .......

Ο Παπανδρέου είναι διάκονος του εθνικού ξεπουλήματος


  • Mοιάζει με την κήρυξη ενός «ιερού πολέμου»… Οποιοσδήποτε φορέας, οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα, οποιοσδήποτε θεσμός ή λειτουργία, που συνδέεται με το κράτος, με το Δημόσιο ή ασκεί κοινωνικό ρόλο θα πρέπει είτε να καταργηθεί και να διαλυθεί είτε να ιδιωτικοποιηθεί

Του Μενέλεου Γκίβαλου
Συμβολικές εισφορές όπως «κρατικό», «δημόσιο», «κοινωνικό» αποτελούν βλάσφημα σύμβολα ενός προτύπου, μιας κοσμοαντίληψης, που μας οδήγησε στη σημερινή.....

Μουσικό διάλειμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! Ακούστε το αξίζει!


Μπράβο στον φίλο μας από την Κύπρο...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!!



anti-NTP: Το στηρίζουμε αλλα κρατάμε κάθε επιφύλαξη για μελλοντικές ενέργειες!

date_gr3
Ellas-Greece-6419 Απριλίου παραδόθηκαν τα ηνία της χώρας στο Δ.Ν.Τ και την "τρόικα". Ακολούθησαν πρακτικές παράκαμψης της Βουλής των Ελλήνων και του Συντάγματος. Γνωρίζουμε όλοι ποια θα είναι η τύχη μας από εδώ και πέρα. Γνωρίζουμε τι συνέβη στην Αργεντινή και τις χώρες που "στηρίχτηκαν" από το Δ.Ν.Τ. Η διαφθορά στη χώρα μας έχει φτάσει σε απροχώρητο....

Για να μην τα ξεχνάμε


Εχτές 8 Αυγούστου ήταν η επέτειος θανάτου του Ισαάκ και του Σολωμού από τα κτήνη τους Τούρκους στην Κύπρο μας. Οι οποίοι δολοφονήθηκαν τον Αύγουστο του 1996.Οπου ξεκίνησε μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία... (Σήμερα θα μάθουμε πως πήγε)

Έτσι για να μην τα ξεχνάμε

Ξανά ψεύτικα στατιστικά; Μετά από όσα έγιναν; Πως κάνανε το 6,6% , Πληθωρισμό σε 5.5%. Πως λέμε, αυτοί λένε ΠΑΝΤΑ την αλήθεια; ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !


Ξανά ψεύτικα στατιστικά; Μετά από όσα έγιναν;

Όπως αναφέρει η ΕΛΣΤΑΤ η αύξηση του Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτήκατά 5,5% το μήνα Ιούλιο 2010, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Ιουλίου 2009, προήλθε από...

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Για ποιο λόγο θα νικήσει ο κ. Παπανδρέου, εκτός εάν….


Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο πως, σε όλα τα πράγματα αλλά κυρίως στην πολιτική, το νέο που έρχεται, οι νέες ιδέες, οι μεταρρυθμίσεις, οι κοινωνικές αλλαγές κερδίζουν στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το παλιό, την παλιά πολιτική κατάσταση, το παλιό κοινωνικό status.
Στη δική μας περίπτωση έχουμε από το ένα....

Eβραίος λέει την παναγία πόρνη! (ανθελληνικό παραλήρημα)


Στο βίντεο είναι ο Αντωνιάδης που σας έχουμε πει πιο παλιά να τον προσέχετε.....

Αυτό είναι το Πακιστάν, του οποίου η κυβέρνηση συμβουλεύει το ΠΑΣΟΚ.


Όπως είχαμε αποκαλύψει, η Πακιστανική κυβέρνηση είχε θέσει όρους οι οποίοι έγιναν αποδεκτοί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο περιβόητο νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας σε μετανάστες. Κατ’ Απαίτηση της Πακιστανικής κυβέρνησης το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια!
Φαίνεται ότι η σχέση ΠΑΣΟΚ – Πακιστάν είναι ακόμα πιο στενή και ....

Και τώρα επενδύουν στην πείνα των λαών...!


  • Σε κέρδη από την πείνα προσβλέπουν τώρα τα hedge funds
Οι τιμές των τροφίμων τραβούν ξανά την ανηφόρα δύο χρόνια μετά το μεγάλο άλμα τους και τη διατροφική κρίση που προκάλεσαν τότε, αυξάνοντας τους πεινασμένους του πλανήτη κατά 100 εκατ.
Αιτία για ακόμη μια φορά είναι η αχαλίνωτη κερδοσκοπία στα.....

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΜΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩ...


ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΜΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩ... ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ....
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΔΕΗ ΤΟ 40 % ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 40% ΑΠΟ ΤΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ;;;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ... ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΛΛΟ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΝΙΤΗ....



ζητώ συγνώμη αλλα ξέχασα από ποιο blog πήρα την εικόνα... οποιος το δει ας μου το θυμήσει...

Μαθήματα μείωσης της ανεργίας δίνει η Τουρκία - Γιώργος ακούει;


  • Το συμφέρον των Τούρκων πολιτών στην εργασία αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση Ερντογάν

Ένας νέος Νόμος πέρασε πρόσφατα από την Τουρκική Βουλή με αντικείμενο την μείωση της ανεργίας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα μεγάλης τουρκικής εφημερίδας σύμφωνα με τον νέο .....