Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Στις ΗΠΑ αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου. Θα συναντηθεί με τις οργανώσεις του Κινήματος σε Νέα Υόρκη Ουάσιγκτον και Σικάγο, καθώς και με φιλέλληνες αμερικανούς πολιτικούς.


Πατριωτικό Μέτωπο
Εντατικοποιώντας τις δράσεις του το Πατριωτικό Μέτωπο, και παράλληλα με τις διερευνητικές επαφές που γίνονται από αντιπροσωπεία του Κινήματος σε Σερβία, Ρουμανία και Ρωσία, με στόχο την επανασύσταση των ιστορικών συμμαχιών της Πατρίδας και του Λαού μας, κλιμάκιο του ΠΑΜ επισκέπτεται επισκέπτεται τις επόμενες μέρες τις ΗΠΑ.
Το κλιμάκιο έχει προγραμματίσει σειρά συναντήσεων με τις Οργανώσεις του Πατριωτικού Μετώπου σε Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον και Σικάγο, με στόχο την ολοκλήρωση της.....
συγκρότησης των Οργανώσεων του Κινήματος στις ΗΠΑ και εξάπλωσή τους και σε άλλες Πολιτείες, όπου έχουμε πυκνή παρουσία της Ομογένειας μας. Παράλληλα, έχουν προγραμματισθεί σειρά συναντήσεων με φιλέλληνες αμερικανούς πολιτικούς, με τους οποίους και θα γίνει μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων για τη διεθνή κρίση που τεχνητά προκάλεσαν τα διεθνή τοκογλυφικά κέντρα. Από τους πατριώτες αμερικανούς πολιτικούς θα ζητηθεί η στήριξή τους στον αγώνα του Ελληνικού Λαού κατά των διεθνών τοκογλυφικών κέντρων και των εγχώριων εκφραστών τους  και φυσικά συντονισμός όπου μπορεί αυτό να επιτευχθεί της κοινής δράσης.
Στους αμερικανούς πολιτικούς θα αναλυθεί από την πλευρά του κλιμακίου του Πατριωτικού Μετώπου η πολιτική επιλογή-θέση του Κινήματος για αποχώρηση της Ελλάδας από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και η επαναδιαπραγμάτευση των όρων συμμετοχής σε αυτό. Και σε αυτό το ζήτημα, της άρνησης συμμετοχής δηλαδή της Ελλάδας σε μια συμμαχία η οποία μόνο εχθρικά λειτουργεί κατά της χώρας μας, ήδη τα τελευταία χρόνια, αρκετοί αμερικανοί πολιτικοί έχουν στήσει «ευήκοον ους».
Μεγιστοποιώντας με τις μικρές του δυνάμεις το Πατριωτικό Μέτωπο τις επιλογές δράσης του και σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο, αποδεικνύει πως πολλά μπορούν να γίνουν αν υπάρχει «πολιτική βούληση» η οποία να εξυπηρετεί την Πατρίδα και τον Λαό μας. Μια «βούληση» η οποία δυστυχώς δεν υπάρχει στο υφιστάμενο πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, δεδομένου ότι τα παραδοσιακά κόμματα και η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών πολιτικών-στελεχών τους, έχουν εκπαιδευθεί να επιλέγουν το προσωπικό-ατομικό και όχι το κοινωνικό-εθνικό συμφέρον. Αυτή η θλιβερή πραγματικότητα του πολιτικού-διαχειριστικού κατεστημένου της Πατρίδας μας, δικαιολογεί και ενισχύει την αποστροφή του ελληνικού λαού προς τους επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά την ίδια στιγμή, αποτελεί και την βάση για πλήρη και συνολική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Για να τελειώνουμε με την Ελλάδα του εμφυλίου και της μεταπολίτευσης και να στήσουμε την Ελλάδα που είναι αντάξια των οραμάτων των ηρώων, μαρτύρων και σοφών της, φιλόξενο σπίτι για τα τις νέες της γενιές.