Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο "ύμνος" του κατοχικού υπ. εξωτερικών στην "Παγκόσμια διακυβέρνηση" και η αναφορά του στον "Λεβιάθαν" !


Κάποιοι νομίζουν ότι βασανιζόμαστε απο "εμμονές" όταν φωνάζουμε ότι η "Νέα Σιωνιστική Τάξη Πραγμάτων" έχει ήδη κατασκευάσει τις υποδομές για την επιβολή μιας "Παγκόσμιας Κυβέρνησης" και ότι απλώς έχουν μείνει κάτι λίγα "μερεμέτια" για να κάνουν....


τα θλιβερά "εγκαίνια".
Είμαστε γραφικοί και φαντασιόπληκτοι ή ακόμα και υπερβολικά "καχύποπτοι", επειδή προσπαθούμε να αφυπνίσουμε όσους μας επισκέπτονται, αναδεικνύοντας το μείζον ζήτημα της "παγκόσμιας ηλεκτρονικής χειροπέδας " (στη χώρα μας ονομάζεται "Κάρτα του Πολίτη") και της δικτατορίας της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".
Σχεδόν όλα τα τσιράκια της "Νέας Εποχής" και ειδικά σχεδόν όλοι οι Ευρωπαίοι κυβερνήτες-εργολάβοι, έχουν "λυσσάξει", τους τελευταίους ειδικά μήνες, να αναφέρονται στην "ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης".
Ο δικός μας ......
κατοχικός πρωθυπουργός, είναι μάλλον ο μοναδικός απο την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή "σπείρα" που αναφέρθηκε τόσες φορές σε αυτήν την "παγκόσμια κυβέρνηση".
klassikoperiptosi.blogspot


ΕΝΣΤΑΣΗ:
Έχουμε μια μικρή, αλλά σοβαρή ένσταση στο κείμενο του φίλου «Κλασσικοπερίπτωση».
Είναι παραπλανητικός ο όρος «Σιωνιστική Νέα Τάξη».
Δεν είναι το «αίμα» ή το DNA των Εβραίων που καθορίζουν και χαρακτηρίζουν τη Νέα Τάξη, αλλά οι παγκόσμιοι οικονομικοί νόμοι και το καπιταλιστικό σύστημα της αγοράς.
Η δαιμονοποίηση των Εβραίων παραπλανά και εξηγεί τους οικονομικούς και κοινωνικούς νόμους της εξέλιξης με φυλετικές συνωμοσίες.
Δεν υπάρχει καμιά ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ των σιωνιστών. Αυτό είναι φυλετικός μύθος που βολεύει μια χαρά την παγκόσμια ιμπεριαλιστική τάξη.
Οι τραπεζίτες Εβραίοι, οι βιομήχανοι και οι κερδοσκόποι είναι καπιταλιστές και αγκαλιά μαζί με άλλους, που έχουν άλλα «αίματα», ακόμα και ναζιστικά «αίματα» αποτελούν την ελίτ των διεθνών μηχανισμών.
ΟΙ σχεδιασμοί και οι «συνωμοσίες» είναι όλα υποταγμένα στις ανάγκες και τα συμφέροντα της οικονομικής και κοινωνικής δομής των καπιταλιστικών ελίτ της εξουσίας και ΟΧΙ στις ανάγκες του «αίματος» και της «φυλής» του κάθε καπιταλιστή…
Την ακροδεξιά ρητορεία την βολεύει να δαιμονοποιεί τους Εβραίους για να αθωώνει τον καπιταλισμό, αλλά και λόγω ναζιστικών ιδεολογημάτων…
Αυτά προς το παρόν…
resaltomag.blogspot.



http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_2287.html