Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Στο δρόμο της Αργεντινής η Ελλάδα. Βρισκόμαστε στην πρώτη φάση του σοσιαλιστή Αλφονσίν. Οι συντεχνίες ξεπουλούν τους αγώνες των εργαζομένων, η δημόσια περιουσία παραδίδεται στις πολυεθνικές. Αν δεν ορθώσουμε τώρα το ανάστημά μας, μας περιμένει η δεύτερη φάση τύπου «μεσσία Μένεμ» και η τρίτη φάση τύπου «σοβαρού-συντηρητικού Ντε Λα Ρούα». Τελικός στόχος η διάλυση του κοινωνικού ιστού, η εκποίηση του εθνοχώρου μας.


Πατριωτικό Μέτωπο
Κατά γράμμα ακολουθεί η Ελλάδα, τη συνταγή της Αργεντινής, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις του Πατριωτικού Μετώπου.
Βρισκόμαστε στην πρώτη φάση του «σοσιαλιστή» Αλφονσίν, με τον οποίο άρχισε η παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ, στους τοκογλύφους και τις πολυεθνικές. Παράλληλα, στην.......

ίδια αυτή φάση, όπως και στην Πατρίδα μας, οι συντεχνίες πρόδιδαν/προδίδουν την αγωνία και τους αγώνες των εργαζομένων και τα «αντιπολιτευόμενα» κόμματα, είτεανέμεναν/αναμένουν το «πέσιμο του ώριμου φρούτου» απευθύνοντας νουθεσίες προς τους κυβερνώντες, είτε αναλίσκονταν/αναλίσκονται, με το να κατεβάζουν τα ελεγχόμενα από αυτούς συνδικάτα σε «ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής».
Επειδή η κατάσταση είναι άκρως τραγική για την Πατρίδα και τον Λαό μας, το Πατριωτικό Μέτωπο καλεί για μια ακόμη φορά όλους τους Έλληνες να αφήσουν στην άκρη τις κομματικές τους ταυτότητες, να ενταχθούν στο Πατριωτικό Κίνημα του ΠΑΜ και να πάρουν την υπόθεσή τους στα χέρια τους. Πάντα στο πλαίσιο μιας ειρηνικής, κοινωνικής επανάστασης φυσικά, αλλά αποφασιστικά και με εργαλείο τα δημοκρατικά δικαιώματα που απορρέουν από το ελληνικό Σύνταγμα.
Να επαναλάβουμε και πάλι πως μόνον όταν οι Αργεντινοί πήραν την υπόθεση στα χέρια τους, με σημαία τους τη σημαία της πατρίδας τους και μόνο, χωρίς «γκρούπες», «γκρουπούσκουλα», συντεχνίες και υπόλοιπα φρούτα του κομματικοπελατειακού συστήματος που διέλυσε τον κοινωνικό τους ιστό, κατάφεραν: Να διώξουν το ΔΝΤ, να επιστρέψουν στο εθνικό τους νόμισμα (πεσο), να κρατικοποιήσουν και πάλι τις ΔΕΚΟ, να δώσουν ελπίδα στους νέους ανθρώπους. Και σήμερα, μετά από πολλά βάσανα φυσικά και ταλαιπωρίες, να απολαμβάνουν ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης, που πρόσφατα έφτασαν στο 11,8%!!!
Ας πάψουμε να έχουμε την φοβία που επιτήδεια καλλιεργούν οι «ατζέντηδες» των τοκογλύφων για κατάρρευση όλου του οικοδομήματος, από την επιστροφή στη δραχμή.Ας πάψουμε να αναζητάμε μέσα από τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό και τον μονεταρισμό απαντήσεις στα προβλήματα της οικονομίας. Η ιστορία απέδειξε πως απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δεν υπάρχουν, μέσα από την αθλιότητα που προσπαθούν να επιβάλουν οι διεθνείς απατεώνες-τοκογλύφοι. Οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα στην ίδια την ελληνική κοινωνία, στις παραδοσιακές της αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης και των αγώνων για δημοκρατία αλλά και στους αγώνες των λαών όπως του αργεντίνικου αλλά και του ουγγρικού, οι οποίος απέδειξαν ότι μπόρεσαν να τα καταφέρουν.
Ας κλείσουμε τα αφτιά μας στην τρομοκρατία του συστήματος και των φερέφωνών τους, περί «εθνικιστών, ακροδεξιών, ακροαριστερών» και λοιπές ηλιθιότητες. Τα προβλήματα όπως απέδειξαν οι Αργεντινοί παλιότερα και σήμερα αποδεικνύουν και οι Ούγγροι, δεν έχουν «αριστερές-δεξιές» λύσεις. Έχουν λύσεις πάντα προς το συμφέρον του λαού και της αξιοπρέπειάς του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας αποφασισμένος λαός, να χρησιμοποιήσει τη δύναμη και τις εξουσίες που του δίνει το Σύνταγμα και να προχωρήσει στην Ελλάδα που ονειρευόμαστε.
Με τους άριστους στην πολιτική διαχείριση και με τους σοφότερους στο κοινοβούλιο. Και φυσικά με προτάσεις βγαλμένες όχι μέσα από θολοιδεολογίες, αλλά μέσα από την διεθνή εμπειρία των αγώνων των λαών για αξιοπρέπεια και δημοκρατία.
Γνωρίζουμε πως το καλύτερο σύστημα υγείας και παιδείας το έχουν οι Φιλανδοί, το καλύτερο σύστημα προστασίας της αγροτικής οικονομίας το έχουν οι Ολλανδοί, το καλύτερο σύστημα πάταξης της διαφθοράς το έχουν οι Νεοζηλανδοί, την καλύτερη εθνική άμυνα την έχουν οι Ελβετοί, το καλύτερο αγροτοσυνεταιριστικό σύστημα το έχουν οι Γάλλοι, την καλύτερη δικαιοσύνη (αιρετός δικαστής και εισαγγελέας, δικαστήριο ενόρκων) το έχουν οι Βορειοαμερικάνοι κλπ, κλπ. Δεν μας χρειάζονται ιδεολογίες της συμφοράς, οι οποίες το μόνο που κατάφεραν είναι να μας οδηγήσεις σε περιπέτειες. Χρειαζόμαστε λύσεις απλές, δοκιμασμένες και επιτυχημένες, για το συμφέρον του Λαού και της Πατρίδας μας.
Πρώτος μας στόχος να τους σταματήσουμε. Πριν μας βάλουν σε μεγαλύτερες περιπέτειες, όπως δυστυχώς έγινε στην Αργεντινή, όπου ο λαός, μέχρι να καταλάβει τι «του στήνουν», έχασε και πολύτιμο χρόνο αλλά και είδε τα παιδιά του να λιμοκτονούν. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από ένα Κίνημα, όπως το Πατριωτικό Μέτωπο,το οποίο δεν ζητά την ψήφο κανενός, δεν πρόκειται να παράξει επαγγελματίες πολιτικούς, δεν είναι «κόμμα-κονόμα-γωνιακό μαγαζί». Και επιτέλους να το πάρουμε απόφαση, πως η υπόθεσή μας, δεν είναι υπόθεση ταξική. Είναι υπόθεση συνολική της κοινωνίας μας, είναι υπόθεση του Πατριωτισμού των Ελλήνων. Όχι εκείνου φυσικά του υποτιθέμενου Πατριωτισμού που συνδέεται με απολυταρχικά καθεστώτα, ούτε και εκείνου του γελοίου τύπου, «ζήτω η Πατρίδα, ζήτω η Θρησκεία, τρία βιβλία 40 ευρώ». Αλλά εκείνου του Πατριωτισμού που έφτιαξε την Παλιγγενεσία, το έπος της Αλβανίας, την Εθνική Αντίσταση.
Εμπρός τα όνειρά μας να πάρουν εκδίκηση.


http://olympia.gr/2010/10/01/στο-δρόμο-της-αργεντινής-η-ελλάδα-βρισ/