Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

"Ξεπουλιέται η περιουσία της ΕΡΤ; "


"Κι ενώ ο Πρωθυπουργός δηλώνει πως η χώρα θα βρει τον δρόμο της και πασχίζει γι’αυτό, με συνεχή ταξίδια, ανά τον κόσμο, προσπαθώντας να διασφαλίζει συμμαχίες και επενδύσεις, κάποιοι μέσα στην χώρα, υπονομεύουν τον ίδιο και τις προσπάθειές του.

Ξεπουλούν το....

όραμά του και προδίδουν τον αγώνα του...
Υπονομεύοντας την όποια καλή προαίρεσή του.

Ένας από αυτούς, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, που αντί να κόψει τους δεσμούς του με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, που μέχρι τώρα εργαζόταν, τηλεπικοινωνιακές εταιρείες δηλαδή, οι περισσότερες, με τρόπο μεθοδικό και ύπουλο, παραχωρεί προς αυτές, προνόμια της ΕΡΤ, που αποτελούν και περιουσιακό στοιχείο της δημόσιας τηλεόρασης. Των Ελλήνων πολιτών δηλαδή….

Γράφονται συνεχώς τα ¨ κατορθώματά ¨ του και οι υπόγειες συναλλαγές του, με εταιρείες τηλεπικοινωνιακών μέσων. Ό,τι και να προσθέσουμε εμείς, απλά θα πλεονάσει, στα όσα ¨ θαυμαστά ¨ γράφονται για τον εν λόγο ΚΥΡΙΟ.

Ας ελπίσουμε, πως έστω και τώρα, ο Υπουργός κ. Γερουλάνος, μετά από την εμπέδωση του λάθους του, σχετικά με τον Κούλογλου, θα καταλάβει και το μέγα του σφάλμα, στην επιμονή του για τον κ. Γαμπρίτσιο, στο τιμόνι της ΕΡΤ.

Ενός ανθρώπου, που όπως δείχνουν τα γεγονότα, δεν εκτίμησε το βάρος της ευθύνης του, την τιμή που του έγινε και το μέγεθος της αποστολής του, έναντι του λαού, που περιμένει την κάθαρση και την ποιότητα στη δημόσια τηλεόραση, αλλά προτιμάει να ¨ χτίζει¨ το μετά ΕΡΤ, ¨αύριό του¨, επενδύοντας στις παλιές φιλίες και συνεργασίες του.

Ό,τι δηλαδή έκανε με τον Αλαφούζο, ο Παναγόπουλος, σε όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Μήπως κύριε Υπουργέ, αυτό το….¨αγωνιώδες αύριο¨ του κ. Γαμπρίτσιου θα πρέπει να το φέρεις από σήμερα;

Από τώρα;

Πριν να είναι ολέθρια αργά, για την ΕΡΤ;

Λάθος έκανες, σίγουρα, δεν το βλέπεις;

Δεν θα επανορθώσεις;

Τι περιμένεις;

Να ξεπουληθεί ολόκληρη η ΕΡΤ;! "

ΛΥΣΙΑΣ




http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_9580.html