Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Η ΑΛΕΚΑ???


Εδω και αρκετο χρονικο διαστημα,στο μεσο τεραστιων ανατροπων για την ελληνικη κοινωνια,μας κανει εντυπωση η συνεχης ενασχοληση του ΚΚΕ με τα εθνικα ζητηματα. Η Αλεκα Παπαρηγα,εχοντας πολλα ζητηματα ανοιχτα σε καθημερινη βαση,καθως η βαρβαρη επιθεση που....

δεχομαστε ειναι σε πληρη εξελιξη,ειναι αποριας αξιον το οτι επιμενει να αναφερεται επιμονα σε θεματα εθνικης κυριαρχιας. Θα περιμενε κανεις οτι το ΚΚΕ εκμεταλλευομενο την μεγαλη αυξηση των ποσοστων του στις δημοτικες εκλογες,θα εριχνε το βαρος της παρεμβασης του σε πιο πιασιαρικα θεματα,οικονομικης και καθημερινης φυσης,για να κανει την παρεμβαση του οσο πιο δυναμικα γινεται.
Και ομως καθε μερα,διπλα σε ολα αυτα,η αναφορα στα εθνικα θεματα ειναι συνεχης! Ετσι γεννιεται το ερωτημα αν το ΚΚΕ εχει κατι μυριστει οτι σχεδιαζεται και προσπαθει να το προλαβει? Ξερει κατι παραπανω η Αλεκα? 

Ελπιζουμε οτι μετα τις καθημερινες φαπες που μας ριχνουν οι δυναστες μας (τροικα και κυβερνηση),να μην εχουμε και κανενα ξεπουλημα εθνικης κυριαρχιας. Παντως ας ειμαστε ετοιμοι για ολα γιατι με αυτους που μπλεξαμε ολα να τα περιμένεις! 


http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_2155.html