Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ !


Επειδή πολλά γράφτηκαν για στρατιώτες που εκπαιδεύονται σε μάχη εντός πόλης, για "ύποπτες" μετακινήσεις μονάδων και άλλα τέτοια που αφήνουν την υπόνοια ότι αν εξεγερθούμε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον Ελληνικό Στρατό, θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα που μου μεταφέρθηκαν:


Προχθές που συναντηθήκαμε με το ανιψάκι μου που είναι οπλίτης πενταετούς θητείας στις διαβιβάσεις, μου.....
περιέγραψε την εκπαίδευση του και μου είπε ότι το ηθικό στο στρατό είναι υψηλό, ότι οι στρατιώτες είναι έτοιμοι και εκπαιδευμένοι, ότι οι αξιωματικοί που τους εκπαιδεύουν τους λένε συνέχεια να είναι υπερήφανοι που είναι Ελληνες, ότι αυτή η όμορφη και πλούσια χώρα τους ανήκει, και ότι ίσως ήρθε η ώρα να την υπερασπιστούν. Το ανίψι μου είπε ότι κανείς στρατιώτης δε νιώθει φόβο. Πέρασαν όλοι με επιτυχία όλες τις ασκήσεις αιχμαλωσίας. (που είναι δύσκολες).

Επίσης μεταξύ των ανθρώπων με τους οποίους ήρθα (μετά από ανταλλαγή email) σε τηλεφωνική επαφή, υπάρχουν και στρατιωτικοί (πενταετούς θητείας και αξιωματικοί) και όλοι μου είπαν πράγματα όπως τα παρακάτω:

"Μη νομίζεις ότι ο λαός θα είναι μόνος του στον αγώνα που έρχεται"
"Φυσικά και ο στρατός είναι με το μέρος του λαού. Ο εχθρός είναι κοινός".
"Καλά τι νομίζεις ότι στο στρατό κοιμόμαστε; Φυσικά και έχουμε καταλάβει τι γίνεται και φυσικά συζητάμε πως θα το αντιμετωπίσουμε".

Μπορεί λοιπόν οι υψηλόβαθμοι επικεφαλείς του στρατού να έχουν γίνει σαν τα μούτρα των πολιτικών μας (που τους διορίζουν), όμως ο Ελληνικός στρατός (από Συνταγματάρχη και κάτω) δεν είναι σαν αυτούς, όσο κι αν προσπαθούν τα γουρούνια και οι παρατρεχάμενοι να μας πείσουν γι αυτό. Φυσικά οι μουμουέδες δείχνουν στο κουτί μόνο τους πολιτικάντηδες αγκαλιά με τους Στρατηγούς και όχι τα παιδιά αυτά που αγαπάνε την Ελλάδα.

Μπορεί οι χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί να μην μπορούν (και καλά κάνουν) λόγω θέσης να μιλήσουν ανοιχτά, αλλά αυτό δε σημαίνει ούτε ότι κοιμούνται, ούτε ότι αδιαφορούν, ούτε ότι θα εκτελέσουν ανθελληνικές εντολές.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! 

Και δε μιλάμε για πραξικοπήματα και παρεμφερείς ανοησίες που με χαρά θα αναπαράγουν πολλοί. 



http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/12/blog-post_1104.html