Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Εύσημα η τρόικα μούντζες ο λαός.



Γράφει η Ιδεοπηγή

Μέχρι σήμερα πολλοί ταύτιζαν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με του Τσολάκογλου και τον πρωθυπουργό, με Κουίσλινγκ,  είναι σκληροί χαρακτηρισμοί, είναι όμως άδικοι; Απέφευγα να χρησιμοποιήσω τέτοιες  βαριές εκφράσεις και δεν θα το κάνω ούτε τώρα αλλά η....
. κατάσταση έχει ξεφύγει και η αποφυγή τέτοιων χαρακτηρισμών, μπορεί να φαίνεται σαν δειλία.
Η σημερινοί κυβερνήτες της χώρας, (τρόικα), με την δουλική ανοχή, του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, διαλαλούν τις «επιτυχίες» του υπουργού οικονομικών και θα μας κάνουν τη χάρη, να μας δανείσουν, με τους τοκογλυφικούς τόκους τη δεύτερη δόση,, για τη «στήριξη» της οικονομίας.
Ο υπουργός φουσκώνει τα πούπουλά του, σαν διάνος και σκορπάει χαμόγελα, σαν να έχει πετύχει το σκοπό του.
Ποια είναι η επιτυχία της κυβέρνησης; Η διάλυση του κοινωνικού ιστού; Η καταστροφή της χώρας; Η παράδοση της λαϊκής κυριαρχίας, στους διεθνείς τοκογλύφους;
Το σύνταγμα, αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά, για λαϊκή κυριαρχία και οι κατά περίπτωση, ερμηνεία του συντάγματος, από τους κκ. Λοβέρδο και Βενιζέλο, (συνταγματολόγων), κατά πως συμφέρει την κυβέρνηση, δεν σημαίνει ότι είναι σωστή, αυτό που συμβαίνει σήμερα, αποτελεί συνταγματική εκτροπή. Η παράδοση κυριαρχικών δικαιωμάτων και λαϊκής κυριαρχίας στους ξένους, συνιστά εθνική προδοσία, ο λαός, θα αποδώσει τις βαρύτατες ευθύνες, στους πράττοντες τις ενέργειες αυτές, να’ ναι σίγουροι και η αμείλικτη ιστορία, θα τους στολίσει, με τα αρμόζοντα «κοσμητικά» επίθετα.
Η σημερινή κυβέρνηση, κινείται σαν εντελλόμενη, από τους διεθνείς τοκογλύφους, να αφαιμάξει τους Έλληνες, προκειμένου να εισπράξουν, τα τοκογλυφικά δάνεια, που φόρτωσαν στην Ελλάδα, με την «πετυχημένη» πολιτική, των προηγούμενων κυβερνήσεων, αδιαφορώντας για το αν ο Ελληνικός λαός, θα υποφέρει ή αν η Ελλάδα, θα καταστραφεί.
Η απαλλαγή απ’ αυτή την κυβέρνηση, αποτελεί εθνική ανάγκη και η απόδοση των ευθυνών της, εθνική υποχρέωση. Η λογική των κομμάτων ή θα σωθούν όλα μαζί ή θα καταστραφούν όλα μαζί, αλληλοκαλύπτοντας το ένα τις βρωμιές του άλλου, θα δώσει στο λαό το κίνητρο, να τα διαολοστείλει μια ώρα αρχήτερα.
Η ώρα της κρίσης πλησιάζει.   


Περισσότερα στο www.ideopigi.blogspot.com