Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΣΣΑΝΤΖ ΑΠΟ ΤΗ CIA";


Anti-ntp:Γιατί να δολοφονηθεί... αφού τσιράκι τους είναι.....
assangeΗ Ιντερπολ (Interpol) εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη, διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ιδρυτή του WikiLeaks, καθώς ο παγκόσμιος σάλος από την μαζική δημοσιοποίηση απόρρητων διπλωματικών τηλεγραφημάτων των ΗΠΑ εξαπλωνόταν από το πεδίο των σχέσεων μεταξύ κυβερνήσεων και στις χρηματαγορές.

Ο Τζούλιαν Ασάντζ, ο 39χρονος Αυστραλός χάκερ που ίδρυσε τον ιστοτόπο που προβαίνει στις....
αποκαλύψεις, καταζητείται από τις αρχές της Σουηδίας, όπου τον βαρύνουν κατηγορίες περί βιασμού μιας γυναίκας και παρενόχλησης μιας δεύτερης. Ο Ασάντζ διαψεύδει τις κατηγορίες.

Η Ιντερπόλ, που εδρεύει στη Λιόν της Γαλλίας, ανακοίνωσε νωρίς σήμερα, Τετάρτη, ότι ειδοποίησε όλα τα κράτη-μέλη της να συλλάβουν αμέσως τον Ασάντζ όπου τον εντοπίσουν. Ο Αυστραλός ζει αρκετό καιρό το χρόνο στη Βρετανία και στη Σουηδία. Λέγεται ότι ζει σαν φυγάς και σπάνια κοιμάται δυο φορές στο ίδιο σημείο.

Ο Ασάντζ προανήγγειλε, μιλώντας στο περιοδικό "Φορμπς" (Forbes), ότι πρόκειται να ακολουθήσουν αποκαλύψεις για μια τράπεζα, που θα ρίξουν φως "στο πώς συμπεριφέρονται οι τράπεζες σε επίπεδο διοίκησης, με τρόπο που θα προκαλέσει έρευνες και μεταρρυθμίσεις, υποθέτω".

Σε άλλη συνέντευξή του μέσω Skype (Διαδικτυακής τηλεφωνίας), ο Ασάντζ είπε στο Time πως η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον οφείλει να παραιτηθεί, μετά την αποκάλυψη εγγράφου που καταδεικνύει ότι διέταξε διπλωμάτες να κατασκοπεύουν ξένους ομολόγους τους και ειδικά στελέχη του ΟΗΕ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως συντηρητικοί δημοσιογράφοι, στις ΗΠΑ, ήδη θέτουν το ερώτημα γιατί δεν έχει "δολοφονηθεί ο Ασάντζ" από τη CIA.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ