Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ YOUTUBE


Anti-ntp:Δείτε το βίντεο!!!!


Το τελευταίο χρόνο τα βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube ξεπέρασαν τα 1500000 θεάσεις συνολικά. Οι subscribers έφθασαν κοντά στους 1000 και τα σχόλια κάτω από τα...
.... βίντεο δεκάδες χιλιάδες όλα αυτά τα χρόνια.
Το περιεχόμενο των βίντεο κάθε άλλο παρα συνηθισμένο είναι. Εβραϊκές οργανώσεις όπως η Jewish Internet Defense Force, ενημερώθηκαν απο τους εν Ελλάδι Εβραίους για τα βίντεο του καναλιού και μετά απο Διεθνή Σιωνιστική συνεργασία και αλλεπάληλες καταγγελίες για ρατσιστικό περιεχόμενο των βίντεο κατάφεραν το youtube να μας κατεβάσει αρκετά βίντεο και να μας κλείσει για 6 μήνες τον λογαριασμό. Ισως και για πάντα.
Εμείς στείλαμε βέβαια μύνημα στο youtube στο οποίο του ζητάμε να ανακαλέσει την απόφαση για κλείσιμο του καναλιού, αφου κανένα ρατσιστικό βίντεο ή περιεχόμενο δεν υπάρχει, παρα μόνο ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Βέβαια και το Youtube Εβραίοι το διευθύνουν αφου ανήκει στην Google που ως γνωστόν ιδρύθηκε και ανήκει σε Εβραίους. Αρα δεν περιμένουμε και .... αντικειμενικότητα.
Το μόνο που ζητάμε είναι η βοήθεια στην διάδωση των βίντεο και των πληροφοριών. Για να ξανααποκτήσουν τα βίντεο την δυναμική τους.
Πηγή 
http://www.antipliroforisi.tk