Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Για τη δολοφονία του Βορειοηπειρώτη ΜΟΥΓΓΑ... για το δήθεν "βανδαλισμό" νεκροταφείου μουσουλμάνων από Έλληνες... ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ


Το ότι η συγκεκριμένη Κυβέρνηση είναι αλλεργική σε κάθε τι ελληνικό και σκύβει στα τέσσερα σε κάθε τι οθωμανικό ή αμερικάνικο είναι γνωστό από την πρώτη μέρα και τις πρώτες πράξεις της με τις οποίες αντί να κοιτάξει να δει πως θα συμμαζέψει την οικονομία φρόντισε να δώσει ψήφο και υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες. Τώρα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο .....ενδοτισμός τους:

Για την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα από Αλβανούς φασίστεςέκανε δηλώσεις ο θυρωρός του ΥΠΕΞ, κάποιος Δελαβλακούρας ή κάπως έτσι . ΟΔρούτσας απολαμβάνει τα μπάνια του και ο Πεταλωτής το ίδιο... εξάλλου δεν λέει να υπερασπιστούν τον Βορειοηπειρώτη... μη τους δίνουμε και θάρρος...

Δεν πέρασαν 24 ώρες και ο Πεταλωτής βγήκε πρωί πρωί να κάνει δηλώσεις για τους δήθεν βανδαλισμούς σε μουσουλμανικό νεκροταφείο της Κομοτηνής!!!!

Για τέτοια νούμερα και εθνικούς μειοδότες μιλάμε... για τον Έλληνα Βορειοηπειρώτη μούγγα... για τους μουσουλμάνους θα σηκώσουν όλη την Ελλάδα στο πόδι...
Και οι δηλώσεις είναι το λιγότερο... πριν γίνουν γνωστές λεπτομέρειες ο κούνελος έσπευσε να υιοθετήσει τη θέση των πρακτόρων της Τουρκίας στη Θράκη ότι οι βανδαλισμοί έγιναν από Έλληνες χριστιανούς!!!Διαβάστε τις δηλώσεις του για να καταλάβετε:
«Στις κοινωνίες υπάρχουν περιθωριακές ομάδες που επενδύουν στο μίσος και τη ρήξη. Πουφοβούνται την διαφορετικότητα (ΣΣ. Σύμφωνα με τον Πεταλωτή αυτοί που το έκαναν φοβούνται τη "διαφορετικότητα των μουσουλμάνων"... άρα είναι χριστιανοί!!!) και έχουν σαν οδηγό τους τις θεωρίες συνωμοσίας.

Οι πράξεις τους είναι απόλυτα καταδικαστέες και αντίθετες προς τα εθνικά μας συμφέροντα(ΣΣ. Πάλι λέει έμμεσα ότι το έκαναν έλληνες ). Είναι τα απομεινάρια του παρελθόντος που η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω της για πάντα.

Όσοι καταστρέφουν τάφους και βεβηλώνουν τη μνήμη νεκρών που ανήκαν σε άλλο δόγμα (ΣΣ. Και ξανά λέει ότι αυτοί που το έκαναν ανήκουν σε άλλο δόγμα δηλ. είναι χριστιανοί!!!), είναι έξω από την κοινωνία μας, την οποία βρίσκουν απέναντί τους πιο ενωμένη.»
Όλα αυτά τη στιγμή που το περιστατικό μυρίζει από τα χίλια χιλιόμετρα σαν προβοκάτσια σαν αυτή που έστησαν για να οργανώσουν το διωγμό των Ελλήνων της πόλης... και μυρίζει προβοκάτσια εν όψει της αυριανής λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα...
Ρε καραγκιόζηδες δεν σας έφτασε η σφαλιάρα που φάγατε στα Χανιά όταν αποδείχθηκε ότι το κάψιμο της συναγωγής δεν είχε σχέση με Έλληνες όπως λέγατε!!
Πάλι τα ίδια κάνετε;
Αλλά δεν πειράζει:
Η χώρα έχει ζήσει προδότες και προδότες και δεν έσβησε ρε ξεφτλισμένοι...
κάντε και σεις το παιχνίδι σας μέχρι να σας μαυρίσει ο λαός...


http://dexiextrem.blogspot.com/2010/08/blog-post_9199.html