Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Προσαγωγές Ελλήνων στην Πλατεία Αμερικής



ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ...
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... 

Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα το πολυπολιτιστικό φεστιβάλ Αφρικανών γυναικών!!! που διοργάνωναν λαθρομετανάστες σε συνεργασία με τα αποκόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και αναρχικούς στην πλατεία Αμερικής. Παρότι τις προηγούμενες μέρες υπήρχε απαγόρευση διεξαγωγής της ........εκδήλωσης από το Δήμο Αθηναίων που είχε αφαιρέσει την άδεια παραχώρησης της πλατείας Αμερικής.

Ο συνήγορος των λαθρομεταναστών και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης αντεδράσε τότε κάνοντας τη παρακάτω δήλωση:

“Η απόφαση του Δήμου Αθηναίων να ανακαλέσει την άδεια για το φεστιβάλ Αλληλεγγύης και Πολιτισμού που διοργάνωνε η Ένωση Αφρικανών Γυναικών στην Πλατεία Αμερικής, είναι αδικαιολόγητη και εκθέτει την απερχόμενη δημοτική αρχή. Εάν ο Δήμος είχε, όπως ισχυρίζεται, πληροφορίες ότι κάποιες ομάδες θα προκαλέσουν επεισόδια όφειλε να κάνει δύο απλά πράγματα: να κατονομάσει αυτές τις ομάδες και να προστατέψει ο ίδιος ή με τη βοήθεια της Πολιτείας την πολιτιστική εκδήλωση για την οποία είχε αρχικώς εκδώσει άδεια. Αντί αυτού βλέπουμε έναν φοβισμένο Δήμο να κρύβεται πίσω από αόριστες αναφορές σε ανώνυμους διαφωνούντες. Και ακυρώνει ένα φεστιβάλ υποκύπτοντας στον ωμό εκβιασμό κοινών ταραχοποιών. Αυτός ο φοβισμένος Δήμος δεν αξίζει στην Αθήνα και τους δημότες της”.

Μάλιστα στην Αυγή δημοσιεύθηκε άρθρο του γνωστού Κώστα Κάρη με τίτλο:''Ο επικίνδυνος κ. Κακλαμάνης...'' που εξυμνεί τον Καμίνη και αποκαλεί ακροδεξιό τον Κακλαμάνη!!!

Παρά λοιπόν την απαγόρευση, βλέπετε οι νόμοι τηρούνται μόνο για άλλους, η εκδήλωση έγινε και 6 κάτοικοι της πλατείας Αμερικής, ανάμεσα τους και ηλικιωμένοι, προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ ενώ βρίσκονταν έξω από τα σπίτια τους γιατί τόλμησαν να διαμαρτηρηθούν!!! Τελικά αφού τους έκαναν συστάσεις και τους φακέλωσαν βεβαίως βεβαίως αφέθησαν ελεύθεροι.

Την ίδια ώρα στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τις Αλύτρωτες Πατρίδες με χορούς και τραγούδια από τη Μικρά Ασία, τον Πόντο και την Καππαδοκία με την αρωγή της ενορίας του Αγίου Παντελεήμονα και του Δήμου Αθηναίων.

egersis



http://egersis2.blogspot.com/2010/09/blog-post_3154.html