Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.


O πάστορας, Lindsey Williams, παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με...τo συνεχιζόμενο σχέδιο της "Παγκόσμιας Ελίτ", για την καταστροφή της Αμερικής, η οποία θα εδραιώσει την οικονομική ισχύ της Παγκόσμια Κυβέρνηση και την υποβάθμιση της ανθρωπότητας, σε μια κατηγορία σκλάβων.
Ο Lindsey Williams περιγράφει -αναφέροντας μόνο, ως πηγή του, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της πετρελαϊκής βιομηχανίας Big Three, ο οποίος πάσχει από καρκίνο, στο....

τελευταίο στάδιο, και "διέρρευσε πληροφορίες", μόνο με συγκεκριμένες λεπτομέρειες, για το πρόγραμμα της παγκοσμιοποίησης, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο πάστορας Williams είπε ότι ο κόσμος είναι σήμερα σε μια κρίσιμη φάση, αναφορικά με το πρόγραμμα εξαγοράς, της παγκοσμιοποίησης, και ότι εντός των επόμενων μηνών θα δούμε τις εξής σημαντικές εξελίξεις: Oι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν την Κίνα και τη Ρωσία, προκειμένου να "πνίξουν" την Αμερική και την Ευρώπη και να τις οδηγήσουν σε έναν τριτοκοσμικό καθεστώς.
Ο Lindsey υπογράμμισε τη σημασία που έχει η σημαντική συμφωνία εξαγωγής πετρελαίου μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας. "Η Κίνα έφτασε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία για να δανείσει 25 δισεκατομμύρια δολάρια σε δύο ρωσικές εταιρείες ενέργειας, ως αντάλλαγμα μια διευρυμένη προμήθεια ρωσικού πετρελαίου. "Η Ρωσία θέλει να εξασφαλίσει τους πελάτες και να βρει ένα αντίβαρο στην εξάρτησή της από τη Δυτική Ευρώπη", τονίζεται χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον Williams, το εμπόριο μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας δεν θα πρέπει να διεξάγεται με τη χρήση αποθεματικού νομίσματος στον κόσμο, που σήμερα είναι το δολάριο, γιατί θα "διαβρώσει" περαιτέρω την αξίατου δολαρίου και θα επισπεύσει την κατασροφή του.
Επιπλέον, το νέο εμπόριο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για να δωροδοκήσουν την Ευρώπη, για να καταβάλει υψηλότερες τιμές ή, ενδεχομένως, να χάσει τελείως την πηγή της ενέργειας, που παρέχεται από τη Ρωσία. 



http://hellasxg.blogspot.com/2010/10/blog-post_26.html