Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Τέλος οι …κόρες για την Εκκλησία!Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ


«Τα ψέμματα τελείωσαν. Οσοι θέλουν να φορέσουν το ράσο πρέπει, ιατρικά και ψυχοσωματικά να αποδειχθεί ότι είναι ΑΝΔΡΕΣ. Τέλος οι… κόρες από την Εκκλησία… Τέλος τα.....
μανικιούρ και τα καλοχτενισμένα μαλλιά και τα όσα συναντάμε σήμερα στον Κλήρο με αποτέλεσμα να γελάει ο κόσμος και να γίνονται άσχημα σχόλια σε βάρος της Εκκλησίας.
skitso papades
Είμαι αποφασισμένος τώρα που θα συμμετέχω στη νέα Διαρκή Ιερά Σύνοδο, να ζητήσω ό,τι σας είπα όπως και Αποστολική Κλήρωση για τους ΝΕΟΥΣ Ιεράρχες.
Γνωρίζω ότι γίνομαι αντιπαθητικός. Όπως γνωρίζω ότι αποκτώ όλο και περισσότερους εχθρούς. Αδιαφορώ. Εδώ είμαι, ας έλθουν να με δολοφονήσουν όπως μας απειλούν, καθημερινά, στην Μητρόπολη».
Πράγματι ο Μητροπολίτης Σεραφείμ αντιμετωπίζει ένα εχθρικό κλίμα και μάλιστα μέρα με την ημέρα θεριεύει. Γιατί εκτός των Μασόνων, Ιλλουμινάτι, μερίδας ΓΟΧ, κάποιων …«εθνικών παραγόντων» που δεν καλοβλέπουν τις θέσεις του στα  Εθνικά θέματα, υπάρχει εναντίον του και η «…Οργή» των ομοφυλοφίλων τους οποίους πολλαπλώς «κυνηγά» φτάνοντας μέχρι και να αλληλογραφήσει με την Βασίλισσα της Αγγλίας για τον γνωστό ομοφυλόφιλο Ελτον Τζον, ο οποίος έβρισε κατά χυδαίο τρόπο τον Χριστιανισμό!
serafeim_metzelopoulosΚαι ακόμη, όσο και αν φανεί περίεργο: Εχει εναντίον του και το ΕΡΓΟ ΤΟΥ! Ναι… Το Κοινωνικό Εργο του! Τα καθημερινά συσσίτια, τις υποτροφίες, το άπλωμα των χεριών σε κάθε πάσχοντα, την προσπάθεια να αποκτήσουν οι Ενορίες το «χαμένο Πρόσωπο», την ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΤΑ του Δεσπότη… Του Δεσπότη του ΑΠΛΟΥ που μπορεί να φαντάζει ΑΓΡΙΟΣ αλλά έχει καρδιά μικρού  παιδιού.
Του Δεσπότη, που δεν δίστασε να τα πετάξει και να φύγει από την Αυστραλία – σίγουρος διάδοχος του εκεί Αρχιεπισκόπου – και ακόμη να τα βάλει με τον Οικουμενικό Πατριάρχη για θέματα Ορθοδοξίας αλλά και με άλλους Μητροπολίτες, όπως πρόσφατα με τον Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο και πάλι για θέματα Ορθοδοξίας. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, μεγάλο, διάφανο, καθάριο, Ελληνικό, Ορθόδοξο είναι ΦΥΣΙΚΟ (γιατί άραγε, λέμε, ΦΥΣΙΚΟ Δύστυχε Τόπε;) να προκαλεί φθόνο και να «παράγει» ΕΧΘΡΟΥΣ! Και βέβαια και το ξεκαθάρισμα που έκανε στους Κληρικούς της Μητρόπολής του, από τις… προβατίνες…
Για όλα αυτά αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον η παρουσία του στις Εργασίες της νέας ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ. Θα είναι παρουσία ενός Ανδρα, Αμετακίνητου Ορθοδόξου, Κληρικού χωρίς συμβιβασμούς.
 http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2385%3A2010-08-03-14-37-14&catid=6%3A-&Itemid=3

1 σχόλια:

Λίνδιος είπε...

Είναι ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΟ να παράγει φθόνο, διότι αυτό είναι στον χαρακτήρα του Έλληνα από την αρχαιότητα (είναι σχεδόν αναλοίωτος από τότε, άλλωστε).

Όποιος αμφιβάλλει δεν έχει παρά να κοιτάξει τους "Χαρακτήρες" του Θεοφράστου, του μαθητή του Αριστοτέλη.