Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Κύριε Καρατζαφέρη, ήρθε η ώρα να παραιτηθείτε


Αντιμετωπίσαμε με πολύ σεβασμό τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. για τον οποίο η άποψή μας ειναι ότι είναι "κωλοτούμπας". Όχι για τον ίδιο, αλλά για τους αφελείς οπαδούς του, που δεν φταίνε σε τίποτα. Για αυτούς που έψαχναν διέξοδο στις πατριωτικές τους ανησυχίες. Και κατέληξαν στην αγκαλιά του καιροσκόπου, "όπου φυσάει ο άνεμος". Ο οποίος....... έκανε τόσες πολλές κωλοτούμπες, που δε νομίζω να τολμήσει ο φίλος μου ο Αργύρης ο Σιδέρης να τον υπερασπιστεί και πάλι! Ε, αυτό το τελευταίο δεν τρώγεται!

Ποια είναι η τελευταία κωλοτούμπα; Ο πρόεδρος του κόμματος, του οποίου -κάποιοι- οπαδοί, τόλμησαν να αμφισβητήσουν το "taxalia" για τις θέσεις του για τη Μακεδονία (!!!) (μέχρι και προδότες μας είπαν κάποιοι κάφροι κομματο-μπουλντόγκ του ΛΑ.Ο.Σ.. Ποιούς; εμάς!!!!!!!!), στηρίζει για περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον Πέτρο Τατούλη.
Δείτε την εικόνα παρακάτω (κλικ για μεγέθυνση), αν και η είδηση, προφανώς σας είναι γνωστή)...»

Και;

Πού είναι το πρόβλημα;

ΕΔΩ: e-rooster.gr

Έχοντας γράψει ο Τατούλης: "Ποιος αγνοεί ότι όλο και πιο έντονα γίνεται σήμερα κουβέντα για την κατάσταση της τουρκικής και μακεδονικής μειονότητας στις βόρειες περιοχές της χώρας μας;"

και
"Η υιοθέτηση ακραίων θέσεων και υψηλών τόνων σε ένα ζήτημα, του οποίου τον κάκιστο χειρισμό πληρώνουμε ακόμη, μπορεί να “ανακουφίζει” έναν κίβδηλο και μη ρεαλιστικό πατριωτισμό κάποιων ακραίων στοιχείων, αλλά επί της ουσίας προσφέρει στον κ. Γκρούεφσκι μια καλή ευκαιρία να ανεβάσει ανθελληνικές στροφές και να αλιεύσει ψηφοφόρους."

Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε φυσικά τις παραπάνω ανοησίες Τατούλη, αλλά:
για αυτόν τον άνθρωπο είπε ο Καρατζαφέρης "η υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη είναι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη πρόταση για την περιφέρεια της Πελοποννήσου."

Για να χτυπήσει την υποψηφιότητα Δράκου, που προτείνει η Ν.Δ. προτείνει Τατούλη. Για να εκδικηθεί δηλαδή τη Ν.Δ. δεν διστάζει να δώσει το χρίσμα σε άνθρωπο, που πιστεύει -και το γράφει!!!- ότι υπάρχει τουρκική και μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα! και ότι η Ελλάδα υιοθέτησε ακραίες θέσεις (το άρθρο γράφτηκε μετά το Βέτο του Βουκουρεστίου), και όλα αυτά προσφέρουν ευκαιρία στον Γκρούεφσκι να ανεβάσει στροφές!!! Δηλαδή εμείς φταίμε για τη σαλταρισμένη εθνικιστική πολιτική του Γρούγιου!!!

Υ.Γ. Δεν μπορώ να διανοηθώ, ότι θα βρεθεί ΕΝΑΣ (-1-) οπαδός του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που θα ψάξει δικαιολογίες!!!
 
http://alexpolisonline.blogspot.com/2010/08/blog-post_4897.html