Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Kατάρρευση του συνοριακού συστήματος ασφάλειας στο Έβρο - Ένα σύνταγμα ξένων "εισβάλει" κάθε βδομάδα


Πλήρης αποτυχία καταγράφεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, στην επιχείρηση του ειδικού τμήματος της FRONTEX στο νομό Έβρου, καθώς όχι απλά δεν έχει μειωθεί το κύμα των λαθρομεταναστών που «εισβάλουν» καθημερινά στην χώρα, αλλά αντίθετα έχει αυξηθεί! Συγκεκριμένα σύμφωνα με στοιχεία του ΓΕΕΘΑ καταγράφεται αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη παράνομη εισροή ξένων πολιτών στη χώρα από την εποχή του Β’Π.Π.! Και χωρίς να έχουμε πόλεμο... Μόνο το Σάββατο και την Κυριακή μπήκαν από το ποτάμι 643 άνθρωποι! Την Δευτέρα, λόγω της εορτής του Μπαϊραμιού που κορυφώθηκε χθες είχαν..... μπει 74! Ο ημερήσιος μέσος όρος παράνομα εισερχομένων στην Ελλάδα από τον Έβρο, ανέρχεται σε περισσότερους από 300 ανθρώπους και συνολικά σε 450 περίπου.Κάθε χρόνο, δηλαδή, προστίθεται στην Ελλάδα μια ολόκληρη πόλη 150.000 ανθρώπων οι οποίοι αλλάζουν γοργά την πληθυσμιακή σύνθεση, αποδομούν τον εθνική και φυλετική ομοιογένεια της Ελλάδας η οποία ήταν και το βασικό θετικό εθνικό χαρακτηριστικό που έχει προστατέψει την χώρα από ακρωτηρισμό, τόσο στον Β’Π.Π., όσο και στον Εμφύλιο. 
Και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις οι ξένο αρνούνται να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία με βασικότερο παράδειγμα τον ελάχιστον αριθμό αυτών που ενεγράφησαν στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν σε σχέση με τον συνολικό αριθμό αυτών που δικαιούντο να κάνουν κάτι τέτοιο. 
Βέβαια η ψήφος τους σε πολλές περιπτώσεις έκρινε και το αποτέλεσμα (Θεσσαλονίκη για σχεδόν 350 ψήφους και Αθήνα για κάτω από 7.000 ψήφους όταν οι μετανάστες που ενεγράφησαν εσχάτως ξεπερνούν τις 12.000 και σε ποσοστό 80% ψήφισαν τους υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος), αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.Εν προκειμένω η κατάσταση στον Έβρο εγκυμονεί μείζονες κινδύνους για την εθνική ασφάλειας. Οι περίφημες «συλλήψεις» λαθρομεταναστών που ανακοινώνονται δεν είναι παρά ... παραδόσεις των παράνομα εισερχομένων στη χώρα. Δηλαδή οι Τούρκοι δουλέμποροι σε αγαστή συνεργασία με τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις (δεν θα γινόταν διαφορετικά γιατί στην ανατολική πλευρά του ποταμού τα σύνορα είναι «σφραγισμένα» και σε μεγάλο βάθος και στο μεγαλύτερο μήκος του ποταμού υπάρχουν κυρίως στρατιωτικές δυνάμεις και καθόλου οικισμοί, περνούν το ποτάμι και τους αφήνουν επί ελληνικού εδάφους, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει ή να μπορεί να παρέμβει. Όπως αναφέρει ανώτερος αξιωματικός του Στρατού μονάδας του Έβρου στο defencenet.gr «Μέρα και νύχτα περνούν το ποτάμι κατά εκατοντάδες. Τους βλέπουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί δεν έχουμε αρμοδιότητα. Σε μία επιθεώρηση τομέα πριν μια εβδομάδα μέτρησα πάνω από εκατό από δαύτους που μέσα στη νύχτα κινούνταν ανάμεσα σε δύο προκεχωρημένα φυλάκια ελάχιστων Ελλήνων στρατιωτών. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που οι απέναντι θελήσουν να εφαρμόσουν κανένα σχέδιο «Βαριοπούλα» και στείλουν ανάμεσά τους κομάντο με κρυμμένο οπλισμό. Δεν θα μείνει ούτε ελληνικό ρουθούνι στη γραμμή προκάλυψης». Πράγματι από το ΓΕΣ "σηκώνουν τα χέρια" αφού δε μπορούν να κάνουν τίποτα για να εμποδίσουν από το παλιρροϊκό κύμα που κατακλύζει τα ανατολικά σύνορά μας σε απανάληψη των μεγάλων μετανασατεύσεων άλλων εποχών. Πέρα από τις διαπιστώσεις της τεράστιας «μαύρης τρύπας» στην ασφάλεια της χώρας το το πρέπει να γίνει σε επίπεδο αποτελεσμάτων είναι ένα τεράστιο ερώτημα. Η περίφημη «επιτυχία της FRONTEX» στα νησιά του Αιγαίου αποδείχθηκε ότι οφειλόταν απλώς στο γεγονός ότι οι Τούρκοι παρακρατικοί που ελέγχουν το δουλεμπόριο, άλλαξαν δρομολόγιο και «βρήκαν τις άκρες μεταξύ των Τούρκων αξιωματικών της 1ης Στρατιάς» οι οποίοι κερδίζουν διπλά: Ειπράττουν τεράστια ποσά, όπως αναφέρουν πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας, αλλά και καθημερινά «βομβαρδίζουν» την αντίπαλη αμυντική διάταξη με το υπέρτατο όπλο: Άοπλους ανθρώπους...Ο μοναδικός τρόπος από ελληνικής πλευράς για να αναχαιτιστεί αυτό το κύμα είναι το «σφράγισμα», πάση θυσία, των συνόρων. Διαφορετικά σε δέκα χρόνια από σήμερα, είδηση θα είναι ότι υπάρχουν χριστιανοί που εκκλησιάζονται δημοσίως, όχι ότι υπάρχουν μουσουλμάνοι που κάνουν κατάληψη στα Προπύλαια για το μπαϊράμι...
defencenet.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ ΛΙΓΟ