Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Οι τρεις προσπάθειες των Εβραίων για ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας


Το «Μακεδονικό ζήτημα» τέθηκε ουσιαστικά όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη αποτους Τούρκους και ανέλαβαν την εξουσία στην πόλη.Η τότε εβραϊκή κοινότητα τηςπόλης δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να αναγνωρίσει τους Έλληνες σαν κυρίαρχουςστην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας γιατί ...
...πίστευαν πως ηανάπτυξη της πόλης οφείλοταν στην εβραϊκή κοινότητα και ότι «η μοίρα της πόλης συνταυτίζεται με τη κοινότητά τους,κινητοποιούνται διεθνώς για την εξεύρεσηλύσης που θα διασφαλίζει τη θέση τους»(Ρένα Μόλχο-Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης).Βέβαιαοι Εβραίοι γνωστοί παγκοσμίως δεν είναι για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη τωνπεριοχών που διαμένουν,αλλά για την ικανότητά τους να δανείζουν και σκλαβώνουνμε τα δάνειά τους,τους πληθυσμούς των περιοχών αυτών. «Στα1821, κατά την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης, πολλοί χριστιανοί τηςΘεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Για την απελευθέρωσή τους, οι Τούρκοι αξιωματούχοιεισέπραξαν ως λύτρα 440.000 γρόσια. Για να συγκεντρώσουν αυτό το ποσόν οιχριστιανοί, δανείσθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες προς 30-50% επιτόκιο, μεενέχυρο τιμαλφή και σκεύη των ναών, λαμβάνοντας μετρητά το ένα δεύτερο ή ένατρίτο της αξίας. Ο Αβραάμ Μπεναρόγια. Δυστυχώς δεν ξέρουμε από ποιους τραπεζίτες».Εκμεταλλεύονται την φτώχεια στις διάφορες περιοχές που έχουν πληγεί απο πολέμους που ο Διεθνής Σιωνισμός και οιΤραπεζίτες προκαλούν σε όλες τις περιοχές της Γής ανεξαρτήτου φυλής ή έθνους.
Η πρώτηπροσπάθεια για να επιτευχθεί η ανεξαρτησία της Μακεδονίας πραγματοποιείται αποτους Εβραίους το 1927 όταν εντός της ελληνικής Βουλής οι Εβραίοι ιδρυτές καιβουλευτές του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια και Κούν Βεντούρα θέτουν θέμαανεξαρτητοποιήσεως του ευρύτερου χώρου της Μακεδονίας.
Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε απο τον Γιόζιπ Μπρόζ Τίτο, και τον Υπουργό Εξωτερικών τηςΓιουγκοσλαβίας,οι οποίοι ήταν και οι δύο εβραϊκής καταγωγής,που υποστήριζαν τηνάμεση δημιουργία Μακεδονικού κράτους.Την ίδια εποχή 1945-6 πρέπει να σημειωθείοτι οι πιέσεις του Αμερικανο-ισραηλινού λόμπι μέσω Εβραίων γερουσιαστών πίεζετους πολιτικούς τις Ελλάδας να δεχθούν την κατάσταση αυτή στο Μακεδονικό γιατίαλλιώς δεν θα βοηθούσαν οικονομικά την Ελλάδα.
Η τρίτη προσπάθεια λαμβάνει χώρα στις μέρες μας.Εκατομμύρια δολάρια δαπανούνται σταΣκόπια απο τον Εβραίο Τζόρτζ Σόρος.Ο επίσης Εβραίος Ροκφέλλερ,πρώτος ύψωσε την σημαία των Σκοπίων στο μέγαρο της οικογένειας στη Νέα Υόρκη,ο Πρόεδρος τουΙνστιτούτου «Καρνέγκι»,Μόρτον Αμπράμοβιτς προπαγανδίζει ασταμάτητα υπέρ τωνΣκοπίων,ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα,Ρίτσαρντ Μπέρνς εβραϊκής καταγωγής,επίσηςπαίρνει θέσεις υπέρ των Σκοπίων και πολλοί άλλοι γνωστοί και μη εξαιρεταίοιεπιφανείς Εβραίοι προωθούν την «Μακεδονία» μέσα απο Ιδρύματα και ΔιεθνείςΟργανισμούς.

Ο Τζόρτζ Σόρος.
Την ίδια στιγμήπου υποκριτικά «μάχονται» για το Μακεδονικό ζήτημα, υπονομεύουν κατά τον χειρότερο τρόπο τιςΕλληνικές θέσεις σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς που ελέγχουν.Ο πρωθυπουργός Σημίτης(πολλά ακούγονται σχετικά με την καταγωγή του), ισχυρίζεται ότι τοΜακεδονικό θα λυθεί «με αμοιβαίες υποχωρήσεις» και «συνεργασία», δηλώνοντας ότι«η συζήτηση γύρω από το όνομα των Σκοπίων δεν οδηγεί πουθενά», προαναγγέλλονταςτην επερχόμενη μειοδοτική υπαναχώρηση.
Οιαμερικανοτραφείς πολιτικοί της Ελλάδας σήμερα προωθούν την σύνθετη ονομασία.Τατέσσερα απο τα 5 κόμματα της Βουλής(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ)συμφωνούν στην σύνθετηονομασία για τα Σκόπια.
Είδαμε στασχολικά βιβλία χώρα «Μακεδονία».Την ίδια στιγμή Εβραίοι καθηγητές πανεπιστημίωντης Αμερικής διδάσκουν ότι οι Έλληνες έκλεψαν την γη των Μακεδόνων.Παρ'όλα αυτάπολλοί Έλληνες της Αμερικής είναι φίλοι με τους Εβραίους της Αμερικής.
Χαρακτηριστικόπαράδειγμα επ' αυτού, είναι η περίπτωση της μεταπτυχιακής ερευνήτριας τουΠανεπιστημίου του Πρίνστον, Αναστ. Καρακασίδου, η οποία υπό την προτροπή καισυνεπικουρία του εβραίου ανθρωπολόγου Χέρτσφελντ, πανεπιστημιακού καθηγητή τουΧάρβαντ, παρουσίασε μία ιστορική ανθρωπολογική εργασία, δια της οποίαςαμφισβητεί την Ελληνική προέλευση των Μακεδόνων.
Η ΥΠΕΞ ΝτόραΜπακογιάννη συναντήθηκε με την ΥΠΕΞ Κοντολίζα Ράϊς,πρόσφατα και η Ράϊς ανάφερεδύο φορές την Μπακογιάννη ώς ΥΠΕΞ του Ισραήλ.Η Μπακογιάννη έσπευσε να την διορθώσει και «η Αμερικανίδα υπουργός,δικαιολογήθηκε διπλωματικά, λέγοντας ότι εκτιμά τις προσπάθειες της Ντόρας καιτων ελληνικών διπλωματικών αποστολών στις ΗΠΑ να τιμούν ότι έχει σχέση με τοΟλοκαύτωμα, περισσότερο και από τους Ισραηλινούς, Εβραίους και μή, στις ΗΠΑ.Μάλιστα, ανάφερε χαραχτηριστικά ότι ''μπορεί οι διπλωμάτες σου, με πρώτον καικαλύτερο τον πρέσβη σου στην Ουάσιγκτον και οι Οργανώσεις σας εδώ να μην τιμούντις ελληνικές εθνικές επετείους ή να εργάζονται γιά την αναγνώριση γενοκτονιώνεις βάρος των Ελλήνων, αλλά σε ότι έχει σχέση με το Ολοκαύτωμα, πρωτοστατούνκαι το εβραϊκό λόμπι μόνο καλά λόγια έχει να πει γιά σένα''.
Λέτε τυχαία ναμπερδεύτηκε η Κοντολίζα;Ή μήπως οι σχέσεις κάποιων Ελλήνων πολιτικών με τους Εβραίους είναι τόσο καλές που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν οι Αμερικάνοι ανείμαστε Εβραίοι ή Έλληνες;
Η αλήθεια είναιότι η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη Μακεδονία απο τη στιγμή που έφτασαν την εποχήτης Τουρκοκρατίας Εβραίοι απο την Ισπανία,αποτελεί στόχο για τους ΕβραίουςΣιωνιστές που έχουν μόνο καλά λόγια να λένε για τη Θεσσαλονίκη.Βέβαια όπωςαναφέραμε παραπάνω οι Εβραίοι δεν χάρηκαν καθόλου όταν ο ελληνικός στρατόςκατέλαβε την πόλη και απο τότε προσπαθούν με χίλιους δύο τρόπους ναανεξαρτητοποιηθεί η «Μακεδονία του Αιγαίου» απο την Ελλάδα για να την αρπάξουνμελλοντικά αυτοί.
Εάν λοιπόν η Ελλάδα διαθέτει τους εβραίους συμπαραστάτες της στο Μακεδονικό αλλά και σε κάθεάλλο Εθνικό ζήτημα, δεν έχει να φοβηθεί, πέραν της ολοκληρωτικής υπονομεύσεως,τίποτε απολύτως άλλο...
antipliroforisi.blogspot.com