Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεσκεπάστηκαν ... τελείως!!!



Γράφει ο
Γιάννης Πρεβενιός

Απίστευτοι αυτοί οι Megaβανταδόροι. Προσπάθησαν να στριμώξουν έναν άνθρωπο ο οποίος έκανε μια συμβολική πράξη αντίστασης, με τα ηλίθια επιχειρήματα και ερωτήματα όπως "Αν υπάρχει τυραννία στην Ελλάδα" "Αν έχει σπουδάσει κανονικά" “Αν κόβει αποδείξεις” και άλλες μπουρδολογίες.

Βέβαια δεν βρήκαν να απαντήσουν τίποτα στην...

αναφορά του, ότι ακόμα και στην Τουρκία γίνονται πλέον δημοψηφίσματα ενώ εδώ ο Πρωθυπουργός μας παραδέχτηκε ότι δεν τολμά να κάνει γιατί ξέρει ότι θα χάσει.

Αντί λοιπόν να σχολιάζουν εδώ και μέρες αυτή την απαράδεκτη δήλωση που ευθαρσώς ..

δηλώνει ότι βιώνουμε ένα καθεστώς που λειτουργεί αντίθετα προς την θέληση του λαού αυτοί οι παντογνώστες υπερασπίζονται τους προεκλογικούς ψεύτες δηλώνοντας ότι είναι η εκλεγμένη κυβέρνηση!!!

Μάλιστα κάποια στιγμή ένας από αυτούς θυμωμένος μίλησε για γελιοποίηση της χώρας μας από την συγκεκριμένη πράξη του “παπουτσοπετάγματος” και δεν είπε τι γέλια κάνανε οι δανειστές μας όταν ο Πρωθυπουργός μας πριν μας φέρει (με βαριά καρδιά και όχι προμελετημένα) την λύση Δ.Ν.Τ μιλούσε για πιστόλι πάνω στο τραπέζι τάχατε για να τους φοβίσει να μας δανείσουν με χαμηλότερα επιτόκια!!!

Αλλά τι άλλο θα μπορούσες να περιμένεις από ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν τι δύναμη και ίσως πραγματικά μπορούν να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις όχι για τα συμφέροντα του λαού αλλά για τα συμφέροντα των αφεντικών τους που όλος περιέργως είναι προμηθευτές και κατασκευαστές μεγάλων έργων!!!

Τι να περιμένεις από τον σοβαροφανή δημοσιογράφο που δηλώνει ότι όλη η αντρική κουστωδία που πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα για την έκθεση το κάνει απλά για να “πηδήξει”.

Το σίγουρο είναι ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι στην προσπάθεια και στην αγωνία τους να γελοιοποιήσουν την πράξη αλλά και τον άνθρωπο .. ξεσκεπάστηκαν τελείως!!!!!


**********************************************************************************
Σχόλια απο ksipnistere.blogspot.com Διαβάστε και απολαύστε (πολύ καλό)


32 σχόλια:




Ανώνυμος είπε...
Είναι αξιόπιστο το MEGA όσο λέει αλήθειες και ο Παπανδρέου.



Ανώνυμος είπε...
Σκατά στα μούτρα τους εκεί στο λούγκρα τσάνελ...βάλτε φωτιά και κάψτε το μπουρδέλο και τα ανθρωποειδή που το υπηρετούν...σκατά και απόσκατα στα μούτρα σας ρε κοπρίτες.



Ανώνυμος είπε...
Παπαχρήστου ελεηνέ και τρισάθλιε χθές σε σιχάθηκα. Εσύ δεν θέλει απλώς παπούτσι άλλά και την βρώμικη κάλτσα μαζί να σου το βάλει κάποιος στο στόμα, μαζί με την άλλη την βρώμα την κουρεμένη λυσσάξατε.Αϊ σιχτίρ ξεράσματα.....



Ανώνυμος είπε...
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ ΤΖΕΦΡΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΠΙΟΥΝΟΙ. ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΙ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ............



Ανώνυμος είπε...
den einai tyxaio oti to pio sofo sinthima einai ALITES ROUFIANOI DIMOSIOGRAFOI... an kai pairnei kai h mpala kai tous mi ftextes alla...



Ανώνυμος είπε...
Ναι μάγκες, αφού τους σφάξετε όλους από τον καναπέ σας (με τηλεπάθεια να υποθέσω;) να πλυθείτε καλά να φύγουν τα αίματα... Ρε αφήστε τους αναθεματισμούς μέσω keyboard και κάντε κάτι ουσιαστικό. Σε κάθε ανάρτηση γράφονται σχόλια που μονίμως απευθύνονται σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους ΕΚΤΟΣ από αυτόν που την έγραψε! Μα την Παναγία δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!



Ανώνυμος είπε...
Ολοι οι δημοσιογράφοι στην τηλεόραση (ειδικά) είναι πουλημένοι αλήτες. Αυτοί που δουλεύουν στο mega και στη NET είναι διορισμένα φερέφωνα της κυβέρνησης. Αν κάτσει και τους παρακολουθήσει για λίγο κάποιος "υποψιασμένος" πολίτης, θα ρίξει πολύ γέλιο με αυτά που λένε. Ακόμα κι ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει οτι αυτά που διαβάζουν, τους τα έχουν γράψει από την κυβέρνηση, ακόμα και οι αντιδράσεις τους είναι ξεκάθαρα στημένες... Οπως και η κυβέρνηση, πρέπει να κατηγορηθούν για εθνική προδοσία και να πεθάνουν δια τουφεκισμού στο Σύνταγμα.



Ανώνυμος είπε...
Φίλε 3.58 ΔΕΝ υπάρχουν ΜΗ φταίχτες. Εδώ που φτάσαμε είναι υποχρεωμένοι όλοι να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Η βρίσκουν τρόπο να απομακρύνουν τους πραγματικούς φταίχτες ή φταίνε όλοι.



Ανώνυμος είπε...
Και που'στε, μην νομίζετε ότι εγώ διαφωνώ με τα σχόλια, μην παρεξηγηθώ κιόλας. Αλλά αν σχολιάζουμε ΜΟΝΟ, δεν νομίζω να γίνει και τίποτε ουσιαστικό. Ο 4:00.



Ανώνυμος είπε...
ΕΣΥ ΤΩΝ 4.00 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ? ΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ, ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΆΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΓΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ?



Ανώνυμος είπε...
ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΑΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ petaloudas



Ανώνυμος είπε...
EXOYN ΦΡΙΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΟΝΕΤΑΙ Η ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. NS



Ανώνυμος είπε...
@4:11 Αν έχω οργή λέει; Καντάρια!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο. Και βεβαίως και είμαι Έλληνας (γεννηθείς εν Αθήναις, καταγωγή εκ Πατρών). Αλλά δεν θεωρώ πως με το να ξεσπάω σε κατάρες και αναθεματισμούς στα blogs εναντίον των υπευθύνων ότι προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Όσο για το τι κάνω, επέτρεψέ μου να μην θέλω να αυτόστιγματιστώ μέσω των blogs. Ο 4:00.



Ανώνυμος είπε...
@ 4 22 kaloi malakes eiste k oi minares..



ohara.gr είπε...
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Η΄ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.



Ανώνυμος είπε...
@ 4 31 auto einai to thema .. oti ton exo faei apo patrino kai itan extra mini tirogaridaki.. tipota de fenotan.. oute kan apo tis trixes de xexorize..



Ανώνυμος είπε...
ΕΓΩ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΨΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑ ΠΙΑΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΨΗ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗ ΣΚΕΠΑΣΑ, ΚΑΙ ΔΕ ΤΗ ΞΑΝΑΝΟΙΞΑ. ΤΕΛΟΣ.



Ανώνυμος είπε...
ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΛΑΝΑΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ.



Ανώνυμος είπε...
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΖΩΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΝΩ Ο ΓΑΠ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.



Ανώνυμος είπε...
ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΓΚΑ ΑΛΤΕΡ ΑΛΦΑ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΝΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΠΑΘΕΙΑ. ΑΚΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΑΚΑΡΙΩΣ. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ.



Ανώνυμος είπε...
Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΡΟΙΟΤΕΡ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΣΤΑΗ ΜΑΚΡΗ ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ ΚΑΨΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.



Ανώνυμος είπε...
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΡΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΕΠΙ ΓΑΠ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.



Ανώνυμος είπε...
ΓΑΠ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ, ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ.



Ανώνυμος είπε...
ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΗΝ ΘΑΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ. Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ.



Ανώνυμος είπε...
ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΣΤΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΥΣΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΓΑΠ.



Ανώνυμος είπε...
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΠ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...



Ανώνυμος είπε...
Αυτά τα γιουσουφάκια, οι πουλημένες πέννες, οι άθλιοι μισθοφόροι της παραπληροφόρησης, μόνο με ένα τρόπο προς το παρόν αντιμετωπίζονται. Με το τηλεκοντρόλ. Κλείστε τα τσοντοκάναλα, τα κανάλια της πράσινης κομματικής κοκκαίνης, και αφήστε τους να μιλάνε στον τοίχο. Πού θα πάει; Θάρθει η ώρα τους.



Ανώνυμος είπε...
Σήμερα δημοσιογράφος, αύριο υπουργός ….



Ανώνυμος είπε...
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΩΡΓΑΛΑΔΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΑΧ ΚΑΙ ΝΑΡΘΗ ΕΚΕΙΝ'Η ΩΡΑ.....



ohara.gr είπε...
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η΄ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.



Ανώνυμος είπε...
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΓΙΝΑΤΕ ΡΟΜΠΑ.



Ανώνυμος είπε...
Όλοι νά κάνουμε λοιπόν τό αυτονόητο... Πόλεμος στά τηλεοπτικά *καθίκια* τού MEGA. Πώς ??? Όπου σταθούμε καί όπου βρεθούμε τούς ξεσκεπάζουμε... Αρχίστε νά τό γράφεται παντού, στό ίντερνετ, στούς τοίχους ,στά μέσα μαζικής μεταφοράς, στήν πολυκατοικία σας... Τυπώστε όλοι σέ χαρτάκια αυτά πού θέλετε γ΄αυτούς τούς καραγκιόζηδες καί αυτή τήν πολιτική καί κολλάτε τα παντού.. Σπάστε τους τόν *τσαμπουκά*.. Ξεδοντιάστε τους μέ απλούς καί πρωτότυπους τρόπους.. Δέσπω ..... ksipnistere.blogspot.com