Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ο Jeffrey δεσμεύει τα χρήματα του Ιράν


Ουρά των αμερικανοσιωνιστών έγινε η Ελλάδα
Σε μία νέα αποκάλυψη προβαίνει σήμερα ο «ΕΚ». Σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουμε στην διάθεση μας, η Αθήνα, κατόπιν «άνωθεν» εντολών του διεθνούς παράγοντα και...... λίγο μετά την επίσκεψη (την πρώτη Έλληνα πρωθυπουργού) του Γιώργου Παπανδρέου στο Ισραήλ, «πάγωσε» τα εν Ελλάδι περιουσιακά στοιχεία του Ιράν στη χώρα μας!

050810-iranΠροέβη δηλαδή σε μια εχθρική πράξη κατά της Τεχεράνης που αφήνει άφωνο τον μουσουλμανικό κόσμο, με τον οποίο η χώρα μας διατηρεί διαχρονικούς και ιστορικούς δεσμούς. Με αυτού του τύπου την πολιτική, χάνουμε ένα-ένα τα ερείσματά μας στο Ισλάμ και αφήνουμε εκεί πρόσφορο έδαφος στην Τουρκία. Και παράλληλα αποδεικνύει τον επικίνδυνο κατήφορο στον οποίο οδηγείται η χώρα μας από τις εξαρτήσεις στον διεθνή Σιωνιστικό παράγοντα
H ενέργεια αυτή της Αθήνας ζημιώνει τις ελληνικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στο (φιλικό μέχρι σήμερα για την Ελλάδα) Ιράν και βλέπουν τώρα τις επενδύσεις τους να κινδυνεύουν σοβαρά. Αλήθεια, ποιος θα αποζημιώσει τη χώρα μας; Από την άλλη, η απροκάλυπτη φιλοϊσραηλινή κατρακύλα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία δεν υπολογίζει τη ζημία που προκαλούν οι αποφάσεις τις, δεν έχει όρια!
Ανήθικη η απόφαση της κυβέρνησηςΦυσικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η ανήθικη απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία ελήφθη με τη δικαιολογία της σχετικής απαίτησης από τη συμμετοχή μας σε διεθνείς οργανισμούς που δήθεν «δεσμεύουν» τη χώρα μας, εντάσσεται στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της επιθετικότητας του διεθνούς (σιωνιστικού και φιλοσιωνιστικού) παράγοντα κατά του Ιράν, που αρνείται να υποταχθεί και να απεμπολήσει το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε κράτους να χρησιμοποιεί για τις ενεργειακές του ανάγκες πυρηνική ενέργεια (αλήθεια, γιατί κανείς δεν ασχολείται με τις πυρηνικές εγκαταστάσεις και τα πυρηνικά όπλα του Ισραήλ;). 
Χαρακτηριστικά του κλίματος που επικρατεί κατόπιν αμέτρητων μεθοδεύσεων κατά του Ιράν (πλέον και από την Αθήνα), είναι τα αιματηρά συμβάντα με τους τέσσερις νεκρούς στη μεθόριο Λιβάνου-Ισραήλ, την εκτόξευση από την Αίγυπτο πυραύλων κατά του Ισραήλ και της Ιορδανίας, αλλά και η πρακτορίστικης σύλληψης απόπειρα δολοφονίας με χειροβομβίδα ή αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό κατά του Προέδρου του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, κοντά στην πόλη Χαμάντ (επίθεση την οποία οι Ιρανοί αρνούνται ότι πραγματοποιήθηκε, χρεώνοντας στη Δύση απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων περί «εσωτερικής αναταραχής» στο Ιράν).
Συγκεκριμένα, στο έγγραφο που απέστειλε, και σας παρουσιάζουμε σήμερα, η Επιτροπή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης τη Τρομοκρατίας προς τους υπεύθυνους κανονιστικής συμμόρφωσης των πιστωτικών ιδρυμάτων και των χρηματοπιστωτικών οργανισμών (που κοινοποιείται στην Τράπεζα της Ελλάδος) με ημερομηνία 29 Ιουλίου 2010 και την υπογραφή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Στέλιου Κ. Γκρόζου, υπενθυμίζει ότι βάσει της απόφασης του 2010/413 του ΚΕΠΠΑ (Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας της ΕΕ) της 26ης Ιουλίου 2010, «κεφάλαια ή οικονομικοί πόροι δεν επιτρέπεται να διατίθενται άμεσα ή έμμεσα στο εν λόγω κατάστημα» (υποδεικνύοντας το υποκατάστημα της ιρανικής Τράπεζας «Saderat Iran» στην Ελλάδα). Επίσης, στο έγγραφο επισημαίνεται η απόφαση SC/9989 της 20ης Ιουλίου 2010 της Επιτροπής Κυρώσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας κατά της Αλ Κάιντα και των Ταλιμπάν. Ο αντεισαγγελέας επικαλείται το νόμο 3691/2008 σχετικά με την «εφαρμογή κυρώσεων επιβαλλόμενων από διεθνείς οργανισμούς».

Μας δένουν στο άρμα του Ισραήλ
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συντάσσεται με το διεθνές σιωνιστικό κατεστημένο και εκτελεί άνωθεν εντολές ζημιώνοντας τα εθνικά μας συμφέροντα! Και όλα αυτά την ώρα που σύμφωνα με τον Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, η Ουάσινγκτον ετοιμάζει επιθέσεις κατά δύο κρατών στη Μέση Ανατολή. Σημειώνουμε βέβαια και τις δηλώσεις του Ιρανού υπουργού Άμυνας Αχμάντ Βαχίντι. Ο τελευταίος τόνισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τον εχθρό, απαντώντας στις δηλώσεις του αρχηγού του μικτού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγού Μάικ Μούλεν, ο οποίος δήλωσε πως μια επίθεση στο Ιράν στην παρούσα φάση, θα αποθάρρυνε την Τεχεράνη από την απόκτηση πυρηνικών όπλων.
Είναι πλέον φανερό ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει αποφασίσει να συμπλεύσει απόλυτα με το διεθνή (σιωνιστικό) παράγοντα. Η ζημία στα γεωπολιτικά συμφέροντα της χώρας μας, η οποία σημειωτέον «φιλοξενεί» μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων μεταναστών, από τις ενέργειες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, είναι μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, τεράστια.

http://dexiextrem.blogspot.com/2010/08/blog-post_586.html