Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ RFID Chip ?


RFID είναι το τσιπ που βλέπουμε να είναι κολλημένο επάνω στην κάρτα? ΟΧΙ δεν είναι αυτό... 

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα μας την δίνει η εταιρεία Bundesdruckerei GmbH στο Βερολίνο η οποία κατασκευάζει τέτοιες κάρτες...
Οι κάρτες όπως μας.... διευκρινίζει η εταιρεία έχουν δύο τσιπ. Ένα που λειτoυργεί εξ'επαφής (αυτό που φαίνεται) και ένα που λειτουργεί από απόσταση (αυτό που δεν φαίνεται το οποίο είναι RFID). Αρα το RFID βρίσκεται σε μια λεπτή «φέτα» η οποία είναι μέσα στην κάρτα. Δείτε την φωτογραφία (πάνω) σε μεγένθυση και διαβάστε από κάτω το σχετικό άρθρο. ....

Bundesdruckerei GmbH παράγει ηλεκτρονικό δελτίο ταυτότητας γραφείου για τις ομοσπονδιακές αρχές της Γερμανίας
Σταδιακή εφαρμογή για την Ομοσπονδιακή Ένοπλες Δυνάμεις για να ξεκινήσει το καλοκαίρι
Multi-λειτουργική έννοια αναπτύχθηκε ασφάλειας
Βερολίνο, 16 Μαρτίου 2007 - Bundesdruckerei GmbH παράγει η ηλεκτρονική κάρτα γραφείο αναγνωριστικό για τις ομοσπονδιακές αρχές της Γερμανίας. Ξεκινώντας το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους, αυτή η κάρτα πρέπει να θεσπισθούν προοδευτικά για την Ομοσπονδιακή Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτό μπορεί να ακολουθείται από άλλες ομοσπονδιακές αρχές.
Bundesdruckerei ανέπτυξε το δελτίο ταυτότητας γραφείο μαζί με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκληματολογικής Αστυνομίας (BKA) και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ασφάλειας Πληροφοριών (BSI). Η κάρτα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό και μακράς διαρκείας πολυανθρακικό και είναι ένα state-of-the-art, ασφαλή υβριδική κάρτα. Διαθέτει δύο ανεπαφικό chip μνήμης, καθώς και ένα τσιπ επεξεργαστή επαφών. Η παραδοσιακή δημόσια ταυτότητα αρχή περιλαμβάνει τώρα μια σειρά πρόσθετων ηλεκτρονικών μηχανισμών που επέτρεψε την εφαρμογή ενός πολυ-λειτουργική έννοια της ασφάλειας.

Η κάρτα ασφάλισης παράγεται σε Bundesdruckerei και οπτικά εξατομικευμένη υπάρχει σε μια κεντρική διαδικασία με χάραξη με λέιζερ. Προκειμένου να εξασφαλισθεί η μέγιστη προστασία κατά της παραχάραξης και παραποίησης, τα διάφορα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχουν ήδη ενσωματωθεί στο σώμα της κάρτας κατά τη διαδικασία παραγωγής. Για παράδειγμα, η κάρτα διαθέτει μια σειρά από δοκιμασμένες και δοκιμασμένες μεθόδους εκτυπώσεων ασφαλείας, όπως οι σχέσεις υδατογραφημένο, μικροκείμενο ή αντίγραφο-ανθεκτικά μελάνια εκτύπωσης, ακριβώς όπως αυτές που χρησιμοποιούνται για το γερμανικό δελτίο ταυτότητας. Η ένταξη σε απαραβίαστο μικροεπεξεργαστή που σημαίνει ότι η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για συστήματα ελέγχου πρόσβασης ή την καταγραφή του χρόνου εργασίας. Το ενσωματωμένο τσιπ επαφή έχει προετοιμαστεί για διάφορες εφαρμογές, όπως η ηλεκτρονική υπογραφή. Η πραγματική εξοικονόμηση των δεδομένων σχετικά με το τσιπ πραγματοποιείται μόνο από εξουσιοδοτημένο υπάλληλο σε δημόσια αρχή. Τα προσωπικά δεδομένα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο δεν μπορεί να διαβαστεί χωρίς τη συγκατάθεση του κατόχου της κάρτας.

Οι αρχές έκδοσης και μόνο καθορίζουν ως εκ τούτου, τις λειτουργίες και τη σύνδεση των υποδομών για την ταυτότητα γραφείου. Bundesdruckerei μπορούν να υποστηρίξουν τις δημόσιες αρχές, εφόσον είναι αναγκαίο κατά τη σύσταση των τεχνικών απαιτήσεων και κατά την ολοκλήρωση των κατάλληλων εφαρμογών. Πολλά πιλοτικά έργα έχουν πραγματοποιηθεί πριν από την εισαγωγή του δελτίου ταυτότητας γραφείου. Υπό την ηγεσία του Bundesdruckerei, η κάρτα είχε ήδη δοκιμαστεί εκ νέου κατά την περίοδο 2001/2002, με προσωπικό από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών (BMI) και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών Ασφαλείας (BSI). Από το 2003 έως το 2005, Bundesdruckerei εφάρμοσε ένα πιλοτικό πρόγραμμα με τίτλο «Προσωπική κάρτα κλειδί για την Ομοσπονδιακή Ενόπλων Δυνάμεων», που δοκιμάζονται επιπλέον την ενσωμάτωση των ηλεκτρονικών γραφείου / ταυτότητες των στρατευμάτων στις υφιστάμενες υποδομές δημοσίου κλειδιού (PKI).


Σχετικά με Bundesdruckerei:

Bundesdruckerei GmbH, Βερολίνο είναι μια από της κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο που ασχολούνται με την ανάπτυξη και την παροχή συστημάτων λύσεις για την ασφαλή ταυτοποίηση. Εκτός από διαβατήριο και κάρτα συστήματα ταυτότητας, η εταιρεία παρέχει τα έγγραφα ταυτότητας, υψηλής ασφάλειας κάρτες, συσκευές ελέγχου εγγράφου, το λογισμικό ασφαλείας μαζί με υπηρεσίες κέντρο εμπιστοσύνη στις εθνικές και διεθνείς πελάτες. Bundesdruckerei GmbH παράγει επίσης χαρτονομίσματα, γραμματόσημα και χαρτόσημα, καθώς και ηλεκτρονικές εκδόσεις. Με τις θυγατρικές της BIS Bundesdruckerei International Services GmbH, D-TRUST GmbH και INCO Sp. z oo, Bundesdruckerei απασχολεί περισσότερους από 1.400 σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία αποκόμισε έσοδα των 312 εκατ. ευρώ κατά το οικονομικό έτος 2005. 


www.bundesdruckerei.de.