Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ανεξέλεγκτη πόλη. Είσαι γυναίκα; Στο σπίτι σου με μπούργκα!


Γραφει ο Go pens
Χτες έγινε ένα περιστατικό που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Κάθε πρωί, πηγαίνοντας στη δουλειά, η κοπέλα μου ενοχλείται στο φανάρι από λαθρο(μετανάστη). Κάθε πρωί… χτες όμως ο τύπος την περίμενε κάτω από το σπίτι της (μάλλον την είχε παρακολουθήσει). Περπάτησε μαζί της μέχρι το αυτοκίνητο και της ζήταγε επίμονα το τηλέφωνό της. Η.....
κοπέλα μου τον αγνόησε και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και κλείδωσε. Άρχισε τότε αυτός να τραβάει το χερούλι της πόρτας και να χτυπάει το παράθυρο λυσσαλέα, φωνάζοντας. «ΝΤΩΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ… ΝΤΩΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..». Έβαλε πρώτη η Κοπέλα μου και έφυγε. Την κυνήγησε μέχρι το φανάρι και επειδή ήταν κόκκινο την έφτασε. Μπήκε μπροστά από το αμάξι και άρχισε και πάλι να το κοπανάει με μίσος. Φοβήθηκε και πήρε την αστυνομία για να περιγράψει το περιστατικό. Μετά από καμία ώρα την πήραν τηλέφωνο ότι πήγαν στο φανάρι και συνέλαβαν 2 πακιστανούς, και να πάει να κάνει μήνυση.
Εγώ της είπα να μην πάει γιατί δεν πρόκειται να βγάλει άκρη. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. “Η Ελλάδα έχει πλέον χαθεί… μη γίνεσαι ηρωίδα” (Έτσι της είπα). Η Κοπέλα μου όμως ήθελε να πάει .. Και πήγε. Έκανε μήνυση στον έναν και γύρισε στη δουλειά. Μετά από λίγο την πήραν από το αστυνομικό τμήμα και της είπαν: «Δε στοιχειοθετείται αρκετά η υπόθεση και θα ακυρωθεί η μήνυση. Δεν έχει και χαρτιά, άρα θα τον κρατήσουμε σήμερα αλλά αύριο θα αφεθεί ελεύθερος!!!!»
Αυτός ο πακιστανός ξέρει που μένει η κοπέλα μου.. Πείτε μου τι πρέπει να κάνω;;;;
Ένας πακιστανός-φάντασμα κυκλοφορεί ελεύθερος στην Αθήνα, κάνει ότι γουστάρει και δεν μπορεί να τον αγγίξει ΚΑΝΕΙΣ!
Πείτε μου τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα;;;;;
Θα «κλέψω» μία παράγραφο από φίλο Συνέλληνα με το ίδιο προβληματισμό.
Ζούμε δίπλα τους και τους έχουμε σιχαθεί και αν πούμε καμία κουβέντα θα μας πείτε ρατσιστές, ακροδεξιούς, φασίστες, χρυσαυγίτες, νεοναζί και θα μας περιθωριοποιήσετε ως γραφικούς.
Απαντήστε μου, λοιπόν εσείς, υπέρμαχοι των δικαιωμάτων, όλων των άλλων, πλην των Ελλήνων.
Απαντήστε μου εσείς, προοδευτικοί της πλάκας, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και γενικά όλοι εσείς που διαμορφώνετε την κοινή γνώμη.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ…. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ;;;; Η ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;;;;;;;;;;; (που δεν θέλω ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ!)
Πείτε μου τι πρέπει να κανω;;;;;;;;;;;;;;;

http://olympia.gr/2010/10/20/ανεξέλεγκτη-πόλη-είσαι-γυναίκα-στο-σπ/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλη τυχη φιλε μου!!Η μονη σου λυση ειναι να υπερασπιστεις την κοπελα σου μονος σου συνοδευοντας την καθημερινα αλλα κρυφα στην δουλεια της!Μολις της επιτεθει το γουρουνι, σκοτωσε τον!!Ουτως η αλλως δεν μπορουν να σε κατηγορησουν για ενα "φαντασμα" ακομα και αν το σκοτωσες!!