Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΑΜΚΑ & ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 .....



Με αιχμή του δόρατος το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οι Βρυξέλες επιχειρούν να αντικαταστήσουν τα χριστιανικά ιδεώδη της γηραιάς Ηπείρου με τις σατανικές αντιλήψεις της μασωνίας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, και αφού προηγουμένως κατάφερε με πακτωλό χρημάτων να αλώσει και να υποβαθμίσει εκ των έσω....


τις χριστιανικές Εκκλησίες επιχειρεί να απομακρύνει καθετί που σχετίζεται με τον Χριστό. Επικαλείται μια ιδέα δαιμονικής ελευθερίας του ανθρώπου για να απομακρύνει τα χριστιανικά σύμβολα, τις ιερές εικόνες και ότι άλλο συνδέεται με τον Χριστιανισμό. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα με παρασκηνιακά ανταλλάγματα και διαπραγματευτικές διαβουλεύσεις στις σκοτεινές στοές ανταλλάσει ακόμη και θέσεις εξουσίας, κατεβάζει κυβερνήσεις και πολιτικά πρόσωπα προκειμένου να νομιμοποιήσει την πάσης φύσεως ανωμαλία στις ανυποψίαστες χριστιανικές κοινωνίες.
Η καθιέρωση της πορνείας, η αποποινικοποίηση της μοιχείας, η νομιμοποίηση της κλοπής, μέσω της μίζας, η κρατική χρηματοδότηση της έκτρωσης (φόνου), η αποδοχή του κιναιδισμού (ομοφυλοφιλία) και η επικράτηση του ψεύδους αποτελούν τεκμήρια της αλματώδους και μεθοδευμένης αλλαγής.
Στην ουσία έχει κηρυχθεί ένας ιδιόμορφος διωγμός κατά των Χριστιανών από τις Βρυξέλες, ο οποίος θα καταλήξει σε λίγα χρόνια στην καθιέρωση του χαράγματος.

Ήδη στην Ελλάδα, με την δήθεν επίκληση της πάταξης της φοροδιαφυγής προωθείται μετά τον ΑΜΚΑ και η έκδοση ειδικής ηλεκτρονικής κάρτας από το 2011, η οποία θα εμπεριέχει τον αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ), μέσω της οποίας θα πραγματοποιούνται οι αγορές και οι πωλήσεις αγαθών!!! Στην ουσία θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς το ηλεκτρονικό χάραγμα, τονίζει έμπειρος εκκλησιαστικός αναλυτής. Υπενθυμίζουμε ότι η διαγραφή του θρησκεύματος από τις αστυνομικές ταυτότητες με απόφαση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού το 2000 έκρυβε παρασκηνιακά ανταλλάγματα προς την τότε κυβέρνηση, τα οποία συμφωνήθηκαν στην Ν. Υόρκη.

Βέβαια, οι Βρυξέλες φρόντισαν να κάμψουν τις πιθανές αντιστάσεις και εξεγέρσεις των χριστιανικών κοινωνιών με το να προωθήσουν σε θέσεις κλειδιά αμιγώς ελεγχόμενα πρόσωπα ακόμη και στο χώρο της Εκκλησίας. Επιπλέον, μέσω συντονισμένης πλύσης εγκεφάλου στις ευρωπαϊκές και όχι μόνο κοινωνίες να συμβάλουν στην χαλάρωση της πίστης ενώ με σειρά ανάδειξης αδυναμιών ορισμένων εκκλησιαστικών προσώπων να μεγεθύνουν τα σκάνδαλα ώστε η εικόνα της Εκκλησίας να λειτουργεί αποτρεπτικά για τον σύγχρονο άνθρωπο. Με πακτωλό χρημάτων και προώθηση κατά κύματα των δαιμονικών αντιλήψεων επιχειρούν τώρα να εκδιώξουν από την εκπαίδευση ότι θυμίζει Ευαγγέλιο και Χριστό. Δείχνουν ειδικά τα τελευταία χρόνια να βιάζονται να περάσουν τις αντιλήψεις τους και για το λόγο αυτό στρέφουν όπως τα χειρότερα δικτατορικά καθεστώτα την προσοχή όλων στην οικονομία, προσδίδοντας σ’ αυτή ρόλο αποκλειστικής ευτυχίας, στο ποδόσφαιρο και σε ευτελή ανήθικα θεάματα...

Στην παρούσα ελληνική κυβέρνηση προκαλεί εντύπωση πως πολλοί υφυπουργοί, υπουργοί, ο ίδιος ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Βουλής έχουν προτείνει το Νοέμβριο του 2008 να καθιερωθεί ο γάμος των ανωμάλων ή κίναιδων ή ομοφυλόφιλων!!! Ακόμη και ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης υπέγραψε την πρόταση τότε ενώ επισήμως ανακοίνωσε στο Κοινοβούλιο ότι θα εφαρμόσει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που τελεσίδικα εκδίδεται στις 30 Ιουνίου και θα προβεί στην απομάκρυνση των ιερών εικόνων και του σταυρού από τα Δημόσια κτίρια και τα σχολεία. Ακόμη προωθείται η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου σε δικαστήρια και Δημόσιο με «πιέσεις» που ασκούνται εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ενωσης και οι καταδικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αιχμή του δόρατος, η εναρμόνιση της χώρας με την ευρωπαϊκή πρακτική. Στο πλαίσιο αυτό, το υπουργείο Δικαιοσύνης ανοίγει το κεφάλαιο «ορκοδοσία», που προβλέπεται στη νομοθεσία μας για τους μάρτυρες στα δικαστήρια, τους ενόρκους και διαδίκους, τις ανακριτικές διαδικασίες, τους πραγματογνώμονες, αλλά και τα πρόσωπα που καταλαμβάνουν θέσεις και αξιώματα στο Δημόσιο. Επί της ουσίας, τα τελευταία χρόνια η δικαστηριακή πρακτική δεν είναι άκαμπτη, καθώς έχουν γίνει βήματα με την τροποποίηση των διατάξεων της Πολιτικής Δικονομίας... Οι μάρτυρες, για παράδειγμα, πριν ορκισθούν ερωτώνται εάν επιθυμούν να δώσουν θρησκευτικό ή πολιτικό όρκο, μια απλή, δηλαδή, διαβεβαίωση στην τιμή και την υπόληψή τους. Εξακολουθεί να υφίσταται ζήτημα, ωστόσο, για όλα τα πρόσωπα που καταλαμβάνουν δημόσια αξιώματα και κυρίως για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους βουλευτές. Για τις διατάξεις που αφορούν στα πολιτικά πρόσωπα απαιτείται προκειμένου να τροποποιηθούν ή να καταργηθούν συνταγματική αναθεώρηση.


Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο υφυπουργοί της κυβέρνησης δεν έδωσαν τον θρησκευτικό όρκο, ο Ν. Σηφουνάκης (Υποδομών) και ο Σπ. Κουβέλης (Εξωτερικών), ενώ κατά την ορκωμοσία τους ως μέλη της κυβέρνησης δεν ορκίστηκαν οι εξωκοινοβουλευτικοί: Γ. Παπακωνσταντίνου (υπουργός Οικονομικών), Δ. Δρούτσας (αν. υπουργός Εξωτερικών) και οι υφυπουργοί Γ. Πανάρετος (Παιδείας) και Φώφη Γεννηματά (Υγείας). Όπως πάντα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσήλθαν στην αίθουσα μετά την ολοκλήρωση του θρησκευτικού μέρους, ενώ οι βουλευτές του ΚΚΕ, με εξαίρεση τη Λιάνα Κανέλλη, αρνήθηκαν να σηκώσουν το χέρι τους την ώρα του όρκου.

Προπομπός του σφραγίσματος
Ο νέος φορολογικός νόμος εξάλλου, ο οποίος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών για δημόσια διαβούλευση, προτείνει τρόπους ηλεκτρονικής υποβολής αποδείξεων από επιχειρήσεις και πολίτες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή.
Για την υλοποίηση της ηλεκτρονικής υποβολής των αποδείξεων προτείνονται "πέντε παράλληλες και συντονισμένες δράσεις", όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μονής Γρηγορίου Αγίου Όρους. «Η δεύτερη από αυτές αφορά την "δυνατότητα συσχέτισης της συναλλαγής με τον ΑΦΜ του πελάτη "για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας της συναλλαγής", δηλαδή για να πραγματοποιείται η ηλεκτρονική υποβολή μιας αποδείξεως από ταμειακή μηχανή χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να διαρρεύσει προς τρίτους. Προτείνεται γι’ αυτό "η εισαγωγή ενός μοναδικού κωδικού πελάτη... Ο κωδικός αυτός αριθμός θα μπορεί να τυπωθεί σε μορφή γραμμωτού κωδικού και να πλαστικοποιείται από τον πελάτη... Η κωδικοποίηση θα ακολουθεί το πρότυπο ΕΑΝ -13...Προαιρετικά οι ταμειακές μηχανές θα μπορούν να δεχθούν τον κωδικό του φορολογουμένου και μέσω πληκτρολόγησής του".

Η ρύθμιση αυτή του νομοσχεδίου, που προβλέπει την εισαγωγή "μοναδικού κωδικού πελάτη" με κωδικοποίηση ΕΑΝ- 13, προσβάλλει ευαίσθητα θρησκευτικά δεδομένα των Ελλήνων πολιτών, διότι η κωδικοποίηση αυτή περιλαμβάνει τους τρείς χαρακτήρες (start-stop patterns) 6-6-6, που παραπέμπουν στον δυσώνυμο αριθμό της Αποκαλύψεως. Οι σαρωτές (scanners) των καταστημάτων έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν όλους τους τύπους γραμμωτών κωδικών, επομένως δεν ήταν αναγκαία η χρήση του συγκεκριμένου προτύπου ΕΑΝ-13.

Εάν η πρόταση του νομοσχεδίου έγινε χωρίς πρόθεση να προσβληθεί η θρησκευτική συνείδηση των Ορθοδόξων Ελλήνων, είναι απλή και απόλυτα απαραίτητη η αντικατάσταση του προτύπου ΕΑΝ-13 με ένα άλλο πρότυπο που δεν περιέχει τους επίμαχους χαρακτήρες 6-6-6. Η τυχόν επιμονή στη χρήση του ΕΑΝ-13 θα προσβάλει θρησκευτικές ευαισθησίες και θα πυροδοτήσει δικαιολογημένες αντιδράσεις, επειδή η Ελληνική Πολιτεία έχει πολλές φορές υποσχεθεί ότι δεν θα συμπεριλάβει σύμβολα και αριθμούς που προκαλούν τη θρησκευτική πίστη των πολιτών. Άλλωστε στην παρούσα δεινή περίσταση, που διέρχεται ο Ελληνικός λαός, είναι περιττός ένας επιπλέον διχασμός μεταξύ των πολιτών, και μάλιστα με ευθύνη των υπηρεσιών του Υπουργείου».
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2010
orthodoxia.gr