Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS:ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS:ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ!


ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΙΧΝΟΣ",ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΔΩΡΑΚΙΑ (ΑΠΟ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ) ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ.

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ....
....ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΝΩ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ:

ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ,ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

ΓΙΑΤΙ;ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ! 

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/07/siemens.html

3 σχόλια:

yotaras είπε...

siga re paidia ti einai afta?sokolatakia kai sampanies kai xestike i forada st'aloni!
lefta theloume na doume!

Λίνδιος είπε...

Του Πρωτόπαππα και του Άκη είναι Χριστουγεννιάτικα καλάθια, το 2005 που ήταν στην αντιπολίτευση... ριγμένο τον βλέπω τον Πρωτόπαππα, πολύ πιο ακριβό καλάθι του Άκη, και ήταν αντιπολίτευση το ΠαΣοΚ τότε.

Τα άλλα δύο, είναι από ένα μπουκάλι (καλή) σαμπάνια, σε άσχετες ημερομηνίες.

Ενδιαφέρον έχει και η υπογραφή παραλήπτη στο σπίτι του Άκη.

votaras19 δεν έχεις άδικο ότι αυτά είναι παρονυχίδες. Δείχνουν όμως ότι δωράκια έπαιρναν και δεν τα δήλωναν (στις ΗΠΑ και ένα τασσάκι να σου κάνουν δώρο, όταν είσαι πολιτικός ή έχεις δημόσιο αξίωμα πρέπει να το δηλώσεις).

Αυτό που δείχνουν λοιπόν τα στοιχεία αυτά, είναι αυτό που υποπτευόμαστε: φιλική σχέση και προσπάθεια έμμεσου επηρεασμού (το έλεγε και η Μαλβίνα: όταν τους κάνεις παρέα, σιγά σιγά τους συμπαθείς και δεν μπορείς να τους τα χώσεις).

Και να'χεις υπ'όψιν ότι ο Αλ Καπόνε δεν πη΄γε φυλακή για τους φόνους που είχε διαπράξει... για φοροδιαφυγή πήγε φυλακή, αυτή μόνο μπόρεσαν να αποδείξουν.

LoremIpsum είπε...

έλα τώρα το τυράκι είναι αυτό για να πούμε κοίτα πήραν τζάμπα κινητό κ σαμπάνια για να βάλουν το C4i... αντι να βγάλουν τραπεζικούς λογαριασμους κλπ δίνουν μικρά πράγματα για να ηρεμήσει ο κόσμος κ να προχωσρήσει στο επόμενο διαζύγιο, τηλεοπτικό συμβάν, βίντεο τζούλιας κλπ.