Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Πρεμιέρα του θιάσου στην Θεσσαλονίκη με τίτλο "Εμείς οι αντεξουσιαστές"!



  • “Είναι η εικόνα του παλαιού συστήματος που διαλύεται, ενώ την ίδια στιγμή δε φαίνεται στον ορίζοντα κάτι νέο”
  • Με σκηνικό μία αποθήκη αερολόγησαν επαρκώς οι διακυβερνώντες. Μήπως την επόμενη φορά θα έπρεπε να μεταφέρουν το σκηνικό σε κάποιο θάλαμο του Κορυδαλλού;
Το νέο εμποδίζεται να γεννηθεί διότι ακόμη τα κόμματα ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ τον λαό, αφιονίζοντάς τον πως έχουν λύσεις. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. Τίποτε δεν έχουν. Ορεξη για εξουσία έχουν.
Το μόνο σίγουρο είναι ο καταποντισμός μας. Το πολιτικό σύστημα ...ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ. Δεν το νοιάζουμε εμείς. Αν μπορούσε να ακούσει κάποιος πως εκφράζονται για τον λαό και πως τον χαρακτηρίζουν στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, θα καταλάβαινε.
Θέλουν, με κάνα δυο τρίπλες να συνεχίσουν αυτό που έκαναν χρόνια “με κρατικό χρήμα, προμήθειες κάτω από το τραπέζι, δημόσια έργα σε ημέτερους, χάρες και ρουσφέτια σε μεγαλοεφοπλιστές και εργολάβους, όλο αυτό που λέμε εντελώς απρόσωπα Διαπλοκή με την Εξουσία.”
ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ. Με δικαιοσύνη Ι.Χ.
Και πάντα κρυφίως. Κρυφά παίρνουν δάνεια, κρυφά τα μοιράζουν. ΚΡΥΦΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
ΚΡΥΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Δεν θα παραδώσουν ούτε μία τρίχα από την εξουσία τους στον λαό. Εχουν μαγειρεμένα τα Συντάγματα και τους νόμους τους. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ που να ρυθμίζει την εσωτερική λειτουργία των κομμάτων. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Δεν μπορεί ο κομματικός λαός να επιλέξει ποια πρόσωπα θα πλαισιώσουν την ηγεσία. ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Εντελώς δημοκρατικά. Τραβάνε ένα συνέδριο, αντιπροσώπων φυσικά, το οποίο εκλέγει ΔΙΑ ΨΗΦΟΥ και ΟΧΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, άλλους αντιπροσώπους για την Κεντρική Επιτροπή.
ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. Και καμμιά φορά και περισσότερο. Αντιπρόσωποι επί αντιπροσώπων. Λόχοι και λοχαγοί. Βαρώνοι και δούκες. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την δημοκρατία;
Ποια δημοκρατία και κουραφέξαλα.
Κι όλη η προεκλογική εκστρατεία, βασικά αποβλέπει στην διατήρηση των δυνάμεών των κομμάτων στο εκλογικό σώμα. Στην κοινωνία. Μόνο για το έρεισμα του κόμματός τους στην κοινωνία τους νοιάζει. Τίποτε άλλο. Γι’ αυτό ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΧΗ. Μαγειρεύουν επιχειρήματα και πίνουν καφεδάκι παρέα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Δεν θα σωθεί ο λαός και η πατρίδα αν δεν παραδώσουν εξουσίες στον λαό, όπως δημοψηφίσματα και εξεταστικές από ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ πολίτες, κατάργηση του ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ των ανώτατων δικαστικών και των αδιάντροπων νόμων περί ευθύνης υπουργών, οι ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ. Θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν να μολύνουν την καθημερινότητά μας όπως κάνουν 2 αιώνες τώρα.
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ δημοκράτες μου.
Οχι μόνο το λογαριασμό.
Που μου ζητάτε και την ψήφο μου! Τι να επικυρώσω; Την επαγγελματική δικτατορία του συναφιού σας; Αυτό θέλετε; Την επικύρωση των όσων έχετε κάνει και των όσων σχεδιάζετε να κάνετε. Κρυφά και αντιδημοκρατικά πάντα.
Το πολιτικό σύστημα, ο κοινοβουλευτισμός και τα κόμματα, και τα πρόσωπα αυτά, οι επαγγελματίες, ότι είχαν να δώσουν το δώσανε. Αλλά φαίνεται ακόμη να πιστεύουν πως ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ. Γι’ αυτό το “πάρε” γίνεται όλη η φασαρία.