Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πανελλαδική η κινητοποίηση των ισλαμιστών…


Το άθλιο θέαμα σκοταδισμού που γύρισε την Ελλάδα στις μαύρες εποχές της Οθωμανικής κατοχής, ήταν μία καλά οργανωμένη ενέργεια, αφού τα “πλήθη” στην πραγματικότητα συγκεντρώθηκαν από κάθε άκρη της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Ολυμπία”, οι ....συγκεντρωμένοι φονταμενταλιστές είχαν αρχίσει την κάθοδο τους στην πρωτεύουσα τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την “προσευχή”. Από την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θεσσαλία αλλά και την Θράκη παρατηρήθηκαν κινήσεις από την περασμένη Δευτέρα (πριν την προσευχή). Όσοι έχουν κάποιες μόνιμες εργασίες είχαν ειδοποιήσει τους εργοδότες τους ότι θα λείψουν την συγκεκριμένη ημερομηνία, το ίδιο βέβαια συνέβει και με αυτούς που κατοικούν και εργάζονται στην Αθήνα.

Προκαλεί εντύπωση η σιγουριά των οργανωτών ότι θα κατάφερναν να πραγματοποιήσουν την κατάληψη των δημοσίων χώρων χωρίς να έχουν πάρει άδεια από τις αρμόδιες αρχές, όπως αυτό έγινε γνωστό την επομένη της κινητοποίησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι την επίμαχη ημέρα, συλλήβδην τα ΜΜ”Ε” μετέδιδαν ανακρίβειες για δήθεν αδειοδότηση της κατάληψης από τις αρχές, πράγμα που αποδείχτηκε ψευδές.

Έχουμε λοιπόν δύο τινά, το συντονιστικό κέντρο που μπόρεσε να συγχρονίσει κινητοποιήσεις σε διαφορετικά γεωγραφικά διαμερίσματα, αλλά και την διασπορά ψευδούς πληροφόρησης στα κεντρικά ΜΜ”Ε”. Εάν συνδυάσουμε τα γεγονότα αυτά με τις συντονισμένες τρομοκρατικές ενέργειες από την Θράκη εως το κέντρο των Αθηνών που ως ορμητήρια είχαν “λατρευτικούς” χώρους αλλά και την καταδρομική ενέργεια φονταμενταλιστών στην πλατεία Κοτζιά, καταλαβαίνουμε τους λόγους έρευνας αρχών διαφόρων Ευρωπαϊκών χωρών με επίκεντρο την Ελλάδα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε (πιθανόν να μην το γνωρίζουμε) είναι η μακαριότητα των Ελληνικών αρχών που επέτρεψαν εκδηλώσεις μίσους σε μία χώρα που το έχει αποβάλλει εδώ και 190 χρόνια με αγώνες και θυσίες.


http://visaltis.blogspot.com/2010/11/blog-post_21.html