Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια κατά του Αλαβάνου






“Ήρθες να καμαρώσεις τα κατορθώματα σου; Τα κατάφερες, εξαθλίωσες τη γειτονιά μας, εξαθλίωσες την Ελλάδα. Πήγαινε τώρα στους φίλους σου τους Γερμανούς να πάρεις το ποσοστό σου από τα spreads!”φώναζαν εξοργισμένοι οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα. 

Επίθεση με πέτρες, αυγά και γιαούρτια από ομάδες κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δέχτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, με την "Ελεύθερη Αττική" Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος πραγματοποιεί αυτή την ώρα (απόγευμα Πατασκευής 22.10.2010) περιοδεία στις πλατείες Βικτωρίας, Αγίου Παντελεήμονα και Αμερικής.
Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια η παρουσία της στην Πλατεία είχε το ρόλο της συγκάλυψης.

Προφανώς, ο κύριος Αλαβάνος, κατανοώντας τι ακριβώς έχει κάνει εις βάρος των κατοίκων αυτών των περιοχών, ζητάει να προστατεύεται από την Αστυνομία. Το ζητούμενο είναι, γιατί δεν ζητάει από την Αστυνομία να προστατεύει τους κατοίκους από την εισαγόμενη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών...!


Ο "Κύριος" Αλαβάνος στο δελτίο τύπου αλλά και στην τηλεόραση είπε:




<<Μικρή ομάδα φασιστοειδών με την κάλυψη της αστυνομίας επιτέθηκαν πριν μία ώρα περίπου στον υποψήφιο Περιφερειάρχη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αλέκο Αλαβάνο, στην προσπάθειά του να σπάσει το “άβατο” του Αγίου Παντελεήμονα. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να υπάρχουν γειτονιές της Αθήνας, στις οποίες φασιστοειδή και παρακρατικοί με την ανοχή της αστυνομίας, να εμποδίζουν το στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα της ενημέρωσης των πολιτών.
Ο Αλέκος Αλαβάνος έσπασε την “κατοχή” της πλατείας από το παρακράτος και τις φασιστικές συμμορίες και ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη περιοδεία του.>>

Τα αστεία βλέπετε ο Αλαβάνος και όλοι οι συριζαίοι τα αγοράζει από ένα α-στειατόριο στην Πλατεία Βάθη.....
Εμείς ένα ξέρουμε να λέμε.... όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος....


ΑΛΑΒΑΝΕ.... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ!!!!ΚΑΙ ΣΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΣ!!!


Εύγε σε όποιον το έκανε.... μπράβο άξιοι!!