Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Αποχή θέλατε; Πάρτε τώρα Άθεο Δήμαρχο στην Αθήνα και πρώην χρήστη Ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη


Αφού άμεσα με την ψήφο ή έμμεσα με την αποχή εξελέξατε Καμίνη και Μπουτάρη τώρα λουστείτε τα και βγάλτε τον σκασμό.Στη συνέντευξη τους στον Θεοδωράκη ο μεν πρώτος δήλωσε ευθαρσώς οτι είναι Άθεος,ο δε δεύτερος οτι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών.Μετά απο αυτές τις δηλώσεις περιμένετε εσείς να ασχοληθούν με τα διογκωμένα προβλήματα της λαθρομετανάστευσης,της Μουσουλμανοποίησης του κέντρου της Αθήνας και......

των ναρκωτικών;
Όχι μόνο δεν πρόκειται να ασχοληθούν για να τα λύσουν αλλά θα τα υποθάλπτουν κιόλας για να μην πω οτι θα τα διογκώνουν.
Και βγαίνει χτες ο μοσχοαναθρεμμένος με τα λεφτά του μπαμπά Κανάκης, που δεν δούλεψε ΠΟΤΕ στη ζωή του παρά μόνο έχοντας τη πατρική περιουσία κάνει το κέφι του με σαχλαμαρίστικες εκπομπές(και έχει και τους άλλους 3 σαν γλάστρες εκεί μέσα παίζοντας τον αρχηγό της φυλής των ηλιθίων που δεν αφήνει κανένα τσουτσέκι να μιλήσει αφού προλογίζει ΟΛΑ τα βίντεο) και μας λέει λοιπόν ο κανακάρης του μπαμπά οτι μιλήσαν σαν κανονικοί άνθρωποι και μπράβο τους.
Ναι ρε Κανάκη μπράβο τους,μπράβο τους που απο τα πρότυπα της π....ας με την Αλεξανδράτου και του π.....η με τον Ψινάκη περάσαμε στα πρότυπα του Άθεου και του Ναρκομανή σε επίπεδο μάλιστα Δημάρχων.
Αυτό θα πει προοδευτισμός και εξέλιξη της κοινωνίας.
Εσείς τα ζώα που τους ψηφίσατε να τους χαίρεστε.
Όταν όμως τα προβλήματα θα αρχίσουν να συσσωρεύονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να πάτε σε Καμίνη και Μπουτάρη να βρείτε τη λύση και όταν θα πάρετε απο τα τρία το μακρύτερο να το βάλετε εκεί που ξέρετε....
Σε αυτό το blog έτσι μιλάμε και όποιος γουστάρει....Όποιος δεν γουστάρει τα κουβαδάκια του και σε αλλο blog....Φτάνει πια με τον καθωπρεπισμό, βρισκόμαστε σε πόλεμο με όλους εκείνους που μας οδηγούν σε ΨΥΧΙΚΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΑΤΟΜΙΚΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ..... 



http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_8528.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη Διαφωνώ...

Συμφωνώ βέβαια, για το πρώτο σκέλος, ότι δηλαδή η αποχή μας έφερε άθεους και χασικλήδες (και πολύ πιο σημαντικά Ανθέλληνες...), Αλλά το να υποστηρίζει κανείς ότι αν δεν είχαμε αποχή θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, εκεί διαφωνώ κάθετα.

Δηλαδή και χωρίς αποχή θα παίρναμε κάτι καλύτερο?
Προτιμούμε δηλαδή τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ από τους χασικλήδες Άθεους? Γιατί ΤΕΤΟΙΟΥΣ ψήφιζε ο ΗΛΙΘΙΟΣ κόσμος τόσα χρόνια. Νομίζετε ότι ΟΛΟΙ αυτοί που ακόμα παθιάζονται για το ποδόσφαιρο, Greek Idol, Big Brother, και όλες τις άλλες σαχλαμάρες, έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν υπεύθυνα? Εγώ, σαφώς όχι.
Και μην μου πείτε πως η κάλπες χρησιμοποιούμενες από την πλειοψηφία, από μόνες τους διασφαλίζουν ότι θα βγουν σωστοί πολιτικοί... Η Ιστορία και σε αυτήν, αλλά και σε ΚΑΘΕ άλλη "Δημοκρατική" χώρα, έχει αποδείξει ΤΡΑΝΑ το αντίθετο.
Πως είναι δυνατόν να συνδέουμε την ΧΡΟΝΙΑ κατάσταση της βλακώδους ψήφου (είτε με αποχή είτε χωρίς), με τα σημερινά γεγονότα?

Πάρτε το χαμπάρι, αν η πλειοψηφία δεν είναι σκεπτόμενοι και ηθικοί άνθρωποι, τότε, η πλειοψηφία του κόσμου είναι "De Facto" ανήθικοι και μη σκεπτόμενοι.. Τέτοιοι θέλετε να αποφασίζουν για σας? Εεεεε? Τέτοιοι?

Δεν είδατε τα ηλίθια προβατάκια, χιλιάδες, πως φωνασκούσαν για την Δωρούλα προχτές? ΑΥΤΟΙ θέλετε να ψηφίζουν?
Οι αυτοί που πλειοψηφικά, βλέπουν, ΑΝΤ1, MEGA, SKAI, κλπ κλπ?

Αν δεν βλέπουμε το προφανές, δηλαδή ότι η πλειοψηφία ΚΟΙΜΑΤΑΙ, τότε...

Τι να τις κάνω τις κάλπες????? Τιιιιιι???????? έτσι για να λέμε μεταξύ μας ότι έχουμε Δημοκρατία? Τέτοια "δημοκρατία" ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ.

Το έχω ξαναπεί, ο λαός κοιμάται τον ύπνο του ηλίθιου, για να ξυπνήσει, δυστυχώς θα χρειαστεί να χυθεί αίμα... Όχι οτι το θέλω, αλλά τέτοιος ύπνος, δεν είναι εύκολο να διακόψεις....

Ο "Ανώνυμος"

Νίκος είπε...

Από τα λεγόμενα σου επίτρεψέ μου να υποθέσω ότι δεν ψήφισες. Με αυτή την υπόθεση έχω να σου πω τα εξής:

Πρώτα απ' όλα δεν έχεις άδικο. Αλλά μην ξεχνάμε ότι όσο οι ξύπνιοι πολίτες απέχουν από τις κάλπες επειδή, με το δίκιο τους τις περισσότερες φορές, βρίσκουν ότι "δεν εκφράζονται από κανένα κόμμα", τα πρόβατα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ψηφίζουν πάντα τα ίδια και τα ίδια.
Το αποτέλεσμα το είδαμε: βγήκαν δήμαρχοι από 'πλειοψηφίες' που στην ουσία αντιπροσώπευαν το 10% και 20% του συνολικού πληθυσμού! Ούτε εγώ λατρεύω τη δημοκρατία που έχουμε, αλλά ρε παιδί μου, σου δίνει ο εχθρός σου ένα και μόνο όπλο, το δικαίωμα ψήφου, και εσύ το πετάς; Χρησιμοποίησε το εναντίον του, ψήφισε ένα μικρό κόμμα βρε αδερφέ. Αυτό πιστεύω ότι είναι υπεύθυνη ψήφος.

Κατά τη γνώμη μου η αποχή δεν είχε θετικό αποτέλεσμα τώρα, και πιθανότατα ούτε πρόκειται.

Φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε και όσους ψήφισαν....
Καμίνη Μπουτάρη και Μπακογιανοπαίδι έβγαλαν!

Νίκος είπε...

Δηλαδή τώρα τί μου λες; Ότι αν είναι να μη βγει το μικρό κόμμα που θέλω εγώ να ψηφίσω, να μην μπω στον κόπο να ψηφίσω καν; Νομίζεις ότι όσοι απήχαν, τώρα τους πέφτει λόγος; Πώς μπορεί να μιλά για δημοκρατία κάποιος που την σνομπάρει έτσι!

Φίλε μου, αν σκέπτονταν λιγότεροι άνθρωποι σαν εσένα, πιθανότατα δε θα είχε βγει ούτε Καμίνης ούτε Μπουτάρης. Βλέπεις που έγκειται το πρόβλημα; Κάθε φορά τα ίδια ζώα εκλέγουν τα ίδια ζώα, και αντί να πούμε ΟΧΙ ρε γαμώτο! λέμε "εμείς είμαστε ανώτεροι, δεν θα κάνουμε όπως κάνουν αυτοί".