Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Οι κρατικοί υπάλληλοι κλείνουν και πάλι την Ακρόπολη, τώρα για να “διαμαρτυρηθούν”. Ποιά όμως σκοπιμότητα μπορεί να κρύβεται;


Το καλοκαίρι έκλειναν την πύλη με εντολές τις κυβέρνησης για να συκοφαντήσουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στον Ιερό Βράχο, κρατώντας χιλιάδες τουρίστες εκτός, ενώ ο Πεταλωτής τα έριχνε στο ΚΚΕ!!
Σήμερα κάνουν αυτό (αναδημοσίευση από το Υπόθετο):
Απλά σε λίγο καιρό θα....
απολύσουν τους εργαζομένους – συμβασιούχους στο Υπουργείο Πολιτισμού (έτσι το λεν ακόμα ή το άλλαξαν και αυτό όνομα;) ή θα τους μετατάξουν (ωραίο κόλπο αυτό!) και πολύ πιο εύκολα θα φτάσουν στο στόχο τους.
Ποιος είναι αυτός;
Να εκμεταλλευτούν ακόμα και τον πολιτισμό μας, τον πλούτο των μουσείων μας, όλη την Ιστορία μας ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!! Όπως ακριβώς έχουν κάνει με τις εθνικές οδούς, που έχει πληρώσει μέσα από ένα σωρό φόρους και με το υστέρημά του, ο Έλληνας πολίτης.
Θυμηθείτε μας. Με πρόσχημα τις δικαιότατες απεργίες των απλήρωτων εργαζομένων, θα κακολογήσουν τους εργαζομένους, ότι δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και έτσι σε λίγο καιρό, θα “πουλήσουν” σε ιδιώτες την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Λες και οι πολιτικοί έχουν κάνει καλό στην εικόνα της χώρας, όταν μας παρουσιάζουν ως διεφθαρμένους…
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριοι. Επειδή εσείς είστε διεφθαρμένοι, δε σημαίνει ότι είμαστε και εμείς ίδιοι με εσάς. Εσείς φάγατε τα πάντα, πετάξατε και ένα ξεροκόμματο στο πεινασμένο ακροατήριό σας και νομίσατε ότι θα ξεμπερδέψετε και θα κοροϊδεύετε εσαεί τον κόσμο.
Τώρα θέλετε να ξεπουλήσετε ότι απέμεινε από την Πατρίδα μας στους αετονύχηδες. Δε θα σας περάσει, έχουν γνώση οι φύλακες…

http://olympia.gr/2010/10/14/οι-κρατικοί-υπάλληλοι-κλείνουν-και-πά/