Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΥΕΘΑ: "Τα ραντάρ της ΠΑ δεν μπορούν να παρατηρήσουν το φαινόμενο chemtrails"


Αnti-ntp:Τουλάχιστον μας επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν chemtrails και καλα ότι δεν τα βλέπουνε...




Τις τελευταίες ημέρες ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα με το θέμα των αεροψεκασμών, που έλαβαν χώρα επάνω από τα κεφάλια μας (βλ. εδώ). Η παρακάτω ανάρτηση είναι σχετική και αποκαλυπτική:
 
Συμφώνως με επιστολές — καταγγελίες πολιτών, προερχομένων από διάφορες...... μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα, Σέρρες, Τρίπολη, Ηράκλειο κ.ά., τονίζεται, ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, έχει παρατηρηθεί να πραγματοποιούνται αεροψεκασμοί, από μεγάλο ύφος, (οι διεθνώς γνωστοί, με τον όρο «chemtrails»), είτε πρωινές, είτε απογευματινές ώρες, αφήνοντας πολύ ευδιάκριτα, ένα είδος «πλέγματος» λευκών γραμμών -«ουρών», σε διάταξη πάντα σταυρολέξου, που, ας σημειωθεί, δεν «διαλύονται» όπως οι γνωστές λευκές «ουρές» των καυσίμων, αλλά παραμένουν αρκετή ώρα!

Είναι μεγάλο το πλήθος των διαθεσίμων φωτογραφιών αλλά και ταινιών, που κατάφεραν να πάρουν ερασιτέχνες, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Είναι απορίας άξιο, αν όχι ύποπτο, πώς σε όλες τις περιπτώσεις, που υπάρχουν φωτογραφίες με τηλεφακούς και λήψεις με κάμερες, τα πολύ μεγάλου μεγέθους αεροσκάφη αυτά, δεν έχουν ποτέ διακριτικά!
Δεν διαθέτουν παράθυρα, είναι δηλαδή εμπορικού τύπου (cargo), φέρουν περιέργου σχήματος και τύπου, ακροφύσια, σε πολλά σημεία της ατράκτου τους, απ' όπου «αποβάλλουν» τις αδιευκρίνιστες αυτές χημικές ουσίες, που μας ψεκάζουν! Υπάρχουν πολλά και ουσιαστικά ερωτήματα των πολιτών, που ζητούν ειλικρινείς απαντήσεις.
Σε σχετική ερώτηση βουλευτή προς το υπουργείο Άμυνας εάν είναι σε γνώση του υπουργείου τα περιγραφόμενα περιστατικά, από όλη την Ελλάδα, των συνεχών αεροψεκασμών από τα αεροσκάφη αυτά, ποια είναι η εθνικότης αυτών των αεροσκαφών, εάν υποβάλλουν σχέδια πτήσεων, λαμβάνοντας άδεια ή και όχι, ποια είναι η στόχευση των εκτεταμένων ψεκασμών αυτών πάνω από κατοικημένες περιοχές και τι ακριβώς ψεκάζουν, εάν εντοπίζονται από τα ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας και αν ναι, γιατί δεν ελέγχονται όταν «αλωνίζουν» τόσο τακτικά τον εθνικό εναέριο χώρο, εάν ισχύει μήπως κάποια «συμφωνία» ή «δέσμευση» της Ελλάδος και ποια, το ΥΕΘΑ απάντησε πως δεν δεν είναι αρμόδιο και πως τα ραντάρ της ΠΑ δεν έχουν τη δυνατότητα της παρατήρησης αυτών των φαινομένων.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

καλα τις ουρες δεν τισ βλεπουν τα ρανταρ τα αεροπλανα οχι ? δεν ξερουν τι μπαινει και τι βγαινει απ τον εναεριο χωρο ? δεν μπορουν να διασταυρωσουν το στιγμα στο ρανταρ με επιγειους παρατηρητες ? μας εχουν πηξη στην μ...κια μου φαινεται

Unknown είπε...

Ποιός βουλευτής ήταν;Ας απαντήσει κάποιος