Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ


Του Γιώργου Δ.
1.       Ηθική δικαίωση ΤΩΡΑ. Είναι υποχρέωση της ΝΔ και του πολιτικού κόσμου να δικαιώσει ηθικά τα στελέχη της που διασύρθηκαν πολιτικά χωρίς λόγο, χωρίς ουσία, με μόνο κατήγορο το ΠΑΣΟΚ και τους εκδότες του που το έκαναν σημαία για να κερδίσουν τις εκλογές ρίχοντας λάσπη σε ορισμένους πολιτικούς που στοχοποιήθηκαν για να μειωθεί η ΝΔ. Δικαίωση τώρα για τον Π. Δούκα, τον Γ. Βουλγαράκη και τους υπολοίπους.
2.       Εξεταστική ΤΩΡΑ για το Βατοπαίδι. Ποιοί έστησαν το παιχνίδι και .....
...είπαν ψέματα. Ποιοί δικαστικοί συμμετείχαν, ποιοί πολιτικοί (σκευωροί) το έστησαν, ποιοί εκδότες και ποιοί δημοσιογράφοι ύφαναν τον «σκάνδαλο»? Επιτέλους κάποιοι που στήνουν πολιτικά σκάνδαλα αποκλειστικά για εξαπάτηση του λαού με σκοπό τα μικροπολιτικά ωφέλη.
3.       ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ: Επιτέλους γίνει κάποτε κάτι. Αυτά που κατάφερε σε μόλις ένα έτος ο Γ. Παπανδρέου και οι gangsters που έχει μαζέψει δίπλα του, δεν τα είχαν καταφέρει ποτέ στην ιστορία καμμία εγκληματική οργάνωση, ούτε καν η CIA.
a.       Δημιούργησαν ψεύτικα σκάνδαλα όπως το Βατοπαίδι χρησιμοποιώντας επίορκους δημόσιους υπαλλήλους, εκδότες, δημοσιογράφους, δικαστές και πολιτικούς με σκοπό την δημιουργία ψευδών εντυπώσεων για την κυβέρνηση, την σύσταση ψευδούς κατηγορητηρίου για πολιτικά πρόσωπα και υπουργούς και την παραπλάνηση του λαού.
b.      Δημιούργησαν ψευδείς ελπίδες ενώ γνώριζαν με μεγάλη επάρκεια την οικονομική κατάσταση της χώρας. Έδωσαν ελπίδα στον λαό. Πλάνεψαν του άνεργους και τους συνταξιούχους. Ήξεραν και είπαν ψέματα.
c.       Έδωσαν λάθος στοιχεία. Εσκεμμένα δημιούργησαν πλαστή εικόνα για την οικονομία. Δεν εκμεταλλεύτηκαν καμμία πρόταση για έξοδο από την κρίση. Έμειναν απαθείς την ώρα που οι μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού και οι μεγαλοκαρχαρίες έπιναν το αίμα της Ελλάδας με την ανοχή της τράπεζας της Ελλάδος και την ενορχήστρωση του υπουργείου οικονομικών με σκοπό την χειροτέρευση της οικονομικής κατάστασης στη χώρα οδηγώντας έτσι την χώρα σε κηδεμονία και δε μνημόνια.
ΕΛΕΟΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ

http://olympia.gr/2010/09/27/ξυπνηστε-και-απαιτηστε-δικαιωση-και-δ/