Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ


Ντόρα Μπακογιάννη: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ»
Παρασκευή, 24 Δεκέμβριος 2010
Συντάχθηκε απο τον/την Romfea.gr 15:21

Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη με δήλωση της.

Ολόκληρη η δήλωση της κα Μπακογιάννη:

«Με κατάπληξη πληροφορήθηκα τις.....
απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ -οι οποίες ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ΜΜΕ- ο οποίος απέδωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τη δεινή οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας σε εβραϊκή συνομωσία, και μεταξύ άλλων, ουσιαστικά αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα, τόσο του εβραϊκού λαού, όσο και των Εβραίων συμπολιτών μας ειδικότερα, προβαίνοντας επί πλέον και σε άλλες απαξιωτικές κρίσεις.

Η ιστορία δεν ξαναγράφεται με βάση τις προκαταλήψεις κανενός. Γι΄αυτό κάνω έκκληση στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να επιληφθεί αμέσως του θέματος, διότι με τις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, όχι μόνο θέτει εαυτόν εκτός της κοινωνίας της αγάπης που είναι το βασικό γνώρισμα των Χριστιανών, ιδίως των Ορθοδόξων, αλλά και αμαυρώνει τη μακρά και ένδοξη ιστορία ανοχής της διαφορετικότητας και προστασίας όλων, της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ταυτόχρονα, προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη μεγάλων Ιεραρχών, όπως ο Αθηνών Δαμασκηνός, που κατέβαλε κάθε προσπάθεια να διασώσει τους Εβραίους συμπολίτες του της Αθήνας και ο Ζακύνθου Χρυσόστομος ο οποίος κατάφερε κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου να διασώσει και τους 275 Εβραίους της Ζακύνθου.

Με τις δηλώσεις του όμως ο Πειραιώς Σεραφείμ, αγνοώντας επί πλέον και το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με το κράτος, παρέβη και τον ποινικό νόμο της Ελλάδας, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά, όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη. Αλλά επ΄αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η ελληνική Δικαιοσύνη».

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αλλά επ΄αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η ελληνική Δικαιοσύνη».




ΜΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΑΣ ΕΘΡΕΨΕ: AMΦΙΒΑΛΛΩ

κοιταξτε και  τις δηλωσεις του Δημητριάδος ,λες και βγήκαν απο το ίδιο ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ η ΝΑ ΚΛΑΨΩ;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ...

Βαγγέλης είπε...

Προσέξτε το αριστερό της χέρι!
Είναι ένας πονηρός τρόπος συμβολισμού του 666!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

και γω το κάνω αυτό με το χέρι ρε συ Βαγγέλη! σημαίνει κάτι αυτό;;; νταξει δεν χρειάζεται να δούμε το χέρι της για να καταλάβουμε ότι κάνει βόλτες στην μασωνία και στην bilderberg!

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλει η "κυρία" να δει φυλετικά μίση και πάθη να πάει να διαβάσει το Ταλμούδ (αν δεν το έχει κάνει ήδη). Σαν τα κωλοκρατικά κανάλια που κάνανε μοντάζ ακόμη και στα ποντιακά κάλαντα!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα άκουσα τις δηλώσεις εντάξει ρε παιδιά ο άνθρωπος είπε αυτά που όλοι γνωρίζουν και φοβούνται να τα πουν. Δεν αμφισβήτησε το ολοκαύτωμα ούτε και κατηγόρησε συλλήβδην όλους του Εβραίους.

Απλά κάποιοι αισθάνονται την ανάγκη να σηκώσουν ψιλά τα σιωνιστικά τους λάβαρα. Δυστυχώς από ότι φαίνεται οι μεγαλύτεροι φιλο-σιωνιστές βρίσκονται μέσα στην εκκλησία να μου το θυμηθείτε θα τον καθαιρέσουν τα λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Μέ ἀφορμή τόν ἐγερθέντα θόρυβον ἐκ μέρους τοῦ European Jewish Congress σχετικῶς μέ συνέντευξί μου εἰς τόν τηλεοπτικό δίαυλο MEGA τήν 20ην λήγοντος μηνός Δεκεμβρίου ἐ.ἔ. εἰς πρώτην φάσιν ἔχω νά δηλώσω τά κάτωθι:

1. Τά ὅσα ἀνέφερα κατά τήν τηλεοπτικήν μου συνέντευξιν εἰς τήν ἐκπομπήν «κοινωνία ὥρα mega» ἀποτελοῦν αὐστηρῶς προσωπικάς μου θέσεις καί ἀπόψεις τάς ὁποίας ἐπανειλλημένως προφορικῶς καί γραπτῶς ἔχω ἐκθέσει.

2. Σέβομαι, τιμῶ καί ἀγαπῶ ἰδιαζόντως τόν ἑβραϊκόν λαόν ὅπως καί κάθε ἄλλον λαόν τῆς ὑφηλίου κατά τήν διδασκαλίαν τοῦ ἐνσαρκωθέντος Υἱοῦ τοῦ Θεοῦ καί ἀληθοῦς Μεσσίου Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ τοῦ Σωτῆρος καί Λυτρωτοῦ, τόν ὁποῖον προανήγγειλαν ὅλοι οἱ Προφῆται καί ὁ Ὁποῖος ἐνσαρκώθη διά τοῦ Ἰουδαϊκοῦ ἔθνους.

3. Ἡ δημοσίᾳ καταφορά μου κατά τοῦ Διεθνοῦς Σιωνισμοῦ ἀναφέρεται εἰς τό ὄργανον ἐκεῖνο πού ὡς διάδοχος τοῦ «Σαχεντρίν» μετέβαλλε τήν πίστι τῶν Πατριαρχῶν, Προφητῶν καί Δικαίων τοῦ Ἰουδαϊκοῦ ἔθνους διά τοῦ Ταλμούδ, τῆς Ραββινικῆς παραφιλολογίας καί τῆς Καμπάλα εἰς Ἑωσφορισμόν καί ἀγωνίζεται παντί σθένει διά τῆς οἰκονομικῆς αὐτοκρατορίας πού συνέστησε παγκοσμίως μέ ἕδρα τήν μεγάλη ὑπερατλαντικήν χώραν διά τήν ἐπικράτησιν τῆς παγκόσμιας κυβέρνησης καί τῆς πανθρησκείας.

4. Θεωρῶ ὅπως κάθε ἐχέφρων ἄνθρωπος εἰς τόν πλανήτην τό ναζιστικό καθεστώς καί τόν παρανοϊκό δικτάτορά του Ἀδόλφο Χίτλερ ὡς εἰδεχθῶς κακουργήσαντας κατά τῆς ἀνθρωπότητος καί ἵσταμαι μετά πάσης τιμῆς καί σεβασμοῦ ἐνώπιον τοῦ ἑβραϊκοῦ ὁλοκαυτώματος ὅπως καί κάθε ἑτέρας εἰδεχθοῦς γενοκτονίας ὡς τοῦ Ποντιακοῦ Ἑλληνισμοῦ καί τοῦ Ἀρμενικοῦ λαοῦ. Ἄλλωστε καί τό ἑλληνικόν ἔθνος θρηνεῖ χιλιάδας μαρτύρων ἀπό τήν ἐγκληματική ναζιστική θηριωδία.

Ανώνυμος είπε...

Φτου σου εβραια παλιογουρουνα να παρεις το κωλοσογο σου και να πας να ζησεις εκει που τα αφεντικα σου σκοτωνουν παιδακια...Προδοτρα,Φτου σου.........

DIADIM είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ αυτο το ανακοινωθεν ειναι του μητροπολιτη..
φιλοι και αδελφοι να καταλαβεται κατι....
Αυτο που εγινε ειναι απο θεου, εαν δειτε τισ δηλωσεις της μπακογιαννη ειναι ιδιες και απαραλαχτες με τον δημητριαδος....και απειλει καθαρα τον πειραιως μεσω μασονικων δικαστων για την φιμωση του(πειραιως)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ... περιμενετε να δουμε τι θα γινει με την εκδικαση της υποθεσης του χρονου τον μαιο...
ΟΨΩΜΕΘΑ!

ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΡΟΣΕΥΧΗ!
ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ...ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ!
ΕΑΝ "ΝΟΙΩΣΕΤΕ" ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΘΑ "ΔΕΙΤΕ" ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....

συγχωρεστε με που θα σας το πω..αλλα νοιωθω οτι το ακροατηριο ειναι υψηλου επιπεδου!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΒΙΩΝΩ !!!!!

ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΑΠΛΗ ,ΤΑΠΕΙΝΗ ,ΚΑΡΔΙΑΚΗ

οπως μιλαμε τωρα

ΕΙΣ ΤΟ "ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ"

Υ.Γ. αιντε.....η "ανασταση" του γένους ερχεται!

ΤΗΝ "ΑΚΟΥΩ"........

ΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ..... ΖΕΙΣ!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

Κυρια Ντόρα μητσοτακη αρχισες να μιλας αμερικάνικα εισαι χειρότερη και απο τον πατερα σου.Το ροταρυ το εβραικο σε μαθανε πολλα και διαφορα.Παρε τα μπογαλάκια σου και αει σιχτηρ.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια δυστυχως η ευτυχως ποναει kαι ποναει πολυ,αρκετα λοιπον με αυτους που υποτιμανε τη νοημοσυνη του λαου και του καθενος προσωπικα!!
Πολυ ορθως επραξε ο Κ. Σεραφειμ και ειπε τα πραγματα με το ονομα τους,μην ξεχναμε οτι αυτοι που ενοχληθηκαν ειναι αυτοι που ακολουθουν πιστα τα "Πρωτοκολλα της Σιων" τα οποια σχεδιαστηκαν προ πολλου για να καταστρεψουν το πλανητη,ειναι αυτοι που ανεβασαν τον Χιτλερ στην εξουσια για να πραγματοπιοησουν το Κρατος τους εις βαρος των Παλαιστινιων που ακομα υποφερουν ,ειναι αυτοι που ανεβαζουν μαριονετες στην εξουσια και τους ονομαζουν πλανηταρχες,αυτοι που παιρνουν τα παχυλα checks με τα εκατομμυρια απο τα εβραιομασονικα λομπι για τις προεκλογικες καμπανιες τους,ειναι αυτοι που εκτελεσαν κατ'εντολη των αφεντικων τους του πολεμους στη Γιουγκοσλαβια ,στο Ιρακ,στο Αφγανισταν,κ.λ.π ,ειναι αυτοι που καθοδηγουν και προπαγανδιζουν μεσω των ταινιων του Hollywood και της Μουσικης Βιομηχανιας,ανεβαζοντας ινδαλματα και λανθασμενα προτυπα!!και συνεχιζουν ,και εχει ερθει και η σειρα μας τωρα.
Ευτυχως ομως υπαρχουν φωνες που μιλανε τη αληθεια και πρεπει να την υποστηριξουμε,γιαυτο το λογο αποφασισα να γραψω αυτες τις σκεψεις.
Παρτε λοιπον αυτον τον συφερτο,παρτε το MUPPET SHOW σας και πηγαινετε στον αγυριστο γιατι εκει ανηκετε!!!
Οσο για εμας το μονο που μας μενει ειναι να κρατησουμε την πιστη ζωντανη!!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
NAVIGATOR

Ανώνυμος είπε...

TA ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΞΟΥ ΞΟΥ ΞΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ