Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Άρθρο Βόμβα: Ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.


Αθήνα, 1/8/2010
Ποιος είναι ο "Γιώργος" Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.
- Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός.
Καταγωγή


Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον






Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ με Εβραία σύζηγο. Από το σόι του πατέρα του έχει την γιαγιά Σοφία Μινέικο, Παππού τον Γιώργο Παπανδρέου με  προπαππου τον Ζιγκμουντ Μινέικο(εδώ περισσότερα)

Το όνομα του





Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του)

Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου "Του μιλάνε τα κύματα...Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη", (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξης :
-Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοι. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι,πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση.Τον μικρότερο,τον Ανδρέα,τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου"






-Σημείωση 
Ακριβής ημερομηνία και ενορία στην οποία βαφτίστηκε ο Jeffrey δεν υπάρχει..
Πολύς κόσμος αμφισβητει ότι έχει πράγματι βαφτιστεί , λόγω του ότι ό άλλος του παππους, ο Douglas Chant, ήταν στέλεχος των Ιεχωβάδων των ΗΠΑ, και επειδη διαδιδόταν παλιότερα μια άλλη διαφορετικη ιστοριούλα περι βαπτίσεώς του στις ΗΠΑ απο τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο , αλλα και διότι υπάρχει και η φήμη ότι στο Αμερικανικο Κολλέγιο είχε δηλώσει προτεστάντης, και επειδη ποτε άλλοτε δεν έχει δημοσιευτει κάτι για το γεγονος της βάπτισης, ούτε φωτογραφίες απ' αυτήν.
-Σημείωση 2
Είχε δικαστικές διαμάχες με την Λιάνα Κανέλλη βουλευτή του ΚΚΕ για το ότι δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα...

Σπουδές

Σπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη (Massachusetts), ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο (1975-1977). Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στοκχόλμη και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, οπου συμμαθητής του ήταν ο Αντώνης Σαμαράς πρώην αποστάτης της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα Πρόεδρος της.
Θέσεις στην Ελληνική Πολιτική σκηνή
Βουλευτικές θητείες
  • Βουλευτής Αχαΐας (1981-1996)
  • Βουλευτής Α' Αθήνας (1996-2004)
  • Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2004-Σεπτ. 2007)
  • Βουλευτής Αχαΐας (Σεπτ. 2007 - Οκτ. 2009)
  • Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής (Οκτ. 2009 - Σήμερα)
Υπουργικές θητείες
  • Υφυπουργός Πολιτισμού (Ιούλιος 1985 - Φεβρουάριος 1987)
  • Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1988 - 1989)
  • Υφυπουργός Εξωτερικών (Οκτώβριος 1993 - Ιούλιος 1994)
  • Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Ιούλιος 1994 - Σεπτέμβριος 1996)
  • Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 1996 - Φεβρουάριος 1999)
  • Υπουργός Εξωτερικών (Φεβρουάριος 1999 - Φεβρουάριος 2004, Οκτώβριος 2009 - σήμερα)


Το χρονικό του ψέμματος και της προδοσίας
Ο Jeffrey Papandreou είναι μέλος και έχει συμμετάσχει παρα πολλές φορές στην ζωη του στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, ανα τον κόσμο.
Η τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν στην Bilderberg που έγινε στο Καβούρι της Αττικής το 2009 πριν αναλάβει πρωθυπουργός οπου εκεί πήρε το χρήσμα για να πάρει το τιμόνι της Ελλάδας.
Σημείωση
Τα σχέδια της Bilderberg για την Ελλάδα είναι και το ΠΑΣΟΚ επιβάλει:
-Αφελληνισμός
-Καταστροφή της παιδείας(ήδη το κανει η Διαμαντοπουλου που είναι μέλος της Bilderberg)
-Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας
-Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας
-Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών(λαθραίων και μη)
-Επιβολή ΔΝΤ 
-Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες
-Ιδιωτικοποίηση των πάντων
-Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
-Ηλεκτρονικές Ταυτότητες
-Διχωτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ηπειρός-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελλοπόνησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)
Ο Henry Kissiger (Ισόβιος Πρόεδρος της Bilderberg) και πρώην Υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Ουάσικτον, το 1974: 
“Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.”

Σημείωση 
Το ΔΝΤ ήξεραν οτι αν μπει στην Ελλάδα αυτοι που κανουν κουμαντο ειναι το ΔΝΤ. Κυβέρνηση δεν έχουμε πλεον, ειναι πιόνια του ΔΝΤ.. Το ΔΝΤ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΙ και η Κυβέρνηση πράτει χωρίς να πει τίποτα.
Όσοι ασχολούνται με την Νεα Τάξη Πραγμάτων ήξεραν πως ηταν η σειρά μας το 2010.

Προεκλογικές θέσεις:
Σε μια περιοδο που η Ελλάδα έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται υπερχρεωμένη εμφανίζεται ο Jeffrey σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του λέγοντας πως λεφτά υπάρχουν... Έτσι με τα ψέματα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου ωστε να τον ψηφίσει απέναντι σε μια Ν.Δ. μπαχαλαμένη..
1)Τον Οκτώβριο του 2009 αναμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας και εδώ αρχίζει η προδοσία της Ελλάδας και η επιβολή των ορέξεων των τραπεζιτών ΔΝΤ,ΕΚΤ κλπ λέγοντας “Λεφτά υπάρχουν”* H ορκομωσία του έγινε με το αριστερό χέρι όχι το δεξί....(περισσότερα στις παραπομπές)

2)Έλεγε το ασφαλιστικό είναι άδικο και κατέβαινε στις πορείες μαζί με τους απεργούς







Μετεκλογικές θέσεις και πράξεις:

1) Του έγινε πρόταση για δανεισμό από Αμερικάνικη εταιρία (Hayman Private Equity LLC στην Βοστόνη) μία στις 11 Ιανουαρίου επιστολή δηλώσεως προθέσεως, και μετά στις 8 Φεβρουαρίου τις οποίες δεν δέχτηκε.....αρα δεν μπορεί να λέει πως δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά....(κρατάμε επιφυλάξεις για τους προσφερθέντες όρους... κανείς δε σου χαρίζει τίποτε, και τα Private Equities είναι σκληρά αρπαχτικά συνήθως).







2) Την επομένη των εκλογών, εντελώς συμπτωματικά, η ΤτΕ(με την βοήθεια του Προβόπουλου που είναι μέλος της bilderberg) αλλάζει τον κανονισμό και διευκολύνει την ανοικτή πώληση ελληνικών ομολόγων, δλδ διευκολύνει την άνοδο των επιτοκίων (υπόθεση Τ+10)(περισσότερα στις παραπομπές).

3) Τον Ιανουάριο του 2010 άρχισε να λέει  και αυτός και ο Γιώργος Παπακωσταντινου πως λεφτά υπήρχαν και πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ.(περισσότερα στις παραπομπές)

4) Τον Απρίλιο του 2010 απο το Καστελόριζο ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στηριξης... ΔΝΤ κλπ 

5) Συνεχίζει να κανει τα στραβά μάτια για το Αιγαίο και κλείνει συμφωνίες, με Τούρκους και Αμερικάνους ,κάτω απο το τραπέζι(στις παραπομπές περισσότερα).

6) Κατήργησε τον τίτλο Εθνικής από το Υπουργείο Παιδείας και απο άλλα Υπουργεία.

7) Κατήργησε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

8) Συνομιλεί με τα σκόπια με βάση το όνομα “Μακεδονία” και το υπόλοιπο κομμάτι βλέπουμε.

9) Ο ελληνικός λαός εχει αρχισει να πεινάει και λέει στους υπουργούς του: “Κάντε διακοπές άφοβα”.

10) Κάνει τα στραβά μάτια για την Θράκη τώρα που είναι σοβαρή η κατάσταση.

11) Τον Ιούλιο του 2010  είναι ο πρώτος “Έλληνας” πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Ισραήλ  και καταθέτει στεφάνι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων.(στις παραπομπές περισσότερα).

12) Τον Ιούλιο του 2010 συζητάει για πώληση Κρατικών τραπεζών μετά απο πρόταση του ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Σάλλα.

13) Αφαιρεί τον πίνακα από το πρωθυπουργικό γραφείο η Ελλάς Ευγνωμονούσα (πριν την επίσκεψη Ερντογαν)(περισσότερα στις παραπομπές).

14) Τον Ιούλιο του 2010 κανει πολιτική επίταξη και επιστράτευση απεργών(ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών) γιατι αντιδρούσαν στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους.







Σημείωση

Ο συνταγματολόγος Βενιζέλος(τρομάρα του) το 2007 λέει πως μια πολιτική επιστράτευση και επίταξη λόγο απεργίας αδιανόητη, λέγοντας:
Είναι επίσης αδιανόητο, μετά από όσα έχουν συμβεί, να μην υπάρχει ρητή μνεία της τροπολογίας αυτής στο φαινόμενο της απεργίας. Και στη δική μας πρόταση, όπως και στην πρόταση του Συνασπισμού, προβλεπόταν ρητά ότι η απεργιακή κινητοποίηση από μόνη της δεν συνιστά λόγο επιβολής κατάστασης έκτακτης ανάγκης, πολιτικής κινητοποίησης και άρα δεν μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική επιστράτευση, παρά μόνο εάν συντρέχουν οι αυστηρά οριοθετημένες προϋποθέσεις του άρθρου 22 παράγραφος 4.Είτε σε περίπτωση πολέμου ή γενικής επιστράτευσης είτε όταν υπάρχουν αμυντικές ανάγκες είτε όταν υπάρχουν αμιγώς πολιτικές ανάγκες, δηλαδή ανάγκες αστικής κινητοποίησης, σε περίπτωση θεομηνίας ή ισοδύναμης ανθρωπογενούς καταστροφής και σε περίπτωση προβλήματος δημόσιας υγείας που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα συνήθη μέτρα.








Συμπέρασμα...
Μετά τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες δεν έχει ξαναεμφανιστεί τέτοιος προδότης στον Ελλαδικό χώρο....
Μας κυβερνάει ένας άχρηστος (όπως έλεγε ο Πάγκαλος) προδότης πολιτικός, που ανέβηκε στα στρώματα της πολιτικής με την βοήθεια της μασωνίας, των εβραίων και της bilderberg, ώστε να στεφθεί πρωθυπουργός της Ελλάδας και να την πουλήσει σε αυτά τα κέντρα διακυβέρνησης του πλανήτη. Είναι δημόσιος κίνδυνος, διέπραξε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την υπογραφή του μνημονίου ξεκινώντας το έργο της καταστροφής της πολύπαθης Ελλάδας, ξέροντας απο την πρώτη στιγμή που πήγε στο Καβούρι το 2009 οτι ήταν σειρά του στην πολιτική. Ενας άχρηστος, τελιωμενος, ξεφτιλισμένος, πολιτικός που μπορεί να έχει Ελληνική καταγωγή, αλλά δεν νιώθει Έλληνας(όπως λεει και ο αδερφός του Νίκος), αδιαφορόντας φυσικα για ότι συμβαίνει που ξέρει πολυ καλα τι συμβαίνει και προσπαθει με λόγια και πράξεις με την βοήθεια των ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΩΝ να κοροϊδέψει τους Έλληνες κατι που θα αρχισει σιγα σιγα να βλέπει οτι δεν καταφέρει..
Επομένως αν συμφωνείτε μαζί μου






Ο JEFFREY GIORGOS MINEIKO PAPANDREOU CHANT
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΟΜΙΛΙΑ, ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Και αυτός και όσοι υπέργαψαν το μνημόνιο...





Το πρώην "ΠΑ.ΣΟ.Κ" πλέον αποτελείται από:
A)Yπουργούς και γενικούς γραμματείς χωρίς πτυχία
Β)Εβραίους
Γ)Μέλη της Λέσχης Bilderberg
Δ)Μασώνους
Τα ονόματα τους;
Δημήτρης Δρούτσας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Θάλεια Δραγώνα, Μαρία Δαμανάκη, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος (πραγματικό όνομα Τούρκογλου), Μιχάλης Χρυσοχοίδης(πραγματικό όνομα Κοεμζόγλου), Αλεβιζάτος, Άλεξ Ρόντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Τρεπεκλής,Ανδρέας Luerdi (κατά κόσμον Λοβέρδος), η Παρασκευή Κέλλερ (κατά κόσμον Χριστοφιλοπούλου)















(περισσότερα στις παραπομπές)

Παραπομπές
Βίντεο







Κείμενο



    82 σχόλια:

    yotaras είπε...

    Afou leei oti o pappous itan iaxovas pws ginete o pateras na einai evreos?
    kai episis ti einai afto to kokkino p foraei sti fotografia o gap?

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    KATI IEXΩΒΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ δεν ξέρω!!!

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    ρε γιοταρα ο πατέρας της μανας του ήταν ιεχωβάς και ο πατέρας του πατερα του ήταν Εβραίος στην καταγωγή ο γέρος της δημοκρατίας είχε η μανα εβραία

    yotaras είπε...

    o douglas iexwvas kai i korh margaret evraia ligo kapws m fenete re man!

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    ο πατέρας της ιεχωβάς και η μανα της Εβραία βρε!!!!!

    Alexandros Raskolnick είπε...

    Πρέπει να'σαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα! Είναι γνωστό!

    Ανώνυμος είπε...

    Πλάκα κάνεις. Δηλαδή να βγάλει στην φόρα τις φωτό
    από την βάπτιση? Τι θες μετά να τον πιάσουν οι σιωνιστές φίλοι του
    και οι εβραίοι και να τον μαστιγώσουν?

    blog είπε...

    Μπράβο παιδιά είναι φοβερό το αρθρο αυτό. Για προβληματισμό και συμόρφωση, γιατι να μη ξεχνάμε ότι εμείς τον έχουμε βγάλει!!!

    Rastaman είπε...

    Στην αριθμολογια το ονομα τσαντ μινεικο παπανδρεου βγαζει(μεταξυ αλλων)βγαζει υιοι του διαβολου.Τυχαιο?Δε νομιζω

    pateraBu8isaxwra είπε...

    Χίλια...Εύγε για το κείμενο....Μπράβο ΜΑΓΚΕΣ...Ετσί σας θέλουμε...

    Ανώνυμος είπε...

    Λαϊκίστικο ύφος, ψέματα, ασάφειες, γενικότητες, αποπροσανατολισμός, είναι τα χαρακτηριστικά του παραπάνω κειμένου... Απλά απαράδεκτο... Αυτήν την στιγμή ο άνθρωπος τον οποίο κατηγορείται ως προδότη κ.λ.π. κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σωθεί το μπουρδέλο η χώρα μας. Όταν αυτός ματώνει για να σώσει την Ελλάδα, κάποιοι άλλοι, μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή τους παίζουν τα παιχνιδάκια τους και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα megapress είσαι θεος!!!!!!!!!αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    αν πραγματικά τα εννοείς... που δεν νομίζω... ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΑΜΕΣΑ!!!Και επίσης... ναι φυσικά και ματώνει...έχουν κοπεί τα χέρια του από το κουπί στο κανό.. και από το κολύμπι....χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Ανώνυμος είπε...

    1ον: Χαίρομαι για τα "ατράνταχτα" επιχειρήματά στο σχόλιό σου...
    2ον: Δεν θα σχολίαζα, δεν θα έμπαινα στον κόπο να σε διαβάσω καν, αν ήξερα το επίπεδο σου και το επίπεδο του λόγου σου...
    3ον: Αν νομίζεις ότι οποιοσδήποτε έχει διαφορετική άποψη από εσένα χρειάζεται γιατρό, τότε μάλλον πρέπει να μάθεις τις βασικές αρχές της δημοκρατίας...
    4ον: Συνέχισε με αντίστοιχα άρθρα να λαϊκίζεις και να αποπροσανατολίζεις.Κάνεις καλά την δουλειά σου...

    Ανώνυμος είπε...

    Δεν ξέρω ποιος σου είπε ότι αντιπροσωπεύεις το 60% των Ελλήνων... Αν θες επιχειρήματα ότι αυτό που έγραψες είναι μούφα, θα τα έχεις σύντομα...

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    ΟΠΑ ΟΠΑ... ζητω συγνώμη για το γέλιο...μιας και εδώ βλέπω πλήρη έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα...

    Να σου πω... τις παραπομπές τις είδες-διάβασες????

    δεν είναι το θέμα ότι έχεις αντίθετη άποψη από εμενα... αλλα έχεις αντίθετη άποψη και κυρίως λανδασμένη από το 60% τον Ελλήνων...

    δώσε μου αποδείξεις και επιχειρήματα ότι όλο αυτό που έγραψα είναι μουρδα....

    Αν μου τα δώσεις σε παραδέχομαι

    Αν δεν μου τα δώσεις τότε σόρρυ άλλα ο άνθρωπος Neanderthal σε κερδίζει σε τεστ IQ

    Ανώνυμος είπε...

    Σου ξαναλέω: Δεν ξέρω ποιος σου είπε ότι αντιπροσωπεύεις το 60% των Ελλήνων. Αλλά σε κορόιδευε. Αν θες επιχειρήματα ότι είναι μούφα θα τα έχεις σύντομα....

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    άντε να σε δω.....να δω τι θα μαγειρέψεις..... εγώ δεν είπα αντιπροσωπεύω κανένα... δες εδώ τα σχόλια.. και δες Τα γκάλοπ των ΜΜΕ.. γιατί μάλλον αυτά παρακολουθείς.. και ανυπομονείς για την Χούκλη να βγει στο γυαλι από Σεπτέμβριο....

    Ανώνυμος είπε...

    Το blog μου, είναι ενημερωτικό. Τουλάχιστον δεν προπαγανδίζω...
    Το πρόβλημά σου είναι στο ότι έχεις συνηθίσει να σε διαβάζουν άτομα που συμφωνούν με εσένα οπότε ο αντίλογος σου έρχεται κάπως βαρύς. Δεν θα μαγειρέψω τίποτα, είναι δική σου τέχνη αυτή. Απόδειξη οι αναρτήσεις σου. Τέλος, να σε ενημερώσω ότι έγραψα ένα σχετικά μεγάλο κείμενο για τα βίντεο που παραθέτεις, αλλά δεν δημοσιεύτηκε καθώς μου εμφανίστηκε το μύνημα: "Σφάλμα"... Υπάρχει θέμα στον server αν τα σχόλια είναι μεγάλα; Αν ναι μπορώ να σου απαντήσω με τα επιχειρήματά μου με mail...

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    κοφτο το κείμενο σε 2-3 σχόλια.. :) αν ήμουνα κλειστομυαλος ρε συ πρώτα από όλα δεν θα σε άφηνα να μιλήσεις και να πεις τον αντίλογο και 2ον... κάθε μερα κάνω συζητήσεις αυτού του είδους... πάντα ΚΑΝΟΝΤΑΣ Υγιή συζήτηση...

    Ανώνυμος είπε...

    Αν έκλεινες τον σχολιασμό σε άτομα που διαφωνούν μαζί σου δεν θα ήσουν κλειστόμυαλος αλλά κάτι άλλο. Είναι σημαντικό που μέσα από τα σχόλια επιτρέπεις τον διάλογο, τον αντίλογο, την διαφωνία, την συμφωνία. Αυτό που προσωπικά δεν μου άρεσε, ήταν ότι από το πρώτο μου κιόλας σχόλιο, μου απευθυνόσουν απαξιωτικά και με λίγο άσχημο τρόπο. Αν δεις τα σχόλια που κάναμε προηγουμένως, η συζήτησή μας δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα υγιής.

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    ναι ζητω συγνώμη για αυτό... αλλα μου είναι δύσκολο να δεχτώ ότι υπάρχουν ανθρωποι που στηρίζουν ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ακόμα, μετά από τόσα χρονια ΛΗΣΤΕΙΑΣ εις βαρος δικό μας και τον πατεράδων μας.....και ειδικά σήμερα που όλοι είναι συνυπεύθυνοι για το ΔΝΤ και το μνημόνιο.....οσοι υπέγραψαν και όσοι αφησαν τους άλλους να υπογράψουν...

    Λίνδιος είπε...

    @megapress10:

    Η ιστορία με το T+10 αρκεί για να στοιχειοθετηθεί για προδοσία και ηθελημένη παράδοση στο ΔΝΤ. Έχεις πάρει χαμπάρι τι έγινε ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ; Είδες την ανάλυση από τον Techie chan που έχει εδώ στα λινκ, που τα γράφει απλά και είναι καρατσεκαρισμένη. Στο ποινικό δίκαιο η βαρεία αμέλεια εξομοιούται με δόλο. Και αν αυτό δεν είναι βαρεία αμέλεια, τότε τι είναι;

    Πρόσθεσε τώρα, ενδεικτικά:
    1. Αλλαγή κώδικα ιθαγένειας.
    2. Καλλικράτη.
    3. Τα λεφτά που υπήρχαν πριν τις εκλογές αλλά τώρα δεν υπάρχουν.

    Και μη μου πεις ότι δεν ήξεραν, γιατί θα σε παραπάμψω στον Αλέκο Παπαδόπουλο, τι έλεγε στη συζήτηση του Προϋπολογισμού, τον Δεκέμβριο του 2008, το έχει ακόμα στο σάιτ του, στο όγδοο λεπτό κοίτα.

    Το απατεώνας, λοιπόν, στοιχειωθετείται για τον GAP και μόνο από το ότι έλεγε εν γνώσει του ψέματα πριν τις εκλογές.

    Και για να μην ψάχνεις τον ορισμό της απάτης, από το λεξικό Τριανταφυλλίδη:

    απάτη η [apáti] O30 : 1.ενσυνείδητη παραποίηση της αλήθειας, που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και στην ευπιστία των άλλων και αποβλέπει σε οικονομικά κυρίως οφέλη

    Δεν είναι κακό να έχεις πειστεί από έναν απατεώνα, σε όλους μπορεί να συμβεί... κακό είναι να μη θες να το παραδεχθείς και να το διορθώσεις.

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    Oρίστε το βίντεο από τον παπαδόπουλο που ανέφερες Λίνδιε...
    http://www.apapadopoulos.gr/main/rec/sp_gr/sp132/proypologismos_2009.wmv

    Λίνδιος είπε...

    Να'σαι καλά... είχα δει πρόσφαρα σε κείμενο το απόσπασμα αυτό κοιτώντας παλιά κείμενα στην Μπαρμπουτιέρα, όπου το ανέλυε ο Μάρκο ντε Σαντ με το δικό του στυλ, και δεν πίστευα στα μάτια μου.

    Αυτό που δεν θυμάμαι είναι αν τον πρότεινε πριν ή μετά ο Μητσοτάκης για υπουργό σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων.

    Τεσπα... ομολογούν την αποτυχία τους και αντί να πάνε σπίτι τους (σε άλλες κουλτούρες θα είχαν κάνει προ πολλού χαρακίρι), και ν'ανοίξουν το δρόμο σε υγιείς δυνάμεις, πρότειναν την εθελοντική δουλεία στο ΔΝΤ.

    Και τελικά την υλοποιούν κιόλας, με τα κανάλια να σιγοντάρουν (τ'αφεντικά βλέπεις περιμένουν να πάρουν μερίδιο από τη λεία, όπως είδαμε και στην υπόθεση Σάλλα-ΑΤΕ-ΤΤ) καλλιεργώντας κλίμα πανικού και ηττοπάθειας.

    Τώρα να δεις με τη ΔΕΗ τι ετοιμάζουν... για να μας δώσουν λέει επιλογές, αφ ενός θα αναγκάσουν τη ΔΕΗ να πουλήσει μονάδες, ενώ θ’αυξήσουν την τιμή του ρεύματος, για να μπορούν να επενδύσουν κερδοφόρα οι ιδιώτες.

    Ρε παιδιά, δε θέλω επιλογές... φθηνό ρεύμα θέλω. Τι να τις κάνω τις επιλογές, άμα θα μου στοιχίζει περισσότερο;

    (Και στους όψιμους νεοφιλελεύθερους πασόκους, να ψάχουν να βρουν σε χώρες αγορές έγινε απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και μειώθηκε η τιμή του ρεύματος σε βάθος χρόνου... κάτι μου λέει ότι θα ζοριστούν!)

    Ploutarchos είπε...

    Αγαπητέ μου φίλε,

    στον κατάλογο με τα λαμόγια-υπουργούς-συμβούλους-παρατρεχάμενους κτλ. ξέχασες να προσθέσεις την ανερμάτιστη-ατυχήσασα πρώην ηθοποιό-χορεύτρια και νυν απόφοιτο summer school ελληνοποιημένη Άφρα αλ Σαλέχ, όπως και τον υφιστάμενό της Σπυράκο Αλ Σαχλέ... Επίσης ο Ανδρέας Luerdi (κατά κόσμον Λοβέρδος), η Παρασκευή Κέλλερ (κατά κόσμον Χριστοφιλοπούλου), ο εγγονός του Δικτάτορα, ο γνωστός γελωτοποιός Πάγκαλος, η οδοντίατρος-Μάρθα Βούρτση Αθηνά Δρέττα, η δίπατη όψιμη νεο-non-σοσιαλίστρια Τίνα Μπιρμπίλη, ο easy-rider ΜΚΟ Σπύρος Κουβέλης, ο πρώην υπάλληλος της ΟΑ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο νυν υπάλληλος του Σάλλα και πρώην υπάλληλος του μακαρίτη του Καρατζά, διοικητής της ΑΤΕ Πανταλάκης, ο πρώην λαλιωτικός-εκσυγχρονιστής- νυν παπανδρεϊκός Δημήτρης (Κ)Ρέππας, ο υφιστάμενος του πρώην Θεολόγος και νυν σωτήρας των μεταφορών Χάρης Τσιόκας, η εύγλωττη ρήτωρ Υφυπουργός Ντόρκα Τζάκρη... και στην κορυφή όλων: ο ένας και μοναδικός, ο προσγειωμένος με αλεξίπτωτο στη Χαριλάου Τρικούπη, κατευθείαν από την "ακριτική" Πάρο, ο γνωστός εξάδελφος της (Χ)Άννας, ο Γιάννης (;) (Σα)Ραγκούσης!

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    ωχ ναι ρε γαμώτο....... ευχαριστώ αδερφέ... ειδικά την κελλερ την ξέχασα...

    Ανώνυμος είπε...

    Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη, εγώ απλά σου εξήγησα τι ήταν αυτό που με πείραξε. Δεν είναι θέμα στήριξης στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή στη Ν.Δ. Αλλά σε όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται τον Παπανδρέου, έχετε να αντιπροτείνεται κάτι ρεαλιστικό, πρακτικό, κάτι το οποίο θα μας βγάλει από αυτήν την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα; Αν ναι, αν υπάρχει εναλλακτική λύση και την έχετε τότε πάω πάσο, και θα παραδεχθώ ότι έχετε δίκιο.

    Ανώνυμος είπε...

    Και επίσης φίλε Λίνδιε,
    Συμφωνώ ότι είπε ψέματα προεκλογικά, συμφωνώ ότι έκανε λάθη και μπαρούφες,αλλά κάνει και μια προσπάθεια τώρα, δεν κάθεται...αλλά θέλω να ακούσω την εναλλακτική αξιόπιστη λύση...

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    τι προσπάθεια κάνει ρε megapress??? ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΜΑ??? ΠΟΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ????? ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.. ΕΓΩ ΕΣΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ.....!!! ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΙΣ!!! θα χρωστάμε εμείς για τις κομπίνες τις δικές τους...
    Τι προσπάθεια κάνει από τα μπανια και τα κανό στα νησια και ο άλλος δουλεύει σαν σκυλί για να βγάλει 500 ευρω???
    Τι προσπάθεια κάνει που κάνει ταξίδια από εδώ και από εκεί???
    Τι προσπάθεια κάνει που κάνει τα στραβά ματια για Θράκη ΑΙΓΑΙΟ ΚΛΠ,ΣΚΟΠΙΑ, ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΚΛΠ???? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?? ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΛΕΣ.... ΔΙΑΒΑΣΕ κάνα blog και άσε τα καναλια

    ΘΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ??? ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.... ΔΕΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΣΤΟ YOUTUBE... 1 ΩΡA KAI 45 LEPTA EINAI...ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!!!!!
    Και μετά όλα θα έρθουν με την σειρά τους....υπαρχουν άλλοι πιο ειδικευόμενοι από εμάς στο τι θα γινει μετά...

    ΔΛΔ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ BILDERBERG-ΔΝΤ Δεν σου θυμίζουν κάτι με την πραγματικότητα???

    Ανώνυμος είπε...

    Το ότι άλλαξε την εικόνα της χώρας διεθνώς δεν σου λέει κάτι; Από εκεί που μας είχαν για πέταμα, έχουμε ανέβει στα μάτια τους. Το ότι κάνει μια τεράστια πρωτοφανή προσπάθεια κατά της φοροδιαφυγής δεν σου λέει κάτι; Το ότι προσπαθεί να βάλει μια τάξη στον δημόσιο τομέα με τον τεράστιο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων δεν σου λέει κάτι; Το ότι φορολογεί κλάδους "παραχαϊδεμένους" όπως οι ταξιτζήδες και οι ΠΑΕ δεν σου λέει κάτι; Το ότι το έλλειμμα μειώθηκε πάνω από 46% και μειώθηκαν δραστικά τα έξοδα του κράτους δεν σου λέει κάτι; Το ότι συνεχώς προσπαθεί να υπάρξει διαφάνεια όσων αφορά τα σκάνδαλα δεν σου λέει κάτι; Το ότι όλες οι προσλήψεις πλέον γίνονται μέσω ΑΣΕΠ εξασφαλίζοντας διαφάνεια και ελαχιστοποιώντας της προσλήψεις από το παράθυρο δεν σου λέει κάτι; Και ακόμα δεν ακούσει εναλλακτική...

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    φιλε megapress τα ίδια χαζα ελεγα και εγώ πριν λίγους μήνες... δες το "Οικονομική κατάρευση της αργεντινής το 2001" και το η εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου... και οτι πιστευεις ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ....οπως πλακωσε και εμενα


    οικονομική κατάρρευση αργεντινής
    http://www.youtube.com/watch?v=9loPiyKm-z8

    εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου
    http://www.youtube.com/watch?v=R34XejJ6ISo

    Θα φας τρελή κεραμίδα....
    Δες τα και θα με θυμηθείς...

    Λίνδιος είπε...

    @megapress10
    Τα λες, τα πιστεύεις κιόλας; ΕΛΕΟΣ... πρέπει να ζεις σε ένα άλλο σύμπαν ή να κάνεις τρελή πλάκα και να έχουμε τσιμπήσει.

    Τι να πρωτοσχολιάσω απ’ό,τι λες; Ότι τριγυρνά ο GAP από εδώ και από εκεί επαιτώντας, έχει φάει το φτύσιμο της αρκούδας και εσύ λες ότι μας ανεβάζει κιόλας. Σοβαρολογείς;

    Ότι πάνε να δώσουν είτε σε ξένουν είτε σε κολλητούς από τα παλιά ό,τι έχει απομείνει από κρατική περιουσία; Ή πιστεύεις στα περί διαφάνειας, όταν αποδεδειγμένα έχουν κάνει εγκλήματα στα μουλωχτά (το Τ+10 από μόνο του φτάνει). Σταματώ λοιπόν εδώ, για να απαντήσω και το περί εναλλακτικής.

    Πιστεύω ότι κάθε εχέφρων θα συμφωνούσε ότι είναι αδιανόητο να ανεχόμαστε αποδεδειγμένα απατεώνες στην κυβέρνηση. Παράλληλα, είναι χαζό να περιμένουμε και από τους γαλάζιους ή τους ροζ προκοπή, καθώς δεν υποστηρίζουν κάτι το ουσιωδώς διαφορετικό, το ΛαΟΣ συντάχθηκε με το Πασοκ και την Ντόρα (σου λέει κάτι αυτό?) για το ΔΝΤ, ενώ το ΚΚΕ είναι 50 χρόνια πίσω, και λίγα λέω.

    Η λύση λοιπόν είναι απαλλαγή από το υπάρχον «πολιτικό προσωπικό», δεν αποκλείω και μερικές κρεμάλες για παραδειγματισμό, στάση πληρωμών με δική μας πρωτοβουλία και επανεξάταση χρέους, έξοδος από ΕΕ και πραγματικά ανεξάρτητη πορεία, με φιλεύθερο καθεστώς που θέτει ως προτεραιότητα την αυτάρκεια και την ισχυρή μεσαία τάξη (αυτή είναι που είναι ο στόχος τώρα), καθώς χωρίς αυτά δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία δεν υπάρχει (για τη μεσαία τάξη Αριστοτέλης speaking).

    Στα πρώτα 2 με 3 χρόνια θα είναι πολύ επώδυνα, αλλά και η απεξάρτηση από την πρέζα έχει τα ζόρια της, η εξάρτηση όμως σημαίνει σταδιακή εξαθλίωση και βέβαιο αργό θάνατο (ναι, ο δανεισμός είναι ακριβώς σαν την πρέζα, και πληροφοριακά επί ΑΓΠ ξεκίνησε η υπερχρέωση).

    Ας μην τρέφουμε αυταπάτες.

    Και στην ερώτηση: μα ποιος θα μας οδηγήσει, την απάντηση την έχει πει ο Αννίβας : Αν δεν υπάρχει δρόμος, εμείς θ’ ανοίξουμε το δρόμο... αν δεν υπάρχει ηγεσία, θα την δημιουργήσουμε.

    Πάντως, το να πιστεύεις τα παπαγαλάκια που σου λένε κατάμουτρα ψέματα για να σε φοβίζουν για το τι μπορεί να πάθουμε αν ανατρέψουμε την τρέχουσα κατάσταση που ελάχιστους πραγματικά εξυπηρετεί, εν έτει 2010 είναι αδιανόητο... το 1990 (προ internet δλδ) θα το καταλάβαινα. Δεν υπάρχει δικαιολογία πλέον!.

    Συνέχισε λοιπόν να βλέπεις τηλεόραση, άφθονη τηλεόραση... προστατεύει από τον κίνδυνο ανάπτυξης υψηλού IQ.

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    περιμένουμε σχόλιο σου μετά την παρακολούθηση του ντοκιμαντέρ....πιστευω όλοι έχουμε πέρασει την φάση σου... και εγώ ειδικά χαίρομαι να βλέπω να ξυπνάνε από το βούρκο της βλακείας των ΜΜΕ.... γιατί και γω ήμουνα σε αυτό το βούρκο... και στον ακόμα χειρότερο βούρκο του ΚΚΕ...

    Ανώνυμος είπε...

    @Λίνδιο
    "Στα πρώτα 2 με 3 χρόνια θα είναι πολύ επώδυνα, αλλά και η απεξάρτηση από την πρέζα έχει τα ζόρια της". Από αυτήν την πρέζα προσπαθεί να μας απεξαρτήσει ο "ΓΑΠ"¨Δεν είναι ο Παπανδρέου η πρέζα. Όπως και να έχει δεν θέλω ούτε να τον υπερασπιστώ ούτε τίποτα, δεν ξεκίνησα με αυτήν την πρόθεση, εδώ όμως με οδηγήσατε. Σταματάω εδώ, αφού δεν λέτε να δείτε την πραγματικότητα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο τα υποστηρίζεστε αυτά. Για να το παίξετε αντισυστημικοί; Επαναστάτες; Ξύπνιοι; Οτιδήποτε και αν συμβαίνει, είναι απολύτως σεβαστή η άποψή σας.

    @ j
    Θα το δω αλλά αργότερα και θα σου πω εντυπώσεις...

    Λίνδιος είπε...

    @ megapress10:

    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    Εκτός του ότι τα νούμερα δε βγαίνουν ούτε γι’αστείο, υπάρχει και το λογικό ζήτημα: Πως θ’απεξαρτήσει από την πρέζα, όταν μας παραδίδει στο σύλλογο των πρεζεμπόρων (ΔΝΤ); Αντιφατικό, δε νομίζεις;

    Είμαι πλέον βέβαιος.... ή μας κάνεις πλάκα ή είσαι στέλεχος της ΠΑΣΠ (δεν μου μοιάζεις για πιο μεγάλος σε ηλικία)... ατομικά σου εύχομαι να σε βολέψουν κάπου στο τέλος, αλλιώς θα είναι κρίμα τόσος κόπος να πηγαίνει χαμένος. Αν κάνω λάθος και τίποτε από τα δύο δεν ισχύει, τότε βάλε στην google έξυπνος τίμιος και ΠαΣοΚ και δες το ανέκδοτο.

    Επίσης, σε ό,τι με αφορά, ουδέποτε υπήρξα ή φιλοδόξησα να γίνω επαναστάτης, το αντίθετο, πιστεύω στη Δημοκρατία και τις ειρηνικές λύσεις και με απασχολεί το πως θα λειτουργήσει επιτέλους σωστά. Μελετώ όσο μπορώ ιστορία (κυρίως Ελληνική αλλά όχι μόνο, αρχαία και νεότερη), αρχαία ελληνική γραμματεία και φυσικά την Ορθόδοξη παράδοση, και, έχοντας επίσης οικονομικής κατεύθυνσης σπουδές και πάνω από 10 χρόνια ένσημα, αντιλαμβάνομαι ότι η μόνη λύση είναι η ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού στην Πατρίδα, κατά προτίμηση ειρηνικά, αλλά δεν αποκλείω τη βίαιη σύγκρουση αν χρειαστεί. Οι λαοί που είναι διατεθημένοι να συγκρουστούν, είναι οι μόνοι λαοί που έχουν ρεαλιστική ελπίδα να καθορίσουν το μέλλον τους.

    Κάτσε λοιπόν και μελέτησε. Όταν το κάνεις, θα καταλάβεις ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει, και το «πολιτικό προσωπικό» είναι μέρος του. Και το σάπιο καθαρίζεται με κόψιμο και μόνο και όσο γρηγορότερα, τόσο το καλύτερο. Έχουμε καθυστερήσει, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    Φίλε megapress δες τα ντοκιμαντέρ αυτά... έχουν κάνει πολύ "καλή ζημιά" σε πολύ κόσμο....
    2ον...ρε συ πως μπαίνεις σε μια συζήτηση χωρίς να ξέρεις τι έχει κάνει το ΔΝΤ στο παρελθόν του??
    Κάνε μια αναζήτηση στο νετ σχετικά με ΔΝΤ:
    ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ(οι μισθοί στο δημόσιο έφτασαν τα 200 ευρω),ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΝΙΓΗΡΙΑ(παρήγαγε και παράγει το 20% του πετρελαίου παγκόσμιος και από δημόσιες εταιρίες τα πετρέλαια πήγαν σε ιδιωτικές..)ΙΣΛΑΝΔΙΑ (ευτυχώς πρόλαβαν και τους έδιωξαν στα 2 χρόνια), ΕΚΟΥΑΔΟΡ

    Ένα βιντεακι έτσι για πρόγευμα για το τι μας λέει Ισλανδή πολιτικός.. μετά από όσα τράβηξε η χωρα της από το ΔΝΤ
    http://www.youtube.com/watch?v=TEKLlePTVDs

    Και μετά θα καταλάβεις τι θα κάνει εδώ μιας και είμαστε η μονη χώρα στην Νεότερη ιστορία που πήρε τέτοιο δάνειο από το ΔΝΤ. όλες οι χώρες επερναν 20-30 δις... εμείς Μπορεί να πήραμε 120 δις... αλλα το ΔΝΤ κάνει κουμάντο....

    Δες τα ντοκιμαντέρ... ότι λογια σου λέω είναι περιττά...δες τα αυτά που σου λέω από αυτούς που τα έζησαν..

    Ανώνυμος είπε...

    @ Λίνδιος
    Δυστυχώς κάνεις λάθος... Είμαι ένα παιδάκι του συστήματος, ένας βρωμερός πασόκος, 16 ετών, που δεν ξέρει τι του γίνεται και που παν τα τέσσερα και με έχουν ήδη βολέψει στο δημόσιο. Ικανοποιημένος τώρα;

    @agonistis
    Θα τα δω τα ντοκιμαντέρ, αλλά σταματάω εδώ τον σχολιασμό μου γιατί μάλλον σε κάποιους δεν αρέσει να ακούν την άλλη άποψη. Οποιοσδήποτε έχει άλλο τρόπο σκέψεις από αυτούς είναι : " στέλεχος κάποιας παράταξης ή κόμματος, βολεμένος, χαζός(αυτό απορρέει από τον τρόπο που γράφουν) κ.λ.π. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι η άποψή μου είναι η σωστή, ή ότι είμαι παντογνώστης. Αυτό όμως πιστεύω για τα προαναφερθέντα είτε αρέσει είτε όχι...
    Φιλικά, megapress

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    αν είσαι 16 χρονών πάντως εδώ είμαστε πάνω από 23... αρα ίσως εσύ λόγο ηλικίας δεν βλέπεις σωστά τα πράγματα..... τεςπα.....δες τα ντοκιμαντερ

    Λίνδιος είπε...

    @megapress

    Πραγματίκα, δεν περίμενα να είσαι τόσο μικρός... βρωμερός δεν είσαι, δεν θα το έλεγα ποτέ σε συνέλληνα αυτό, θύμα της πλύσης εγκεφάλου που δέχεται το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού από τα κανάλια (και όχι μόνο) είσαι.

    Θα σου'δινα να διαβάσεις 4-5 λινκ, ελπίζω να σ'αρέσει να διαβάζεις, αλλά δες πρώτα τα βίντεο που σου πρότεινε ο j, δες λίγο τα λινκ που έχει το παρόν, εμένα που δεν μ'ενδιαφέρει το τι είναι ο ΓΑΠ αλλά τι έκανε ήδη προτείνω ιδιαίτερα να δεις το περί Τ+10 που τα κανάλια έκαναν γαργάρα, καθώς και το βίντεο η οικονομική κατάρρευση σε 3 λεπτά για μια πιο σφαιρική εικόνα.

    Και, φιλική συμβουλή, σταμάτα να βλέπεις τα κανάλια των εργολάβων και των λοιπών (κατά Κωστάκη) νταβατζήδων, μη σου πω και τηλεόραση γενικώς (μπάλα και ντοκυμανταίρ εξαιρούνται).

    Ανώνυμος είπε...

    Παρεξηγήθηκα. Ο τόνος του προηγούμενου σχολίου μου ήταν ειρωνικός, οπότε σαφώς και δεν είμαι 16 ετών. Η ηλικία μου είναι 19 αλλά τι σημασία έχει αυτό;

    Λίνδιος είπε...

    Λες να μην έχει;

    Στα 16 ας πούμε δεν θα μπορούσες να είσαι Πασπίτης, στα 19 μπορείς. Στα 19 έχεις δικαίωμα ψήφου, στα 16 όχι. Υποτίθεται ότι το μυαλό είναι πιο πηγμένο στα 19 απ'ότι στα 16. Και πάει λέγοντας.

    Τεσπα... ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν τα είχαμε μαζί σου αλλά με την άποψη που εξέφρασες, η οποία μόνο αποτέλεσμα προσωπικού συμφέροντος ή πλύσεως εγκεφάλου από τα ΜΜ"Ε" μπορεί να είναι (μαζί με διπλή άγνοια, κατά Σωκράτη)... ελπίζω πλέον να γίνει η άγνοιά σου απλή και όχι μεγίστη ή σοφιστική.

    Αν το τελευταίο σου φαίνεται κινέζικο, εδώ για λεπτομέριες:
    http://users.forthnet.gr/ath/heliodromion/profyllis57.htm

    Unknown είπε...

    MEGAPRESS 10 ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ 19 ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΧΟΝΗ...

    Demetris είπε...

    ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΟ,......Δεν είναι κακό να έχεις πειστεί από έναν απατεώνα, σε όλους μπορεί να συμβεί.....κακό είναι να μην θες να το παραδεχθείς και να το διορθώσεις, "Ακατοίκητε", ΝΕΟ, "Έλληνα".
    Στο δια ταύτα και επειδή όλα έχουν ημερομηνία λήξεως , λίγο υπομονή ...
    Το μεγάλο γέλιο, θα είναι στον τρόπο που θα προσπαθήσουν να φύγουν, όλοι οι προαναφερθέντες, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.....

    Unknown είπε...

    Πρίν μερικές εβδομάδες Γιωργακη προσκυνησες τους τρομοκρατες-φονιαδες των λαων τους Εβραίους (και έβαλες και εβραϊκό καλπάκι)!
    Εισαι μαριονέτα των Αμερικανοεβραίων. Καθε μερα που περναει ξεφτιλιζεις περισσοτερο την Ελλαδα. Εθνικε προδοτη, εχεις φερεις τη χωρα μας στα προθυρα οικονομικης γενοκτονιας.Με το συμπάθιο κιόλας, αλλά αν αύριο μεθαύριο έρθει ο Νετανιάχου στην Αθήνα και καταθέσει στεφάνη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, θα δεχθεί να φορέσει, με τη σειρά του, έναν χριστιανικό σταυρό στο λαιμό του;
    Μάλλον όχι, έτσι;
    Τυχαίο;
    Δεν νομίζω...

    MEGAPRESS 10 αλήθεια φίλε μου το άτομο έχει ματώσει από τον αγώνα να καταστρέψει την χώρα Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ που συμμετείχε στις κυβερνήσεις Σημίτη που εκεί άρχισε η μεγάλη καταστροφή της χώρας (Υπουργός δεν ήταν η κάνω λάθος)!! Αλλά τότε πρέπει να ήσουν 9 χρονών οπότε υπάρχει δικαιολογία αυτό που με εκνευρίζει είναι ένας νέος άνθρωπος να έχει τέτοιες πολιτικές παρωπίδες ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ανώνυμος είπε...

    Εντάξει παιδιά, ζητώ συγνώμη που δεν έχω την ίδια άποψη με εσάς. Μάθετε να ακούτε τον αντίλογο. όσοι σχολιάζετε είστε σαν ένας άνθρωπος. Ενοχλεί τόσο πολύ που σκέφτομαι διαφορετικά από εσάς; Και στην τελική ποιοι νομίζετε ότι είστε, έχετε το αλάθητο; Αυτό που γουστάρετε εσείς είναι το σωστό και οτιδήποτε διαφορετικό είναι λάθος; Όπως εγώ σέβομαι αυτά που πιστεύετε, το ίδιο ζητάω και εγώ. Εκφράστηκα απαξιωτικά για εσάς επειδή δεν συμφωνώ μαζί σας; Έλεος δηλαδή. Αν θέλετε να το παίξετε ξύπνιοι και προχώ, εγώ δεν φταίω...

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    δες τα ντοκιμαντέρ για να πάψεις να έχεις λανθασμένη άποψη...και αν έχεις την καλοσύνη δειχτα και στους γονείς σου...

    Ανώνυμος είπε...

    giati stous goneis mou?

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    γιατί αυτά τα ντοκιμαντέρ πρέπει να τα δει όλος ο κόσμος!!!! και στους παππούδες και στους θειους σου.... ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!

    Christos είπε...

    Kala gia tin politiki tou Giwrgaki kai tou kathe Giwrgaki, den exw na pw tipota. To arxiko arthro emena proswpika mou fainetai oti stereitai aksiopistias, alla oute ki ayto thelw na to sxoliasw (an k oi akrotites tou telous me to dimosio kremasma sto syntagma mou fanikan apo ti mia asteies san eikones alla k apo tin alli anisixitikes an sympolites mou ontws tis ypostirizoun, mias k eimai katheta enantia tis thanatikis poinis en genei). Ayto pou thewrw aparadekto einai o tropos pou pirate apo ta moutra ton megapress10 mono k mono epeidi ypostirikse kati antitheto apo tin arxiki apopsi. Tetoio dogmatismo de tha ton ithela se kamia periptwsi sti xwra mou. Me leipei k me thlivei to gegonos pws evgeneis protheseis (i agapi gia tin Ellada k i swtiria tis patridos mas) ekfrazontai me tetoies fasistikes energeies. Eimaste i xwra pou genise ti dimokratia, tin isotita tin parrisia. Diavaste ti simainoun... ki an exete tin kalosyni deixte ta k stous goneis sas!

    Λίνδιος είπε...

    @Christos
    Ο συντάκτης του άρθρου συγκέντρωσε και έθεσε μία σειρά από ζητήματα.

    Όσα αναφέρονται στο σήμερα τουλάχιστον (η βάπτισή του δεν με παραενδιαφέρει εμένα, ούτε το που σπούδασε) είναι επαρκώς τεκμηριωμένα (και στο θέμα της Hayman ορθώς τηρεί αποστάσεις).

    Από μία άποψη, μόνο υπερ-σκάνδαλο ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ των εκλογών που πέρασε στα ψιλά με το Τ+10 έφτανε. Τα έχω γράψει και παραπάνω. Είναι τόσο βαρεία αμέλεια, που αναγκαστηκά εξομοιώνεται με δόλο. Και όταν παραδίδεις με τις πράξεις και τις παραλείψεις σου εθνική κυριαρχία, διότι αυτό έχει συμβεί, ένα προτεκτοράτο του ΔΝΤ μας κατάντησαν, το αδίκημα λέγεται προσοσία. Και γι'αυτό το αδίκημα μόνο με μία ποινή τιμωρείται: την εσχάτη.

    Από την άλλη, ο megapress10 απλώς εξέφρασε, ΔΕΝ υποστήριξε αντίθετη άποψη, καθώς δεν αντέταξε ούτε ένα επιχείρημα σε όσα έχουν εκτεθεί, μόνο ό,τι κενό ουσιαστικού περιεχομένου μελοδραματικά λένε τα κυρίαρχα ΜΜ"Ε" επανέλαβε.

    Αντί λοιπόν να κακίζεις όσους απάντησαν σε ό,τι αγεωμέτρητο είπε για τον τρόπο που αντέδρασαν, ο οποίος τρόπος ήταν απλώς καταιγιστικός λόγω πληθώρας επιχειρημάτων, και να λες ότι "σου φαίνεται" ότι στερούνται αξιοπιστίας τα αναφερόμενα (αν και ξεκινάς με το ότι δεν έχεις να πεις κάτι για την πολιτική του Γιωργάκη, λες και δεν είσαι ψηφοφόρος άρα υποχρεούσαι να έχεις γνώμη, "Τον δε μηδέ τώνδε μετέχοντα, ουκ απράγμονα, αλλ' αχρείον νομίζομεν" είναι" λέει ο Περικλής στον Επιτάφιο), γράψε τι ακριβώς αμφισβητείς και γιατί, να το κουβεντιάσουμε... φασιστικό είναι να κολλάς ταμπέλες και να πετάς λάσπη μ'αυτόν τον τρόπο (δογματικούς και φασίστες είπες εμμέσως όσους απάντησαν στον megapress10, και αναξιόπιστο το συντάκτη του αρχικού).

    Και, παράκληση, αν πραγματικά αγαπάς κι εσύ την Πατρίδα, γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες... αν δεν μπορείς για τεχνικούς λόγους, έχει εργαλείο μετροπής η google, στο μεταφραστικό της.

    Και μην παρεξηγήσεις το στυλ που σου απαντώ: Πραγματικά περιμένω ένα σοβαρό επιχείρημα από την "αντίθετη άποψη" που λες. Μόνο φληναφήματα ακούω και καταντά κουραστικό. Φορτώνω όμως όταν με λένε φασίστα... θα μετερχόταν φασιστικών πρακτικών το μπλογκ εδώ εάν διέγραφε σχόλια. Αντιθέτως, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται και σε ό,τι ζητείται διευκρίνιση παρέχεται, κανείς εξάλλου εδώ δεν το παίζει αλάθητος. Έχεις να ρωτήσεις ή παρατηρήσεις κάτι επί της ουσίας;

    Unknown είπε...

    Τι να κάνουμε. ..
    Μπαίνουν και ...19χρονοι εβραίοι και υποστηριχτές τους εδώ μέσα...

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    ρετελλας σε καλώ να ανακαλέσεις... για 1 μονο λόγο... τα σχόλια δεν είναι για να εκτοξεύεται βρυσίες... είναι για να ζητητάτε... θα σε παρακαλούσα σαν διαχεριστης να ανακαλέσεις.. :) δεν είμαι φασίστας αλλιώς δεν θα άφηνα το σχόλιο να υπάρχει αλλά θα το διέγραφα... δεν μπορείς να λες ένα 19χρονο παιδι έτσι.. γιατί είναι παιδι... και ως παιδι επιρεάζεται όπως όλοι μας στα 19 μας...

    Ανώνυμος είπε...

    @retellas
    19χρονος εβραίος ε; Τόσα καταλαβαίνεις...

    Christos είπε...

    Εγώ είμαι 27 και έλληνας, αλλά δεν έχω τίποτα με τους 19χρονους ή με τους εβραίους, παρά μόνο με τους μισαλλόδοξους ανθρώπους. Ο Λίνδιος με θεωρεί άχρηστο, επειδή πιστεύει πως δεν έχω πολιτικά φρονήματα. Το ότι είπα πως δε θα ασχοληθώ με την πολιτική του 'Jeffrey' αναφερότανε στο ότι δε θα κάνω πολιτική ανάλυση και ούτε θα εκφράσω τις πολιτικές μου απόψεις εδώ. Δεν ήτανε αυτός ο λόγος που θέλησα να σας γράψω. Ο τρόπος που συμπεριφέρεστε όμως σε μια διαφορετική φωνή (ακόμα κι αν αυτή δεν είναι απόλυτα σωστή, ποιος διεκδικεί το αλάθητο άλλωστε;), αυτός είναι που μου προκάλεσε στεναχώρια και μια ανάγκη να πω στον megapress10 και σε όποιον megapress10, πως πάντα αξίζει να λες τη γνώμη σου, έστω κι αν η φωνή σου στην αρχή φαίνεται να χτυπά σε τοίχο. Πολύ πιθανόν κάποιοι να θεωρείται ότι αυτά είναι φληναφήματα και άνευ ουσίας. Για μένα όμως δεν είναι κάτι άλλο από στυγνός φασισμός να φημώνεις και να πατρονάρεις τον άλλον είτε άμεσα, είτε έμμεσα.

    Ενδεικτικά:
    -αν ήμουνα κλειστομυαλος ρε συ πρώτα από όλα δεν θα σε άφηνα να μιλήσεις και να πεις τον αντίλογο
    -ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΑΜΕΣΑ!!!
    -Αν δεν μου τα δώσεις τότε σόρρυ άλλα ο άνθρωπος Neanderthal σε κερδίζει σε τεστ IQ
    -δες Τα γκάλοπ των ΜΜΕ.. γιατί μάλλον αυτά παρακολουθείς.. και ανυπομονείς για την Χούκλη να βγει στο γυαλι από Σεπτέμβριο
    -Τα λες, τα πιστεύεις κιόλας; ΕΛΕΟΣ... πρέπει να ζεις σε ένα άλλο σύμπαν..
    - εδώ είμαστε πάνω από 23... αρα ίσως εσύ λόγο ηλικίας δεν βλέπεις σωστά τα πράγματα...

    Δε θα συνεχίσω. Μπορεί όλα όσα φρονείτε να είναι σωστά και δίκαια. Ο τρόπος που συζητάτε ή που παίρνετε από τα μούτρα κάθε τι αντίθετο από σας είναι που με έκανε να γράψω. Δεν πρόκειτε λοιπόν να ξαναγράψω, οπότε δεν είναι ανάγκη να με προκαλέσετε για κάποια περαιτέρω εξήγηση. Δεν θα ξαναγράψω όχι γιατί απαξιώ, κάθε άλλο μάλιστα. Απλά το μήνυμά μου είναι αυτό και μόνο. Καλή συνέχεια..

    Unknown είπε...

    Καμμιά φορά αναπολώ τα χρόνια που δεν είχαμε internet. Καλό είναι δε λέω, αλλά με τόσο overdose πληροφοριών που έχουμε πλέον, καλλίτερα να έλλειπαν και κοι ακατάσχετες μπουρδολογίες σαν το κείμενο πιο πάνω.

    teo είπε...

    Οι μεγαλιτεροι μα...ες που υπηρχαν στον κοσμο μας ολα τα χρονια που ζουν ανθρωποι στην γη ειναι ο ΧΙΤΛΕΡ=(που...στης) και ο ψευτοελληνας ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ=(που...στης) που προσπαθουν να μας κανουν οπως εχει ο τσομπανης τα προβατα του και τα μαρκαρη και τους λεει πατε εδω και πατε εκει. Ετσι θελουν να μας κανουν και εμας αλλα πρεπει να αντισταθουμε αδερφια και να τους γαμι...σουμε τις μαν...ες τους και οτι πιστευουν...!!

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    Costas??? μπορείς να μου δείξεις και να μου πεις τους λόγους είναι μπουρδολογία το παραπάνω κείμενο??? αν είναι μπουρδολογία και μου το αποδείξεις θα σε παραδεχτώ... αλλα το μυαλό σου μάλλον δεν μπορεί να το αποδείξει.. ο ΠΑΣΟΚΙΣΜΟΣ είναι μεσα στο αίμα σου βλέπω...

    ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

    εμ δεν μιλάς γιατί δεν έχεις αποδείξεις...... κομματισμένε...

    nik είπε...

    Πολύ δυνατή ανάρτηση, θα προσθέσω ένα λίνκ στην ιστοσελίδα μου για να την διαβάσουν όσο γίνεται περισσότεροι.

    Ανώνυμος είπε...

    Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να απαντήσω στα σχόλια του megapress10. Έχουμε την ίδια ηλικία οπότε πιστέυω πως θα συγχωρέσει το πάθος μου.
    Πιστεύω και εγώ πως πράγματι ο ΓΑΠ είναι ένας μεγάλος προσότης του έθνους, ένας κατά τ'άλλα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ(σοσιαληστής)(και πρόεδρος της διεθνούς μάλιστα). Καταρχάς τι μπορούμε να πούμε για τις ενέργειες του που πριν ξεσπάσει η "κρίση" της χώρας μας έβγαινε δεξιά και αριστερά και μας έλεγε αφερέγγυους. Ο ίδιος μας έκανε να μοιάζουμε σαν μάυρο πρόβατο. Στη συνέχεια ο ίδιος παρότρυνε τους Ευρωπαίους εταίρους μας(άλλα λαμόγια) να συμμετέχει και το ΔΝΤ στο σχέδιο διάσωσης. Το θεωρούσε και προσωπική επιτυχία. Και πείτε μου αν κάνω λάθος στα παραπάνω. Το ότι υπήρχαν δανειστές για την χώρα μας είναι σίγουρο. Ακόμη και τα μεγάλα κανάλια μας έλεγαν τις ενναλακτικές (Θυμάμαι ειδικά δελτίο ειδήσεων του mega). Τα αναφέρουν μερικοί παραπάνω. ----> Συνέχεια

    Ανώνυμος είπε...

    Ο "Μέγας" ΓΑΠ έλεγε και ξανάλεγε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Συμφωνώ μαζί του. Πολλά έχουν, και ξέρουμε με ποιον τρόπο τα απέκτησαν, ο Κόκκαλης, ο Βαρδινογιάννης οι Αγγελόπουλοι και οι άλλοι γνωστοί φαρμακοβιομήχανοι, εφοπλιστές και επειχηρηματίες που έχουν τον Ολυμπιακό τον ΠΑΟ και άλλες μεγάλες ομάδες. ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ όταν κάνουν μια σούπερ ντούπερ γαμηστερή μεταγραφή. Ρουφάνε τα λεφτά από το κράτος, ΑΠΟ ΕΜΑΣ, είτε γλυτώνοντασ φόρους, είτε με κατευθείαν αναθέσεις έργων χωρίς διαγωνισμό είτε με εκμετάλλευση του πλούτου που είναι κτήμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! (πετρέλεαια). Το ίδιο ισχύει και για ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!! Τα περισσότερα λεφτά όμως είναι κάτω από τα πόδια των συμπατριωτών μας κυρίως στη Μακεδόνία και τα νησιά του Αιγαίου. Θα έχετε ακούσει και διαβάσει για το πετρέλαιο, το ουράνιο, το χρυσό, το όσμιο οι περισσότερο σχετικοί. Αν όχι καλό θα ήταν να κάνετε μια σχετική αναζήτηση. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ---->Συνέχεια

    Ανώνυμος είπε...

    Ο ίδιος ο ΓΑΠ υποστήριζε μάλιστα ότι πετρέλαιο δεν υπάρχει. Θα βρείτε άνετα το σχετικό βίντεο στο YOUTUBE, κλείνοντας έτσι το μάτι στα αφεντικά του. Είναι αποδεδειγμένο από καθηγητές πανεπιστημίων που ασχολούνται ότι η Ελλάδα έχει τουλ. πετρέλαιο αξίας μισού τρις. Οι εκμεταλλεύσιμοι πόροι στο έδαφος της Ελλάδας αξίζουν περίπου ένας πεντάκις εκκατομύρια δολλάρια(πόρισμα ειδικών, όχι λόγια του αέρα), Σε νούμερο? 1.000.000.000.000.000.000 $(μετρήστε και μόνοι σας). Πραγματικά ευλογημένη χώρα!!!! Το ΑΕΠ μας είναι 300.000.000.000. $ και κάτι. Λεφτά δηλαδή υπάρχουν!!! Αλλά τα εκμεταλλέυεται ο Μπόμπολας(κάπου τον έχετε ακούσει, δεν μπορεί) ο εβραιο-αρχι-διεθνο-καπιταλιστής Σόρος που καταληστεύει το χρυσάφι από το Πάγγαιο και πολλοί άλλοι!!! Ω ναι, ξένοι και Έλληνες!!! Αλλά πάντα τα στραβά μάτια

    Ανώνυμος είπε...

    Η τακτική του επίσης να επιλέγει για ειδικούς συμβούλους κυρίως ξένους που είναι είτε στελέχη πολυεθνικών, είτε διεθνών οργανισμών, είτε πρώην πολιτικών και πολλοί απο αυτούς μασόνοι και με΄λοη της Bilderberg κάθε άλλο παρά καθυσηχαστικη είναι. Είναι ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τα έθνη και χαράσσουν τις καταστρεπτικές πολιτικές. Το ίδιο το ΔΝΤ μας δανείζει με επιτόκιο περίπου 5%. Δεν είναι αυτό ληστρικό???!!! Ληστρικό θεωρείταν και το ύψος των SPREAD πριν μπούμε στον μηχανισμό! ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ? από τον έαν ληστή στον αλλον????!!! Βεβαια, πως θα εμπιστευτούν την ΝΤΠ στον ηλίθιο ΓΑΠ? Πρέπει κάποιος να του λέει τι θα κάνει! Ο ίδιος δεν μπορεί να εκυπηρετήσει τα συμφέροντα των Εβραίων και των άλλων μόνος του, από τους οποίους πολλές φορές έχει δεχθεί συγχαρητήρια για την αλλοίωση και διαστρέβλωση της ιστορίας του έθνους μας από τα διάφορα κατα καιρούς πόστα. Πολλοί θα έχουν δει σχετικό βίντεο σε ένα gala που ηταν προσκεκλημένος πριν λίγα χρόνια. ---->Συνέχεια

    Ανώνυμος είπε...

    Είναι τραγικά ηλιθιώδες να πιστέψει κανείς και μόνο μια λέξη του ανθρώπου αυτού. Εξάλλου πολύ συχνά μας αποδεικνύει το ποιόν του αφού λίγεσ μέρες πριν μπει η Ελλάδα στα πλοκάμια του ΔΝΤ έλεγε δεν χρειάζεται και μπορούμε και το έχουμε και μπαμ, από την άκρη της Ελλάδας μας έδωσε στεγνά για ψήσιμο στη σχάρα των ισχυρών. Τα δήθεν μέτρα που δεν θα έπαιρνε και πολλά άλλα!! Βέβαια μπορεί να μειώνεται το ετήσιο έλλειμα αλλά καταστρέφεται η πραγματική οικονομία της χώρας και η ανάπτυξη. Το βραχυπρόθεσμο όφελος των μέτρων αυτών είναι απειροελάχιστο μπροστά στην καταστροφή που θα υποστεί η οικονομία και το ΑΕΠ στο άμεσο και μακρύ μέλλον. Κάνουμε αυτό που ακριβως δεν πρέπει. Άλλωστε η κρίση σε μια χώρα έρχεται όχι όταν έχει μεγάλο χρέος, αλλά όταν δεν είναι αρκετά αξιόπιστη για να το αναχρηματοδοτήσει. Αυτός είναι τυπικά ο λόγος της κρίσης! Και αυτό ακριβώς κάνουμε. Καταστρέφουμε την δυνατότητα για αναχρηματοδότηση, αφού κατακερματίζουμε την οικονομία μας.

    Ανώνυμος είπε...

    Τελειώνοντας, και συγχωρέστε με για την έκταση των σχολίων μου, θα ήθελα να πω πως απλά θεωρώ τον ΓΑΠ ένα πιόνι!!! Δεν μπορώ παρά να χαρακτηρίσω τον megapress10 ως πολύ αφελή. Δεν το λέω με κακία γιατί είναι άνθρωπος που κατά τα φαινόμενα στηρίζεται μόνο σε απτά στοιχεία και μπράβο του!!! Αλλά υπάρχει και η κρυφή δράση των πολιτικών προσώπων η οποία πολλές φορές είναι και η περισσότερο καθοριστική. Και όχι μόνο ο ΓΑΠ έχει "περιέργη" κρυφή δράση(Bilderberg) αλλά και πολλοί άλλοι!!! (Σαμαράς, Μπακογιάννη, Διαμαντοπούλου.....). Παρακαλώ διαβάστε και τα 5 παραπάνω σχόλια και αναφέρε οποιαδήποτε διαφωνία ή παρατήρησή σας.

    anounakis είπε...

    Πολύ καλό το άρθρο , και όλοι συμφωνούν ότι αυτοί που μας κυβερνούν , δεν είναι πατριώτες.
    Κάποιος όμως να μου εξηγήσει πως στις επόμενες εκλογές θα πάρουν Πασοκ και ΝΔ πάλι +80% όταν κανείς δεν τους θέλει?

    Marx Factor είπε...

    το βλέπετε εθνικά και ειστε λάθος..ειναι παγκόσμια επίθεση του παραπαίοντα καπιταλισμου εναντίων των εργαζομενων και διάλεξαν την Ελλάδα γιατι εχει προθυμους αργυρώνητους και δοσίλογους πολιτικούς και εναν κακομαθημένο καλοπερασάκια λαό που τους ψήφιζε για να κάνει τεμπελοδουλιές στο δημόσιο. Ειμασταν το "τέλειο" μείγμα πολυ μακρυα απο την κολακευτική και τελείως λάθος εικόνα του Κίσινγκερ περι "αναρχικών" ελλήνων...θάταν έτσι αν στον εμφύλιο δεν ειχαν κερδίσει οι δοσίλογοι αλλά απο την ώρα που κυβερνούσαν οι εκλεκτοι της μεσαίας πουλημένης και προθυμα υποταγμένης τάξης σιγά μην ηταν "αναρχικοι" οι έλληνες. Οι πραγματικοι αναρχικοι στην Ελλάδα καταδιωκονται απο τους συμβιβαζμένους ελληναράδες οπως καταδιώκονται και οι μετανάστες. Με τέτοια σκατομυαλά και θεωρίες συνωμοσίας (υιοι του διαβόλου και τέτοιες μπαρούφες) θα πάτε μπροστά? οταν δεν βλέπετε το προφανές? τον πλουτο της κοινωνίας θέλει ο καπιταλισμός αυτόν παιρνει...και σήμερα λεγοταν Παπαντρεου ο διαχειριστής του χτες Καραμανλής αυριο Σαμαράς...και μόλις σας πουλησει κάποιος γαλανόλευκη και πατριωτικές δόξες θα πέσετε θα πάρετε και θα του τα δώσετε κι αυτουνου τέτοια χαιβάνια που είστε! και συ μεγκαπρές άλλο κάψιμο δικέ μου...ξενολιγούρη...ειπε ενας χαρουμενος τραπεζίτης "τι καλοι μαλάκες ειναι οι ελληνες που με πληρωνουν τακτικά" και χάρηκες ...χαμένε..

    Ανώνυμος είπε...

    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο κομματόσκυλα και βαμμένοι… Μάλλον το ΠΑΣΟΚ ή θα πρέπει να τους έχει βολέψει αρκετά καλά..ή είναι πολλοί ηλίθιοι οι άνθρωποι..ή φοράνε παρωπίδες..

    Από τότε που βγήκε έχει κάνει άπειρες λάθος κινήσεις (ή εξαιρετικά μεθοδευμένες έξω-κρατικά καθοδηγούμενες) που οδηγούν την χώρα στην κατάρρευση των δικαιωμάτων των εργαζομένων ( που αποκτήσαμε τόσα χρόνια), μείωση μισθών, δημιουργία μεγάλου χάσματος μεταξύ Πλουσίων και Φτωχών… δεν συνεχίζω, γιατί θα κατηγορηθώ σαν γραφικός.

    Αυτά μόνο δεν τα βλέπει ο κόσμος? ότι όλες οι κινήσεις είναι για να δημιουργηθεί μεγάλη ανεργία και μείωση μισθών???? ΠΟΙΟΥΣ Βοηθά αυτό?? Αυτή η τεχνητή κρίση δεν θα σταματήσει αμέσως, θα προσπαθήσει να κατεβάσει το βιοτικό μας επίπεδο μέχρι εκεί που θα αρχίσει ο κόσμος να επαναστατεί πραγματικά…

    Όπως και αυτό που δεν έχω καταλάβει… που είναι όλοι αυτοί οι αγωνιστές που κατέβαιναν για ψήλου πήδημα, άλλοτε, σε απεργίες, μηνύσεις, αγώνες…….. τώρα έχουν λουφάξει…

    Ρουφιάνοι, πουλημένοι, βαμμένοι, κομματόσκυλα…. Από ότι φαίνεται τα συνδικάτα βρωμάνε ΠΑΣΟΚ.. όλοι οι βολεψάκιδες, συμφεροντολόγοι, ψεύτες, θρασείς… Αυτούς που δημιούργησε ο πατέρας του Jeffrey o Αντρίκος!!!! Η μεγαλύτερη καταστροφή τις Ελλάδας το μεγαλύτερο λαμόγιο !

    Τελικά για να είσαι ΠΑΣΟΚτζής πρέπει να είσαι πολύ μα πολύ θρασύς...

    Είμαι 14 ετών!!!!!

    Ανώνυμος είπε...

    Ας κανουμε ο καθενας οτι μπορει να μαθουν ολοι
    οι ΕΛΛΗΝΕΣ γι΄αυτα τα τερατα που ταιζει τοσα χρονια με την ψηφο του.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΙLLUMINARES ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ.

    Ανώνυμος είπε...

    Τοσες φρικτες κατηγοριες για τον πρωθυπουργο μας,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,θα επρεπε να ντρεπεστε ολοι σας.
    Δεν εχετε καταλαβει την διαχρονικη αξια του.
    Ο ανθρωπος ειναι προφητης οσιομαρτυρας.
    Προφητεψε οτι οι μαπες που θα φαει θα κανουν GAP GAP GAP......
    θΑ μαρτυρησει στην πλατεια Ομονοιας για να ενωθουν οι Ελληνες ξανα και για παντα, με απαγχονισμο. Την στιγμη που θα τεντωθει το σχοινι,συμφωνα με τις γραφες,θα ακουστει ΓΑΠ και θα τον γραπωσει ο χαρος για παντα.
    Λιγος σεβασμος αγαπητοι μου.

    Ανώνυμος είπε...

    Αν του ξυρίσετε το λίγο μαλλί στο κεφάλι, θα δείτε στο δέρμα του το 666.

    Μικρός είχε παίξει και στην ταινία The Omen (H Προφητεία).

    Πρέπει να κυριαρχήσουμε μόνοι οι καθαρόαιμοι Έλληνες, απόγονοι του Μεγαλέξανδρου, Μιλτιάδη, του Αχιλλέα και του Κολοκοτρώνη.

    Ανώνυμος είπε...

    πολυ καλη δουλεια!!οποιος δεν βλεπει την αληθεια ειναι αξιος της τυχης του!!Οπως ελεγε κ λεει ο ΚΥΡΙΟΣ μας ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ θα ενημερωνετε κ οποιος εχει αυτια ας ακουσει!!περεταιρω μην ασχολειστε!!!

    Ανώνυμος είπε...

    Τοσα χρονια συντηρουσαμε οι ιδιοι το πολιτικο συστημα..εμεις τους αφηναμε κ τρωγανε..

    αλλα ειμασταν κ εμεις βολεμενοι ετσι..παρακαλαγαμε για το δημοσιο, κλεβαμε ολοι μας και τους αγηναμε κ αυτους να κλεψουν..

    κ οπως γινοταν παντα στην ιστορια μας οταν τρωγομασταν μεταξυ μας, ηρθαν οι ξενοι για να μας σωσουν..με το αζημιωτο φυσικα!

    το μνημονιο επρεπε να το κανουμε μονοι μας στον εαυτο μας εδω και 10-15 τουλαχιστον χρονια..αλλα κανεις δε μιλουσε ..κ τωρα που εφτασε ο κομπος στο χτενι ξαφνικα αγανακτησαμε..

    αλλα στην ωρα της καλπης..παλι το ιδιο θα κανουμε..να μου το θυμηθειτε..

    Ανώνυμος είπε...

    ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΤΗΝΗ?

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ...

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΜΠΙΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΥΜΑΤΑ....

    ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ...

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    Ανώνυμος είπε...

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...

    ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ

    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

    Ανώνυμος είπε...

    Οι βολεμενοι τρωγονται με τους αβολευτους,οεο.

    Ανώνυμος είπε...

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ?ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕ?Κ ΛΙΓΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤEΡΑ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 30ΧΡΟΝΙΑ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    Ανώνυμος είπε...

    Άθλια ψέματα, παραπληροφόρηση, έκδηλο μίσος για ένα άνθρωπο και πολιτικό που έχει ματώσει για να βοηθήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ντροπή και αίσχος να γράφονται τέτοια κείμενα, ελπίζω και εύχομαι να υποστείτε τις συνέπειες.

    Ανώνυμος είπε...

    Αναπόδεικτες ηλιθιότητες - σε άλλα ηλιθιότητες ...

    Γιάννης Μπαντζόγλου είπε...

    Μακάρι να πεθάνει ο τζεφρυ αφού δει πρωτα να πεθαίνουν όσοι αγαπά.

    Άγιος Παΐσιος είπε...

    Ο ΓΑΠ Jeffrey Γιωργάκης Παπανδρέου είναι Χριστιανός Ορθόδοξος. Αποδέχεται το μεταφυσικό όπως σωστά λες, μα το της δεξιάς ΝΔ και του Ρωσόφιλου Κολοκοτρώνη!

    Χριστιανός είπε...

    κάνεις λάθος που γελοιοποιείς το όνομα Jeffrey. Το όνομα δε φταίει σε τίποτα. Το είχαν έντιμοι cowboys. Πουστόγιωργα θα τον λες. Οι cowboys δεν είναι Έλληνες μα οι περισσότεροι ήταν τίμια άτομα.