Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Διαφημιστικό σποτ RFID τσιπ




Anti-ntp:Παλιά όταν σας τα λέγαμε μας λέγατε γραφικούς... τώρα τι θα κάνετε;;;;
Πόσο τυχαίο είναι αυτό που λεγότανε στην αποκάλυψη τόσα χρόνια πριν και πλέον γίνεται πραγματικότητα???


Το οτι παθαίνεις λευκαιμία και καρκίνο απο τη συνεχόμενη εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων δεν στο λέει. Το ότι δίνει 24Ω το στίγμα σου στο δορυφόρο και καταγράφει τις συνομιλίες σου δεν στο λέει. Το οτι αν διαδηλώσεις στο σβήνουν και παύεις να υπάρχεις δεν στο λέει


Η ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
Το χάραγμα με το 666 στους ανθρώπους
Το χάραγμα με τα τρία εξάρια ο αντίχριστος θα το βάλει στο δεξί χέρι η στο μέτωπο τον ανθρώπων . ο άνθρωπος θα γίνει ένας αριθμός με ένα τεράστιο ηλεκτρονικό φάκελο τον οποίο θα μπορεί να ελέγχει ο αντίχριστος δεσμεύοντας από τον άνθρωπο αυτό που ο Θεός του έδωσε την απόλυτη ελευθερία του.
Και έκανε πάντας τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους φτωχούς , και τους ελεύθερους και τους δούλους να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς , η επί των μετώπων αυτών και να μη δύναται μηδείς να αγοράση η να πωλήση , ειμή ο έχων το χάραγμα , η το όνομα του θηρίου , η τον αριθμόν του ονόματος αυτού . εδώ είναι η σοφία όστις έχει τον νούν , ας λογαριάσει τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου , και ο αριθμός αυτού είναι (666)χ.ξ.ς (ΑΠΟΚΑΛΥΨ ΙΓ 13: 16-18)