Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Μπράβο Γιώργο! Την επόμενη συνέντευξη να την δώσεις στην “Σκοπιά”…


… Γιατί το “Ξύπνα” σαν τίτλος μπορεί να θεωρηθεί προβοκατόρικος και να σου δημιουργήσει ψυχολογικά!
Νομίζαμε ότι το πιο τραγικό συμβάν της πράσινης στρατευμένης επικοινωνίας θα ήταν το αφιέρωμα του παγκοσμίου φήμης περιοδικού “Μαριάν” (κάτι σαν την Σούπερ Κατερίνα στην παρακμή της), που ανακάλυπτε όπως...
.... και τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” τις τεράστιες ευθύνες του Καραμανλή για την κατάρρευση της χώρας.
Κάναμε λάθος! Η επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου να δώσει συνέντευξη στον επικοινωνιακό κολοσσό “The Christian Science Monitorξεπέρασε κάθε προηγούμενη επικοινωνιακή επιτυχία! (αλήθεια, ποιός …αθεόφοβος (!!) είχε αυτή την φανταστική ιδέα;)
Γιατί το λέμε, μα η CSM είναι η εκδοτική επιχείρηση μίας αίρεσης, της “Εκκλησίας του Χριστού – Επιστήμονα” (πως λέμε τον Χριστό φαντάρο), που οι οπαδοί της μόνο …επιστήμονες δε μπορούν να χαρακτηριστούν. Αρκετά μέλη της έχουν καταδικαστεί για φόνο εξ αμελείας αφού αρνήθηκαν ιατρική περίθαλψη στα παιδιά τους,ενώ άλλοι έχασαν την επιμέλεια. Έχουν βλέπετε αυτές τις θεόπνευστες εμμονές να αρνούνται την ιατρική επιστήμη (δυστυχώς και η ιατρική επιστήμη έχει τις εμμονές να μην τους …στειρώνει!) και τις ανάλογες άκρες όχι μόνο να μην τους έχουν μπουντρουμιάσει αλλά να παίρνουν και συνεντεύξεις από τύπους σαν τον ΓΑΠ.
Για να δούμε όμως και την άλλη πλευρά, η “Εκκλησία του Χριστού – Επιστήμονα”, έχει αρκετά κοινά με τη “Νέα Διακυβέρνηση” του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που ίσως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της.
-Τόσο η Εκκλησία του Χριστού – Επιστήμονα, όσο και η Νέα διακυβέρνηση τα έχουν κάνει “μούτι” με τα οικονομικάτους (κλικ στον σύνδεσμο).
-Τόσο η Εκκλησία του Χριστού – Επιστήμονα, όσο και η Νέα διακυβέρνηση, είναι Μνημεία αξιοπιστίας. Η Εκκλησία του Χριστού επιστήμονα εγγυάται όπως λέει και το Logo της (φωτο), την Θεραπεία των ασθενών, την κάθαρση των λεπρών, την εκδίωξη των δαιμόνων και -κυρίως- την ανάσταση των νεκρών. Σύμφωνα με τα δεδομένα, όσοι πίστεψαν σε αυτές τις εξαγγελίες και την προτίμησαν, μάλλον την πάτησαν, αφού η μόνη ανάσταση “νεκρού” έγινε στην Ελλάδα από τον Κώστα Καραμανλή που ως γνωστόν είναι Ορθόδοξος και όχι “Χριστεπιστήμονας”.
Η Νέα διακυβέρνηση από την άλλη, εγγυήθηκε την ύπαρξη πακτωλών χρημάτων, την αύξηση μισθών, την μείωση του ΦΠΑ, την προστασία του ασφαλιστικού κλπ. Όσοι την πάτησαν λοιπόν και τους πίστεψαν, μάλλον νιώθουν όπως οι προαναφερόμενοι γονείς που περίμεναν τον “Άγιο Λαρύγγιο” να σώσει το παιδί τους από τον πνιγμό αντί να πάρουν το 911.
Με αυτό το σκεπτικό, ίσως ο πρωθυπουργός να πρέπει να πάρει μόνιμη στήλη στην Christian Science Monitor, για να μην πούμε ότι πρέπει να λάβει υψηλή ιερατική θέση στην εν λόγω αίρεση αφού οι ποιμαντικές του ικανότητες είναι εξαιρετικές: Υπάρχουν πολίτες στα Ιωάννινα που πιστεύουν ότι η Εγνατία είναι οφθαλμαπάτη του Σατανά και πηγαίνουν ακόμα από τον κατσικόδρομο του Μετσόβου, πιστοί στο κύρηγμα του ΓΑΠ.
Το “επιτελείο” του πάντως, θα πρέπει να σκεφθεί σοβαρά να δώσει την επόμενη συνέντευξη στο δημοφιλές περιοδικό “Σκοπιά” για προφανείς λόγους:
-Όπου και να την δώσει, τα πυρηνοκίνητα Ελληνικά ΜΜ”Ε” θα της δώσουν παγκόσμιο κύρος.
-Έστω ότι οι μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν δίκιο και έπεται δευτέρα παρουσία όπου θα σωθούν μόνο οι μάρτυρες του Ιεχωβά. Τι θα γίνει τότε;; Η “Σκοπιά” θα είναι το μόνο περιοδικό (μαζί με το “Ξύπνα”) που θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν!
Πράγμα που σημαίνει, ότι τα επόμενα 50,000 χρόνια, η μόνη συνέντευξη πολιτικού που θα υπάρχει στον τύπο θα είναι αυτή του Γιώργου Παπανδρέου στην “Σκοπιά”! Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ θα είναι πλέον πλανητική και όχι μόνο Ελληνική πολιτική δύναμη.
Σκέψου το σοβαρά Γρηγόρη…
Τρολλυμπία
http://olympia.gr/2010/08/14/μπράβο-γιώργο-την-επόμενη-συνέντευξη/