Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Μουσουλμάνοι επιτέθηκαν σε Έλληνες στην Πλατεία Αττικής.


Επίθεση σε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους, που βρίσκονταν στην πλατεία Αττικής, το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιησε ομάδα μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Η επίθεση έλαβε χώρα μετά τις εννιά περίπου το βράδυ. Όμως παριστάμενοι στην επίθεση, απώθησαν τους αλλοδαπούς και τους κυνήγησαν μέχρι σε....
ένα παράνομο τζαμί εκεί κοντά. Η ομάδα των επιτιθέμενων μπήκε μέσα στο τζαμί για να κρυφτεί.
Οι κάτοικοι όμως τους πήραν χαμπάρι και μαζεύτηκαν έξω! από αυτό. Αυτή την στιγμή, αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το τζαμί και οι συγκεντρωμένοι έξω από το τζαμί, περιμένουν να δουν ποιές θα είναι οι κινήσεις της αστυνομίας. Υπάρχει ένταση, καθώς υπάρχουν φήμες ότι η αστυνομία δεν θα προβεί σε συλλήψεις, για να μην "δυναμιτίσει" το κλίμα στην περιοχή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει τουλάχιστον ένας Έλληνας τραυματίας. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση σε όλους, είναι ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει ένα παράνομο τζαμί σαν άσυλο, χωρίς να εισέρχεται στον χώρο, για να συλλάβει τους παρανόμους.
Εδώ και αρκετό καιρό οι κάτοικοι της περιοχής, καταγγέλουν την παρουσία πολλών παρανόμων τζαμιών που δρουν ως "κέντρα" της δραστηριότητας των λαθρομεταναστών. Οι φωνές τους όμως ακούγονταν από πολύ λίγους. Φτάσαμε πλέον στο σημείο, τα τζαμιά να είναι "ορμητήρια" της περιοχής.



http://hellasxg.blogspot.com/2010/10/blog-post_673.html