Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Σκάνδαλο σε συνέχεια> Μοιράζουν κρατική διαφήμιση, κατ εντολή Παπακωνσταντίνου, που φιλοδοξεί να διαδεχθεί τον Παπανδρέου!




Κρατική διαφήμιση με εντολή Παπακωνσταντίνου, ο οποίος φιλοδοξεί να διαδεχθεί τον Γιώργο Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, με τις ευλογίες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, μοιράζουν σε ανυπόληπτες εφημερίδες και site με μηδενική επισκεψιμότητα οι κ.κ Κλέων Παπαδόπουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και Σταμάτης Σπανουδάκης του ΟΠΑΠ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όπου εμφανίζονται συνεντεύξεις -λιβάνισμα στον Παπακωνσταντίνου, έρχονται στη συνέχεια καταχωρήσεις του ΟΠΑΠ και χορηγίες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να επιβραβεύσουν τις αλλαξοκωλιές!
Το διαδίκτυο έχει μετατραπεί σε πύρινη λάβα εξαιτίας  της πολιτικής που ακολουθούν τα golden boys αλλά και βουλευτές όπως οι Πάνος Καμμένος, Αργύρης Ντινόπουλος και Θοδωρής Σκυλακάκης καταγγέλουν τις πολιτικές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που παρ΄ολίγο να το καταπιεί ο Σάλλας αλλά και του ΟΠΑΠ.
Ο ΟΠΑΠ εμφανίζεται να διαφημίζεται σε στοιχηματική εφημερίδα που πουλάει 200 φύλλα-για τέτοιο ξιπασμό μιλάμε -ενώ το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έδωσε ένα σκασμό λεφτά χορηγία σε άλλη εφημερίδα του  ίδιου εκδότη η οποία χαροπαλεύει κυκλοφοριακά.
Προφανώς ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που αγωνίζεται να σώσει δήθεν τη χώρα, είναι ανίκανος να κουμαντάρει τα golden boys.
Iδού τι γράφει σήμερα το Olympia.gr , που διαβάζεται από 30.000 αναγνώστες για τον τρόπο που εξακολουθεί να διανέμεται η κρατική διαφήμιση>

Γράφει η Τρολλυμπία
Όλοι θυμάστε την περιβόητη δήλωση περί Σαλώμης, που έκαναν με απόλυτο συγχρονισμό ο τότε βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καρατζαφέρης και η Τουρκάλα πράκτορας της ΜΙΤ σε εφημερίδα της γείτονος. Προφανώς ο διαχρονικός φιλελληνισμός της Τουρκίας σε συνδυασμό με τον υπερπατριωτισμό του νυν προέδρου του ΛΑΟΣ συναντήθηκαν στην αιθερική διάσταση της ανιδιοτέλειας.
Φαίνεται ότι στην Ελλάδα κάθε πρωθυπουργός έχει την …Σαλώμη του. Για τον Γιώργο Παπανδρέου, αποδείχτηκε ο σαγηνευτικός Σταύρος Θοδωράκης. Όχι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Μπορεί η οντότητα Θοδωράκης να θεωρείται η ενσάρκωση της Σαγήνης, όμως ένας πρωθυπουργός “Μάτσο” που ξεχειλίζει βαρβατίλα και τεστοστερόνη δεν θα μπορούσε να αλλάξει δρόμο. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο Ζαγοράκηςτης πολιτικής αφού εάν δεν αποβάλλει τις βάρβαρες ορμόνες του μέσω της συνεχούς άθλησης, ποιός ξέρει τι (άλλο) μπορεί να μας κάνει…
Όχι λοιπόν. Δεν χρειάστηκε Μούτσος για να γοητευθεί ο βαρβάτος πρωθυπουργός, αλλά Σκαρμούτσος!
Άλλωστε ο έρωτας περνά από το στομάχι.
Έτσι, η φιλική σχέση των δύο ανδρών, πέρασε σε άλλη διάσταση με τις “μαγικές” συνταγές του γνωστού σεφ, στο ρεστωράν “Αλάτσι”, του γίγαντα Σταύρου Θοδωράκη. Εκεί το κάστρο του ΓΑΠ έπεσε, αφού ο Σκαρμούτσος με τις μαγικές του συνταγές μπορεί να δαμάσει και τον πιο ατίθασο, αιμοβόρο, αχόρταγο άνδρα. Μπορεί να κορέσει και τις πιο λυσσώδεις γαστριμαργικές επιθυμίες.
Έτσι ο ΓΑΠ βρήκε την Σαλώμη του, στο πρόσωπο του Σταύρου, που δεν χρειάστηκε πέπλα για να τον κερδίσει, αλλά τα μαγικά δάχτυλα του Σκαρμούτσου.
Εννοείται ότι τα ανωτέρω αφορούν μόνο τις προσωπικές φιλικές σχέσεις των δύο ανδρών. Το ότι το site του κυρίου Θοδωράκη, το Protagon.gr έχει τρελλαθεί στην κρατική διαφήμιση δεν σχετίζεται με τις καλές σχέσεις των δύο ανδρών. Το protagon άλλωστε είναι σάιτ παγκοσμίου φήμης με επισκέπτες από καθε γωνιά του γαλαξία (εκεί που υπάρχει διαδίκτυο με την έννοια που το γνωρίζουμε).
Εκτός εάν γοητεύτηκαν από τις συνταγές του Αλατσίου οι κύριοι Σπανουδάκης, Ο Κλέων Παπαδόπουλος κλπ. Ε όχι δα! Κάνουν τέτοια οι διοικητές των ΔΕΚΟ;; Ξέρετε άλλωστε πόσα κλικς παίρνει ο ΟΠΑΠ από το Protagon;;