Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ


Anti-ntp:Για το λαμόγιο τον Χατζηδάκη παρεμβαίνει η εισαγγελία.... Για τους διαδηλωτές που τους μπαούλιασαν στο ξύλο τα ΜΑΤ ΚΑΝΕΙΣ.... ΛΙΓΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΞΙΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!!!
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!!!!



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ sto fimotro
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου από τον τραυματισμό τουΚ. Χατζηδάκη προκάλεσαν πριν από λίγο την παρέμβαση του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών και αυτό γιατί το αδίκημα είναι επικίνδυνη σωματική βλάβη που διώκεται... 
αυτεπάγγελτα και είναι αυτόφωρο. Έχει ήδη συλλεχθεί όλο το φωτογραφικό υλικό και αναζητούνται οι δράστες της απρόκλητης επίθεσης από τις φωτογραφίες και τα πλάνα που έχει η εισαγγελία. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν έχει παρέμβει για τον βιασμό του Κράτους μας;Γιατί όλες οι αντισυνταγματικές πρακτικές των κομμάτων δεν βρίσκουν κανένα εμπόδιο από την Δικαιοσύνη(μή χέσω);
Τρέξε Κύριε Εισαγγελέα,προφανώς φιλαράκι σου ήταν και στεναχωρήθηκες!Ο Λαός στα @@ σου, δεν τρέχει τίποτα, εξάλλου σε λίγο θα πάρει και εσάς η μπάλα!

Unknown είπε...

Τα παίξαμε λίγο ή μου φαίνεται; Και τί θέλετε παίδες; Δικτατορία, Μοναρχία ή Κομμουνισμό; και το σημαντικότερο από ποιους; Ο Χατζηδάκης δεν είναι Μαντέλης ούτε έχει κανένας σας να τον κατηγορήσει για κάτι. Μην καταπίνετε ότι σας πουλάνε τα κανάλια: Όλοι οι πολιτικοί είναι κακοί, οπότε μόνο ο Μεσσίας ΓΑΠ θα μας σώσει....

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

file sinagerme...ο Χατζηδάκης φιλε μου.. ασχετε ξεπουλησε την Ολυμπιακή(την εταιρία με το καλύτερο και μεγαλύτερο σύστημα κρατήσεων στον κόσμο το Ίκαρος ή Ερμής δεν θυμάμαι πως λέγεται και κοστολογείτε λίγο παραπάνω από τα λεφτά που πουλήθηκε στον βγενόπουλο ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, στον Βγενοπουλο και μετα απο μερικους μηνες ο Βγενοπουλος την εχει δωσει στον Βασιλακη και στον Μητσοτακη που εχει μετοχες. Γνωριζετε την σχεση Μητσοτακη και Χατζηδακη? Ολα ηταν συμφωνημενα απο την αρχη. Εγιναν απολυσεις στην olympic air και μειωσεις σε μισθούς.

Ο κύριος Χατζηδάκης ήταν μέλος της διαπλεκόμενης κυβέρνησης και διαπλεκόμενος σε παρα πολλά πράγματα αποδείξεις υπάρχουν παντού.. ψάξτε!!! εδώ ξέρετε δεν στηρίζουμε κανένα!

Ανώνυμος είπε...

Παίδες, ανεξαρτήτως φρονημάτων μην επικροτείται την βία και την αυτοδικία. Τέτοιες καταστάσεις μπορούν να φέρουν εκτός ελέγχου καταστάσεις με άσχημο τέλος.

ΥΓ Ναι, ο Χατζηδάκης είναι λαμόγιο αλλά αυτά ας τα σκεφτούν αυτοί που τους ψηφίζουν, δεν πήρε την εξουσία με την βία κάποιοι τον ψήφισαν...ευθύνες δεν έχουν μονο οι πολιτικοί αλλα και οι ψηφοφόροι.

Unknown είπε...

Αγωνιστή
Προφανώς δεν είμαι εγώ ο άσχετος!! Η Ολυμπιακή γίγαντα κάθε πρόσληψη που έκανε το ΠΑΣΟΚ την έκανε νόμο του κράτους και κάθε αύξηση επίσης νόμο του κράτους. Δε με νοιάζει που την έδωσε άσχετε νεαρέ! Σταμάτησε να πληρώνει ο Ελληνικός Λαός εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο στην ΕΕ.. Επίσης δεν απέλυσε κανέναν στην Ολυμπιακή ο Χατζηδάκης. Και κάτι ακόμη. Δε με νοιάζει αν δε στηρίζετε κανέναν αλλά δεν μπορεί να είστε εναντίον της Νέας Τάξης και να υποστηρίζετε τις πρακτικές του στρατού του Σόρος. Χέστηκα για το πολιτικό μέλλον του Χατζηδάκη. Προτιμώ να τον δω σπίτι του και να κάνει άλλη δουλειά και όχι νεκρό και να γίνει ήρωας. Δίνετε τροφή στη Νέα Τάξη που σφίγγει τον κλοιό της στις ατομικές ελευθερίες και στην ελευθερία των μπλογκ. Τέτοια σχόλια είναι επικίνδυνα για όλους μας!!!