Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ! !


Τελικά τι βάζουμε στο στομάχι μας; Μάλλον σκουπίδια, αλλά και ό,τι άλλο φανταστείτε μας σερβίρουν τα περισσότερα φαστ φουντ καταστήματα. Το ρεπορτάζ Bρετανικής εφημερίδας τρομάζει.
Όλα ξεκίνησαν πριν......

από έξι μήνες σύμφωνα με τη Βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Η φωτορεπόρτερ της εφημερίδας, Σάλι Ντέιβις πήγε πριν από 6 μήνες σε ένα κατάστημα McDonald's και αγόρασε ένα Happy Meal. Δηλαδή ένα μπέργκερ με πατάτες που σερβίρεται στα παιδιά. 
Πήγε λοιπόν στο διαμέρισμα της και αποφάσισε να το φωτογραφίσει. Το βάζει σε ένα πιάτο και βγάζει την πρώτη φωτογραφία με ημερομηνία 10 Απριλίου του 2010. Αυτό έκανε κάθε μέρα και για 6 μήνες δηλαδή μέχρι πριν από λίγες μέρες.

Έντρομη είδε πως το μπέργκερ και οι πατάτες δεν άλλαξαν καθόλου. Ούτε λίγη μούχλα δεν έκανε ούτε καν αλλοιώθηκαν. Και αυτό που την τρόμαξε περισσότερο είναι ότι, όταν έδωσε το μπέργκερ στα σκυλιά της αυτά γύρισαν από την άλλη αγνοώντας τα κανονικά. 

"Δεν το πίστευα. Όταν είδα ότι ακόμη και τα σκυλιά αγνόησαν αυτό το φαγητό τρόμαξα. Και το χειρότερο είναι ότι αυτά τα μπέργκερ σερβίρονται στα παιδιά. Φανταστείτε τι τρώμε εμείς οι μεγάλοι. Σκεφτείτε τι περιέχουν μέσα αυτά τα πράγματα που δεν έχουν πάθει τίποτα μετά από έξι μήνες", είπε η Σάλι στην εφημερίδα. "Μάλιστα μετά από τόσο καιρό δεν ανέπτυξαν ούτε μούχλα...».

Tasos Ellinas




http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_4225.html