Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ο Jeffrey ΚΑΙ επίσημα κατά εθνικών συμφερόντων





ΟΥΡΑΝΙΟ+ΤΟΞΟ+WIKIPEDIA.jpgΤο Ουράνιο Τόξο, διαβάζω στη Wikipedia, είναι ένα πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα, με έδρα τη Φλώρινα, που εκπροσωπεί μία ομάδα Σλαβόφωνων (δίγλωσων) της βόρειας Ελλάδας. Βασικός στόχος του κόμματος είναι η..
.. αναγνώριση αυτών των Σλαβόφωνων ως εθνική Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα. Στον σκοπό τους αυτό, όπως φαντάζεστε, βρήκαν υποστήριξη από ΜΚΟ που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικώς.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ+ΤΩΝ+ΠΟΛΙΤΩΝ+ΤΟΥ+ΕΝΣΙΝΚΙ.jpgΣτις 14 Οκτωβρίου 1997 έγινε η περίφημη δίκη των <<τεσσάρων>> του κόμματος στην Φλώρινα. Η ιστορία εν συντομία έχει ως εξής : Τέσσερα πρωτοπαλίκαρα του κόμματος ανήρτησαν ένα πανό στα Ελληνικά και στα ‘’Μακεδονικά’’ έξω από τα γραφεία τους στη Φλώρινα. Υπήρξε αντίδραση μελών του δημοτικού συμβουλίου και ιερέων της περιοχής και προκλήθηκαν επεισόδια.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ+ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ+ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ+ΤΟΥ+ΕΝΣΙΝΚΙ.jpgΠριν την διεξαγωγή της δίκης έπιασαν δουλειά οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Μια απ’ αυτές ήταν και η ‘’ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ’’ που υπερασπίσθηκε σθεναρά τη ''μακεδονική μειονότητα'' της Ελλάδος κατά τα γραφόμενα τους, παρ’ όλο που τέτοια έννοια δεν υπάρχει, ούτε βεβαίως υπήρχε τότε, στο διεθνές δίκαιο.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ+ΕΝΣΙΝΚΙ.jpgΕξέδωσαν Δελτία Τύπου κινητοποιώντας της επιμέρους κοινότητες του Ελσίνκι διεθνώς και ζητώντας βοήθεια. Αυτές βεβαίως ανταποκρίθηκαν και σύσσωμοι μαζί με τον Συνασπισμό της Αριστεράς εξέδωσαν φαρμακερές ανακοινώσεις εναντίον της Ελληνικής κυβέρνησης που <<δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα>> όπως έγραφαν τότε!

Μετά απ’ όλα αυτά θέλω να μαντέψετε ποιο είναι το ιδρυτικό μέλος της ανωτέρω ΜΚΟ με την πλούσια δράση στην Ελλάδα και την ολόψυχη υποστήριξη της ''μακεδονικής μειονότητας'' στους δύσκολους εκείνους καιρούς. Σωστά μαντέψατε! Είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός που με καμάρι το αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα όπως βλέπετε και στη σχετική φώτο. Το πιο αστείο βέβαια, και το αστείο γράφετε με την τραγικότερη των εννοιών του, είναι οτι ο Γιώργος Παπανδρέου τις ημέρες εκείνες της δίκης ήταν αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών...



ΕΝΣΙΝΚΙ+2.jpg

Πηγή: 29-26.blogspot.com