Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τους ξεφτίλισε ο Παπαθανασίου στο MEGA...


Anti-ntp:Τρομερή ομολογία πολιτικού ότι στην Bilderberg συζητήτουν οικονομικά μέτρα για χώρες!!!


Η πρώτη μεγάλη αλήθεια είναι για τον ρόλο της λέσχης Μπίλντεμπεργκ στο διεθνές οικονομικό γίγνεσθαι και προφανώς ο λόγος για τον οποίον καλούνται προσκεκλημένοι από χώρες προς βρώσιν. Δείτε και τι λένε οι Αδιάβροχοι για το θέμα, που έβγαλαν και το βίντεο. Εδώ να θυμήσουμε ότι ο Πάνος Καμμένος είχε κάνει επερώτηση για το περιεχόμενο των συνομιλιών της πρόσφατης συνόδου όπου συμμετείχε ο ανεκδιήγητος υπουργός οικονομικών κύριος Παπακωνσταντίνου. Η επερώτηση δεν απαντήθηκε ποτέ. Δεν χρειαζόταν άλλωστε, τα είδαμε από πρώτο χέρι με την εκποίηση της Ελληνικής οικονομία
Δείτε τον Παπαθανασίου που ξεφτίλισε το “Μεγάλο” κανάλι όταν τον ρώτησαν “γιατί δεν πήρε μέτρα” το 2009. “Πήρα μέτρα τρεις φορές!” απάντησε. “Δεν ήταν επαρκή” ανταπάντησαν οι φωστήρες του Mega. “Μα όταν τα έπαιρνα εσείς οι ίδιοι λέγατε ότι ήταν αντιλαϊκά, απάνθρωπα και σκληρά, τώρα μου λέτε ότι ήταν ανεπαρκή;; Αποφασίστε τέλος πάντων!! ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!”


Εκεί βέβαια “τελείωσε ο χρόνος” του Παπαθανασίου. Δείτε το βίντεο (στην αρχή απαντάει στις γελοιότητες ότι έγραψε στη Γαλλίδα Λαγκάρντ τα μέτρα που θα έπαιρνε σε λαδόκολλα, σερβιέτα κ.λπ), τα επίμαχα θέματα στην αρχή και στο τέλος.








http://dexiextrem.blogspot.com/2010/12/mega_26.html
http://olympia.gr/2010/12/26/η-αποκάλυψη-και-η-μεγάλη-αλήθεια-του-πα/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκατά ακούμε ένα μαλάκα δοσίλογο και 3 παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ, ποιόν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν ?

Ανώνυμος είπε...

malakies oloi roufianoi einai oust remalia ftanei me tin koroidia prepei na ksipnisoume epitelous emeis pous tous vgazoume na mas kuvernane tetoioi masonoi..