Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Θερμοπύλες:"Περιπολούμε κάθε βράδυ με τις καραμπίνες στα χέρια"


Πήραν το νόμο στα χέρια τους οι κάτοικοι στις Θερμοπύλες Φθιώτιδας <<Έχουμε κάνει ομάδες περιφρούρησης και κάθε βράδυ περιπολούμε με τις καραμπίνες στα χέρια. Μόνο έτσι πλέον μπορούμε να προστατευθούμε, αφού ....
δεν υπάρχει αστυνόμευση.>>.
Αυτά δήλωσε, οργισμένος και αγανακτισμένος μεταξύ άλλων στο LamiaReport, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θερμοπυλών Ανδρέας Μακρής, τονίζοντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει πολλές διαρρήξεις και κλοπές στην περιοχή. Οι διαρρήκτες δεν έχουν αφήσει τίποτα, αφού κλέβουν χρήματα, κοσμήματα, κινητά, υπολογιστές, ηλεκτρικά αλλά και γεωργικά εργαλεία.
<<Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Έχω κάνει και έγγραφο στην Αστυνομική Διεύθυνση, αλλά αστυνόμευση δεν έχουμε. Στην περιοχή μας, όπως και σε όλη την ύπαιθρο μένουν πολλοί ηλικιωμένοι μόνοι τους και φοβούνται, αφού κανείς δεν τους προστατεύει. Εν μέσω κρίσης πολλοί αναγκάστηκαν να πληρώσουν αδρά για να βάλουν συναγερμό, μπας και γλιτώσουν>> είπε επίσης ο κ. Ανδρέας Μακρής.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στη Φθιώτιδα και δίπλα στη Λαμία, εμείς στέλνουμε τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας για ενίσχυση στα συλλαλητήρια της Αθήνας.