Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Δεν τους αρέσει να ακούνε ειδήσεις στα Πομακικά και "διέταξαν" να... σταματήσουν


  • Το δελτίο ειδήσεων στην πομακική γλώσσα ενόχλησε κάποιους και “προστάζουν” να σταματήσει και να μεταδίδεται μόνο δελτίο ειδήσεων στην τουρκική!
  • Το τραγελαφικό είναι πως ο Δήμος Μύκης, που ενοχλήθηκε, είναι πομακικός αν και ο δήμαρχος είναι φιλο-προξενικός

Αυτά τα παρανοϊκά μπορούν να συμβούν μόνο στον μικρόκοσμο ορισμένων και φυσικά μόνο στην Θράκη όπου ο καθένας νομίζει πως είναι ο απόλυτος άρχων να λέει, να πράττει και να απαιτεί ότι του κατέβει. Ετσι λοιπόν το δημοτικό συμβούλιο της Μύκης με απόφασή του ζήτησε από τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό “Κανάλι 6″ να σταματήσει να μεταδίδει το δελτίο ειδήσεων στην πομακική και να μεταδίδει δελτίο ειδήσεων στην τουρκική! Γιατί; Γιατί προφανώς…
εκείνοι έτσι γουστάρουν!
Θα ήταν βέβαια κωμωδία για γέλια μέχρι δακρύων αν δεν ήταν καθημερινή πραγματικότητα ορισμένων αλλά και συνθήκες ζωής για χιλιάδες καταπιεσμένους μουσουλμάνους της Θράκης που ζούνε σε συνθήκες μεσαίωνα, μέσα σε μία ευρωπαϊκή χώρα! Μια ευρωπαϊκή χώρα η οποία δεν ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους αυτούς παρά μόνο για επικοινωνιακές φούσκες και χάιδεμα αυτιών με δήθεν “ισονομίες” και “ισοπολιτείες” οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις σαφώς και μένουν γραμμένες στα χαρτιά δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα προπαγανδιστή της πλάκας και σε ορισμένους ψευτο-πασάδες που μάλλον ακόμη ζουν στην εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας να κάνουν ότι θέλουν.
Η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή χώρα; Είναι! Ομως κάπου, σε κάποια γωνιά, υπάρχει ένα μικρό χωριό που λέγεται Θράκη. Και το οποίο μάλλον βρίσκεται πολλούς αιώνες πίσω. Τόσο που σε ορισμένες περιοχές κυβερνούν κάποιοι που παριστάνουν τους πασάδες, αποφασίζουν και διατάζουν ότι βολεύει την Τουρκία με την Ελλάδα απλά να πληρώνει τα έξοδα διοίκησης!
Θαυμάστε δημοτικό συμβούλιο ελληνικού(;) Δήμου το έτος 2010:





http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/blog-post_3011.html

1 σχόλια:

Γοργίας Λαρισαίος, όχι ο Λεοντίνος είπε...

Πηδήξτε τους κι αφήστε τους και πάλι ξαναρχίστε τους......
Και για να τους τρελάνετε, βάλτε ειδήσεις στα αιγυπτιακά ή αραβικά. Μουσουλμάνοι είναι κι αυτοί, δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι, Τούρκοι!!!
Οπως δεν είναι όλοι οι ορθόδοξοι, Ελληνες!!!